Prima pagină » Local » Daniel Horodniceanu, fost procuror DIICOT, atitudine golănească în fața polițiștilor! A făcut abuz de putere și trafic de influență după ce a fost oprit pe un drum din județul Iași: ”V-am spus, nu știți cu cine vorbiți, dom’le” – VIDEO, UPDATE

Daniel Horodniceanu, fost procuror DIICOT, atitudine golănească în fața polițiștilor! A făcut abuz de putere și trafic de influență după ce a fost oprit pe un drum din județul Iași: ”V-am spus, nu știți cu cine vorbiți, dom’le” – VIDEO, UPDATE

07 mai 2023, 11:49, 122 ,
în Local

Potrivit unei filmări apărute în spațiul online, fostul șef DIICOT Daniel Horodniceanu, actual vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii, a avut un dialog în contradictoriu cu polițiștii care l-au oprit pe raza județului Iași pentru un control de rutină.

Vizibil deranjat de faptul că i s-au cerut actele la control, Horodniceanu le atrage atenția agenților că el a condus structura de combatere a crimei organizate și că toți polițiștii din județ îl cunosc.

„Faceți cu mine chestii d-astea?”, afirmă fostul șef DIICOT.

UPDATE: IPJ Iași a transmis o declarație privind incidentul în care a fost implicat Daniel Horodniceanu.

„În noaptea de 5 spre 6 mai a.c., un echipaj de poliție din cadrul Secției nr. 1 Poliție Iași aflat în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu a efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui auto, ce se deplasa în comuna Schitu Duca, din județul Iași, care nu ar fi semnalizat efectuarea manevrei de depășire.

Polițiștii i-au adus la cunoștință șoferului abaterea rutieră comisă și i-au pus în vedere să respecte normele rutiere în vigoare privind circulația pe drumurile publice, acesta fiind sancționat cu avertisment, conform OUG nr. 195/2002”, a transmis IPJ Iași.

Daniel Horodniceanu a fost oprit de polițiști în trafic

Pe baza acestor imagini apărute în spațiul online, fostul șef DIICOT, poate fi acuzat de trafic de influență, amenințare, abuz de putere, atitudine golănească, având în vedere că s-a folosit de funcție pentru a-i intimida pe polițiști.

Horodniceanu spune, printre altele:

„Sunteți foarte scrupuloși la datorie, văd”

„Ce faceți dvs la ora asta, faceți patrulă pe strada principală dintr-un sat?”

„Am să vorbesc cu șeful IPJ-ului”

„Vreți să vă învăț eu să vă faceți treaba?

„Eu sunt procuror de 25 de ani, matale de când ești polițist?”

„Dvs m-ați oprit pe mine că am avut tupeul să vă depășesc. Dvs faceți cu mine chestii d-astea?”

„Nu văd cum ați putea să aveți tupeul ăsta cu un procuror care a condus structura de crimă organizată a țării ăsteia”

„Eu oricum mâine mă duc să mă văd cu câțiva. Nu se poate așa ceva”

„Eu sunt în măsură să fac orice!”

„Încercați să vorbiți așa cu infractorii, nu cu procurorii”

„Pe mine mă cunoaște toată poliția din județ”

Comentarii
  • Nu vă place Horodniceanu, de acord dar și sticleții de la poliția comunală o fac pe zmeii…

  • Rusu Jenică

    Polițiștii aceștia ar trebui dați afară. Cum să trimiți/ postezi acest film cu datele de stare civilă ale persoanei în cauză?!

  • Domnule politistii sunt zemeii soselor! Putina decenta si preventie mai multa din partea politistulor! Sau nu va place ! Nu faceti filari..

  • Contribuabil

    Din ce se vede pe filmare oamenii și au făcut datoria. Tupeul și aroganta procurorului lasă de dorit … dar ce sa i ceri la mârlan.

