Prima pagină » Cancan ultimă oră » Daniel Onoriu, de urgență la spital! Pilotul a ajuns în scaun cu rotile la camera de gardă! Reacția ireală a unui medic când l-a văzut așa

Daniel Onoriu, de urgență la spital! Pilotul a ajuns în scaun cu rotile la camera de gardă! Reacția ireală a unui medic când l-a văzut așa

03 sept. 2022, 10:40, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Daniel Onoriu a văzut moartea cu ochii la sfârșitul anului trecut. După operația de micșorare a stomacului, pilotul a stat în comă 55 de zile, din cauza unei hemoragii interne.

Minunea de a își reveni s-a întâmplat în ianuarie, atunci când Onoriu a fost externat și s-a reîntors în sânul familiei, urmând să se recupereze treptat.

Daniel Onoriu, scandal monstru la un spital din București

Acum, însă, deși starea sa de sănătate părea că se îndreaptă, Daniel Onoriu a ajuns, din nou, pe mâna medicilor.

În cursul nopții de joi, chiar la miezul nopții, Daniel și mătușa sa, Rebeca Onoriu, se aflau în oraș pentru a lua masa, moment în care pilotului i s-a făcut brusc rău.

Speriată, Rebeca l-a transportat la spitalul unde a stat aproape două luni în comă, acolo unde a și avut loc un scandal monstru.

”Ca niciodată, mi s-a făcut foame! Am sunat-o pe mătușa mea și m-am dus la ea acasă! Ne-am dus în oraș și ne-am oprit la o shaormerie. Am vrut sa mănânc două guri, că mai mult nu pot. Cum stăteam la coadă, dintr-o dată mi s-a făcut rău.

Dar rău de tot, îmi venea sa leșin, eram palid. Rebeca s-a speriat, s-a dus să ia mașina, m-a luat alt băiat că mi-era rău, îmi venea să cad pe jos. Am ajuns la spital, s-au comportat frumos unii medici, dar alții s-au comportat ca neprofesioniștii. Au venit și mi-au zis că trebuie să facem perfuzii. Eu le-am zis: vă rog frumos, am stat în comă, am făcut mii de injecții, am fobie! Am zis  că plec acasă și ei au zis: pleacă!”, a declarant Daniel Onoriu.

Traumatizat de statul în spital, dorind să plece acasă, sperând că își va reveni, Daniel Onoriu nu a apucat nici să părăsească unitatea medicală. Din nou, în fața familiei, pilotul a avut nevoie de ajutor. Astfel că s-a întors de unde a plecat, de data aceasta într-un scaun cu rotile.

”Când am ieșit din spital, m-am întâlnit cu Rebeca, cu mama și cu fi-mea Andreea. Erau trup și suflet lângă mine, dar mi s-a făcut iarăși rău. L-am rugat pe bodyguard să aducă scaunul cu rotile. M-au dus iar în spital”,  a mai sportivul.

Doar că a două apariție în fața medicilor de la Urgențe s-a lăsat cu scandal. Onoriu susține că un cadru medical tânăr i-a vorbit foarte urât, ba chiar îi acuză comportamentul pe care l-a avut față de el, un bolnav ce avea nevoie de îngrijiri medicale.

„Acolo în spital, m-a pus un doctor pe scaun și vine un rezident și-mi zice: > U n puști de vreo 25-30 de ani, care mi-a zis exact așa:«Ce cauți pe scaun? Da-te jos imediat !» Vreau să-i fac reclamație! S-a luat de mine, s-a comportat foarte urât. Eu i-am zis că nu pot să stau în picioare! Vorbea urât și am zis că vreau să plec și am plecat!”, a mai spus nepotul regretatei Gabi Luncă.

În ciuda celor întâmplate, Onoriu le mulțumește medicilor care l-au readus la viață, dar vrea ca cel care acum l-a supărat să răspundă pentru comportamentul său, spune el, neadecvat.

„Mulțumesc tuturor medicilor pentru că a lucrat Dumnezeu prin mâinile lor, dar acel medic trebuie tras la răspundere! Nu așa se comportă un medic cu un om bolnav!”, a mai spus Daniel Onoriu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *