Prima pagină » Cancan » Daniel Iordăchioaie a slăbit 42 de kilograme și este de nerecunoscut. Cine este logodnica artistului

Daniel Iordăchioaie a slăbit 42 de kilograme și este de nerecunoscut. Cine este logodnica artistului

29 aug. 2024, 14:16, 1 ,
în Cancan

Daniel Iordăchioaie a slăbit nu mai puțin de 42 de kilograme și este de nerecunoscut, uimind pe toată lumea de la Festivalul Mamaia. Artistul susține că nu a făcut sport și nici nu a ținut vreo dietă, ci totul a venit natural. Cum? Ei bine, Daniel Iordăchioaie susține că este îndrăgostit lulea de logodnica sa Rosa.

Cei care l-au văzut pe Daniel Iordăchioaie pe scena Festivalului Mamaia, zilele trecute, au avut un șoc. Artistul de 56 de ani e complet schimbat și arată ca în tinerețe. Asta, după ce a slăbit peste 40 de kilograme, potrivit LPF.

Daniel Iordăchioaie a slăbit 42 de kilograme și este de nerecunoscut

În cazul artistului, toată această transformare a venit natural, fătă sport său dietă. Invitat în emisiunea lui Măruță, artistul, care este divorțat de 11 ani, a povestit cum a reușit așa o performanță.

„Cele 42 de kilograme le-am slăbit în aproape trei luni. Sunt mulți care vor să slăbească, dar nu iubesc așa. E într-adevăr consumator acest sentiment, dar e frumos. Ne-am cunoscut și ne-am iubit”, a mărturisit Daniel Iordăchioaie.

Cu alte cuvinte, faptul că este îndrăgostit lulea l-a ajutat să ardă kilogram după kilogram. Artistul a vorbit și despre iubita sa, Rosa, care, surpriză, i-a devenit chiar logodnică! Totul s-a întâmplat într-o vacanță recentă, în Turcia, chiar în urmă cu circa trei săptămâni.

„Ea nu e artistă, ne-am logodit de ziua ei, pe vaporaș, pe Bosfor, în Istanbul. A fost minunat! O cheamă Rosa. Între noi este o diferență de vârstă ideală, opt ani, eu sunt mai mare. Amândoi am mai fost căsătoriți.

O să urmeze și nunta! Eu am slăbit exact în perioada asta. Sunt prieteni de-ai mei, de familie, care m-au văzut trei-patru luni mai târziu și au rămas mască”, a mai spus artistul.

Daniel iordăchioaie s-a luptat cu cancerul

Daniel Iordăchioae s-a confruntat cu un diagnostic crunt, în timpul divorțului de actrița Nouria Nouri, deși el a dorit să fie un bărbat liber. Iată ce spunea Daniel, în urmă cu șapte ani, despre boala perfidă, pe care a reușit să o învingă.

„Cancerul s-a declanșat într-un anumit moment. Chiar în perioada divorțului. Divorțul nu este un eveniment fericit, chiar dacă te-ai desparțit pentru că nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ți-ai fi dorit nicio clipă să ajungi să divorțezi.

Este un factor de stres în plus, normal. Și toată agitația, toată suferința, gândurile și nopțile nedormite se adaugă și declanșează boala. Unii sunt rezistenți, alții pot muri din cauza asta”, a mărturisit Daniel Iordăchioae.

Artistul recunoaște că a trecut și printr-o depresie. Aveam în cap tot felul de grozavii, ajunsese să îi fie frică să se culce, deoarece avea coșmaruri noaptea.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`