  • Cel mai tare politist pe care l-am vazut! Bravooooo!
    Om cu scoala. „Datorita” nu „din cauza”
    Horodniceanu….fereasca sfantul….un marlan ordinar, ratat. Doamne, ce vocabular de mahala. Si prost si fara minim de carte. De aici rezulta cum a ajuns in functie.

  • Rutiera cauta hoții de animale??!! Ha ha ha

  • atitudinea lui din Video reda ca este o besina de om care se prezinta prima data cu functia ….adica stie ce e aia coruptie.

  • Horodniceanu Jeg

    Vad deja 2 comentarii de la niste inculti. Politistul, are scoala pe el! Bravo lui. Nu mai merge treaba cu intimidatul. Se vede el maine cu seful. Va dati seama ce abuz? Ce prostie crasa? Mai jos, nu se poate. Asta judeca pe primar? Asta judeca politistii ce mancau la Mamma Mia? Ce au facut asa de penal politistii aia? Asta a manjit toata justitia in 20 de minute. Nu-mi vine sa cred ce vocabular.

  • Ma duc la sef

    Doamne ce prost. Asta care pune microfoane in casa Cordunenilor, nu stie ca este filmat si face amenintari ca merge la sef? Ca „din cauza lui” are politistul 15% la salar. Politistul sigur are grade, ca prea frumos i-a vorbit si l-a pus la punct pe agramat.

  • se va pensiona la 50 de ani cu o pensie de 30000 pe luna. de asta ar trebui oprit.

  • I se cer actele si el da legitimatia? Exista un cuvant mai „sus” decat abuz? Mai jos, este: prostie, marlaneala, agramat, fara pic de creier.

  • Ba,nu cred așa ceva…
    Mă duc să mă spăl pe ochi,să mai citesc odată…

    S-a desființat cumva, secția 5 rurală Raducaneni,că se observă că în zonă acționează secția 1 rurală Tomești?

    Așa ceva…Uimitor!!!!!!

  • Stiti cum prind pe infractori acest personaj? Le face o descindere in casa la misto. Abuziv. Le instaleaza microfoane si apoi ii asculta. Normal ca le gaseste ceva ceva. Haideti sa facem ceva. Toate drepturile sunt incalcate.

  • Stop! Circulă pe TkTok un film cum o Rutiera nu caută „răzbunare”, când intră în clenci cu un șofer. Probabil, acel polițist era destupat la creier.Spre deosebire de ruralii ăștia. Horodniceanu are dreptate să fie indignat. I se întâmplă lui, darămite noua…

  • Si uite asa iese jegul la spalat cu apa de PV.
    Lasand gluma la o parte, unii chiar devin niste mizerabili atunci cind prind ceva „putere”.

  • Foarte bine. Daca erau aia de la Raducaneni se pisau pe ei. Cu asa sef care se duce in concedii cu primarii si ii lasa sa faca ce vor ei, ca pe ala de la Grozesti. Frate-su face transport ilegal de elevi si bineinteles ca seful si subalternii il anunta de toate controalele din zona . Si Gatlan doarme in papuci.

  • Motivul opririi???

  • De acord bossilor cu faptul ca s-a dat mare cu functia, dar atitudinea militienilor????? …..filmat , divulgat date personale, nr mașină, apoi atitudinea militianului burtos, in flaneluță, fara cascheta parca era la măsa dupa sobă, …cu.. mai avea cateva zile si i dadeam 2 mil amenda pt C.I.expirat , hi hi hi ha ha ha !?! Are dreptate Horo, nu i oricine e boss ul procurorilor , daca cu el se comportă asa , arogant !!cu un om de rand ! Se cred zmei ! Ati b…t p..a cu Horo! Sa va țineți bine david si burtosu ! Aveți ,, umbră” de acum !!!!😂

  • În sfârșit,un polițist adevărat în zona!
    De falsificatori de dosare penale și de cei care favorizează infractorii,era sătulă lumea!
    Domnilor polițiști,dacă respectați și aplicați legea ca la carte,nu cred că are NIMENI ce sa vă facă!
    Ce polițist finut,pregătit și cu sânge rece!
    Bravo!Bravo!Bravo!
    Sunt speranțe că ne-ndreptam spre normalitate cu așa polițiști! Jos pălăria!

