Prima pagină » National » Daniel Ionașcu: „Domnul Cioloş nu este un om care să fie în slujba românilor”
Daniel Ionașcu:

Daniel Ionașcu: „Domnul Cioloş nu este un om care să fie în slujba românilor”

11 oct. 2021, 23:30,
în National

Daniel Ionașcu, președinte executiv al PPU (social-liberal), a apreciat că propunerea lui Dacian Cioloş ca premier este făcută să nu treacă în Parlament. Mai mult, el a apreciat că „cineva din vârful ţării se joacă efectiv cu viaţa, cu destinul în numele unei politici care este din ce în ce mai naufragiată, în acestă ţară care merge în derivă”.

Întrebat cum vede propunerea lui Dacian Cioloş ca premier, Daniel Ionașcu, președinte executiv al PPU (social-liberal) a precizat că o consideră o „ruşine” precizând că „Cioloş nu este un om care să fie în slujba românilor”.

„În mod evident în opinia noastă, a PPU SL, şi evident a mea, nominalizarea aceasta este făcută strict ca domnul Cioloş să fie respins în Parlament. Fără doar şi poate, domnul Cioloş nu este un om care să fie în slujba românilor. Tot ceea ce citim în CV-ul domnului Cioloş arată că este, fără doar şi poate, marioneta unora. Între Doina Cornea, spiralele şi, evident, teoriile despre naştere confirmă, în opinia noastră, că această nominalizare este o rușine.

Este bătut obrazul românului încă o dată într-o situaţie pandemică în care oamenii mor din 4 în 4 minute. Cineva din vârful ţării se joacă efectiv cu viaţa, cu destinul, în numele unei politici care este din ce în ce mai naufragiată în acestă ţară. Românii, tara aceasta merg în derivă. Mă doare sufletul să văd că domnul preşedinte al României se joacă cu viaţa mea, a dumneavoastră, a părinților, a copiilor, a noastră a românilor”, a spus Daniel Ionaşcu.

George Simion: „O singură glumă proastă pe seară. Dacian Cioloş propunere de prim-ministru”

George Simion, co-preşedintele AUR, a apreciat că numirea lui Dacian Cioloş ca premier este o „glumă proastă” şi o sfidare a românilor.

Întrebat dacă îl va vota pe Dacian Cioloș, George Simion, co-preşedintele AUR, a spus că este o glumă proastă.

„O singură glumă proastă pe seară. Dacian Cioloş propunere de prim ministru. După 7 ani de adormire s-a trezit preşedintele nostru să facă jocuri politice. Asta era cel mai bun moment, să-l numească pe nepotul unchiuleţului premier. Nu mai revine la Piaţa Victoriei. Categoric asta este o glumă foarte proastă ca noi să-l votăm pe Dacian Cioloş”, a spus George Simion.

Întrebat de activitățile lui Dacian Cioloş din tinerețe când a făcut parte din dintr-un partid naționalist, Vatra Românească sau PUNR din anii 90, George Simion a precizat că îl felicită pe Dacian Cioloş din tinereţe acuzându-l pe cel de acum că şi-a renegat tinerețea şi apartenența la neamul românesc.

„Îl felicităm pe Dacian Cioloş din tinereţe. Din păcate, şi-a renegat tinerețea şi apartenența la neamul românesc şi acum e prin Franţa, probabil”, a mai spus George Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024