  • Nu trebuia făcută publică filmarea. Horodniceanu e un profesionist bun şi un procuror onest. Ar trebui să avem mai mulţi magistraţi ca el, să scăpăm de interlopi şi de ţiganii mafioţi. Pentru un tablagiu i se terfeleşte acum numele. Nu e corect.

  • Musca la eveniment

    N-am înțeles prea bine cine cu cine, că am aterizat un pic mai târziu pe capotă. Însă, întreb: este adevărat că dl. Horodniceanu a absolvit Dreptul la prestigioasa universitate Mihail Kogălniceanu din Iași (o pubelă particoleră), între 1992-1996, apoi, în 1997 și-a susținut glorioasa licență la Uniersitatea Lucian Blaga din Sibiu ? Pentru că prestigioasa pubelă academică ieșeană nu-i putea elibera diploma, absolvenții fiind trimiși prin diverse locuri, să-și susțină licența ? Nu știu, așa am auzit de la niște bondari.

  • Fără motiv🤣! Erau deranjați că au fost depășiți (frustrați). Filmările de pe camera agenților nu sunt destinate publicului.cum au ajuns la presă? Daca erau nemulțumiți puteau face plângere la parchet împotriva procurorului.oricum daca ii întreba care este articolul din OUG 195 pe depășite ..nu știau 🤣🤣

  • Badanan de procuror. El om al legii nu știe că legea este pentru toți, se crede zmeu. Să fie exclus din magistrura să fie exemplu și pentru alți abuzatori

  • Legea e pentru toți, inclusiv pentru procurori.

    Ai greșit … plătești amenda și asta e … ce treabă are funcția de procuror în discuția asta?

    Mai sunt unii cu aceeași gândire că în anii 90 … bai tu știi cine sunt … consilier/parlamentar/procuror/etc.

    Puțin îmi pasă cine ești … ce ma interesează ca polițist e daca ai respectat legislația rutieră sau nu.

    Imaginea publică se păstrează prin comportament exemplar … nu e garantata toată viața.

  • Horodniceanule, mai incet cu tupeul pe care il ai. Iasiul colhaie de mafioti. Multi dintre ei sunt frati de-ai tai in masonerie!! Taci dracu din gura, ordinarule. Nu ti-ai facut treaba! sa-ti dau exemple? Multi mafioti bugetari care au averi pe numele copiilor iar tu, ai inchis ochii!! Badarane, du-te unde vrei…

  • I s-au publicat datele de pe cartea de identitate.

    Cum e posibil așa ceva?

  • Niciun conducator auto, oprit în trafic, nu are dreptul de a-l chestiona pe polițist cu privire la motivul prezentei sale în stradă. A ridiculiza importanta muncii altuia ( pe care domnul oprit în trafic nu o cunoaște, ci doar pretinde ca o cunoaste), face dovada ignoranței și a lipsei de educație. Trist. Acest personaj reprezinta magistrații???

  • Musca pe capotă

    Nu văzusem înregistrarea, era inactivă. Văd că a revenit. Abia acum înțeleg mobilul, cei doi polițiști au atacat preventiv, că se temeau de pilele gloriosului absolvent de Universitate Mihail Kogălniceanu. Concluzia sumară ? Te-a oprit Poliția. Ok, poți contesta, te poți judeca etc. Dar, în nici un caz, nu începi cu ”știți cine sunt eu” și alte chestii, cu o să vedeți voi cine sunt eu. Un procuror NU ARE VOIE să se expună public cu astfel de chestii, compromițătoare pentru el, cât și pentru instituția la care lucrează. Funcția e una, persoana și daraverile ei particulare sunt altceva. Material suficient, zic eu, pentru aducerea lui domn procorore într-un consiliu de disciplină, cel puțin.

  • Puiu Constantinescu

    Polițiști prosti, puteau sa. Abordeze și în alt mod acest caz. Nu au creier. Procurorul horodniceanu toată viata a lucrat cu polițiștii, au colaborat, ia ajutat în limita legii și niște prosti din politie angajați direct fără școală uitați ce fac.

  • La volan ești șofer și respecți legislația rutieră!
    Pe permisul de conducere se mai adaugă și ce funcție ai in stat?

  • Horodniceanu a exagerat, omeneste vorbind. Insa si politaii au sarit calul. L-au oprit ca i-a depasit, in conditiile in care ei mergeau cu 50km/h. Insa, conform legii romanesti, chiar daca Horo mergea cu 200 km/h, daca politistii nu aveau un dispozitiv omologat de masurare a vitezei, nu aveau dreptul legal de a-l opri decat, poate, cel mult ca sa ii recomande sa mearga mai incet si sa ii ureze drum bun. Atat. Singura chestie care poate sta in picioare este daca Horo i-a depasit fara sa semnalizeze intentia de depasire, caz in care ar trebui sa aiba la dispozitie o filmare care sa probeze acest lucru. In rest, Horo a sarit calul, cu maxima aroganta. Legitimatia de serviciu nu avea ce cauta in aceasta ecuatie. Esti sofer si prezinti actele prevazute de lege: CI, talon, asigurare. Curios este insa alt lucru: faptul ca, aparent, incidentul a fost filmat de altcineva, din afara.

  • Stai asa, ca inca nu imi vine a crede. Horodniceanu, absolvent de facultate de drept, este corectat gramatical de un politist rural care are cateva luni facute la Campina?
    Nu este procuror sef. A fost. Procuror sef este acum Alina Albu. Atentie la art. 258 CP, uzurpare de calitati oficiale.

  • Ce jegoa, asta a fost procuror? De asta e tara asta asa cum e azi,din cauza astora. Mare procuror,legea nu e pt. el.

  • Domnul procuror este membru C.S.M.
    (Consiliul Superior al Magistraturii).
    A fost șeful DIICOT Iași și șeful DIICOT la nivel național.
    Are merite profesionale deosebite in portofoliu.
    Dar,calitatea de procuror nu are nici o legătură cu calitatea de șofer.
    E regretabil totuși,un așa incident.
    Filmarea, cred că a fost făcută cu body-camera poliției din dotare.
    Distribuția filmării și alte amănunte,cred că incumbă o altă discuție,daca era legal,nelegal…

  • Nici nu m-am putut uita până la sfârșit.Ai fi crezut că Horodniceanu are o clasă peste polițiști, dar nu. Dacă s-a considerat nedreptățit, ar fi avut căi legale să conteste. Vorba aia, doar are studii și experiența în domeniu. Și-a dat arama pe față, preferând să-și arate caracterul infatuat, arogant. Dacă până acum mi-era silă de angajații sistemului medical, acum se adaugă și cei din sistemul judiciar.

  • Carla's Dreams și Nicole Chery

    Din CAUZA ta
    Sau DATORITA ție?

  • În alte tari normale când te oprește politia nu ai nici un drept la noi tupeul.stii cine sunt eu ?Cine ești tu conducator auto la.fel ca toți ce tupeu eu sunt mare și tare când toti vom.fi egali atunci i n tara asta va di bine ..Asta este un abuz sa profiți de funcție pt a fenta legea

  • Nu era prin preajmă un Boss…….să-i de-a o mana de ajutor d-lui procuror?

  • Nu contează

    Dezamagitor…daca asta e procuror DIICOT …. ma mut din România… sa îți fie rușine ție si părinților tai

  • Sau plictisit sa șteargă pe jos cu oameni simpli si ia luat valu…..ar trebui si judecătorii de la Inalta curte de Casatie sa fie umiliți…..poate se schimba ceva

  • GEORGIAN ALEXANDRU-VASU, CASIER SUPERMARKET - 35 DE ANI, IESEAN

    LA CE PENSII MICI AU… ABIA POT SA TRAIEASCA DIE PIE O LUNA PIE ALTA……………..

    CU 1000 DE LEI PENSIE PE LUNA DUPA ATATIA ANI DE MUNCA CA PROCUROR INTELEG SI EU DE CE ERA NERVOS…..

    LA CE PRETURI AVEM LA ALIMENTE…
    LA GAZ…

    LA CURENT…

    E JALE. TARA II PLATESTE LA MISTO PE OAMENII ASTIA SI APOI ARE PRETENTII SA NU REACTIONEZE ASA….
    DA CUM SE PUATE SA NU……………………….?
    ZIC SI EU…………….
    O PARERE……………………

    INTAI SA LE DATI O PENSIE SI UN SALARIU DECENT SI APOI VORBIM……………………………..

  • Oare câte jeguri de astea mai sunt la procuratura ca oricum nu e singurul cum ajung specimenele astea procurori

  • Agramat! Incult! Fara exagerari. Il stiu colegii ca nu stie sa citeasca un dosar. Din cauza….:)
    Bravo politistului. A vorbit exemplar, fara balbaieli! De au aparut imaginile, politistul sigur a fost atacat de jegos. Chiar s.a dus la sef. E logic cat este de mizerabil.

  • Ca sa va mai dau apa la moara: asta nici macar nu e iesean. E romascan. Si sar-sa e tot procurori, la Roman. Hai, sa va aud acum 🙂

  • Foarte trist , asemenea oameni cu funcție mare pot sa facă abuz de putere .Din cauza asta merge tara într-o direcție proasta și suntem unde suntem, mai vrem și în senghen…. cu asemenea oameni la putere , șmecheri.

  • Davide,meriti o avansare.
    Domnule chestor Gâtlan,ce ziceți?
    Puneti-l șef la secția Rurală Raducaneni.
    Să vedeți curățenie pe-acolo…
    Și ar putea să țină și niste cursuri de lingvistică la Academia Română sau Universitatea,,Kogălniceanu”.

    Vizionând filmarea,am crezut ca e in America.👍

  • Va zic sincer…gaborii sunt că…ți pe ei acum…așteaptă să-i intercepteze cine trebe…cum zicea tătuțu…îmi plac cei care au comentat că noi cei de rând suntem nimeni practic în fața lor…și nu mă refer doar la cei care merg cu mașina doar în vacanță ci la cei care muncesc zi de zi și dau de gabori de ăștia zeloși care habar nu au pe ce lume se află….iar legat că gaboru are școală….mai scuti-mă de proști cu diplomă cu burta de zici că fac umbră cucului…adică eu dacă merg cu mașina printr-un sat, nu trebuie sa depășesc gaborii că se supăra…și așa nu fac nimic și sunt plătiți degeaba!!!

  • Clar!!!! au fost pusi prostii de la locala sa i-o faca. A deranjat dl procuror prea multa lume in Iasi. Mai stiti ce se bucura avocatu’ lui Chirica ca pleaca Horodniceanu la Bucuresti? Eu il sustin. Ca profesionist e printre singurii procurori buni din RO

  • Militienii niste jeguri care instiga de cele mai multe ori

  • Horodniceanule, dacă aș fi fost șef la DIICOT, tăceam și nu mă laudam cu asta, de ce?
    Ia uită-te câtă criminalitate organizată există în această tara, (MULTA), iar tu nu ai avut nicio contribuție in stoparea ei, astfel că atunci când ai fost în funcție nu ai făcut nimic. Ai luat o roaba de bani degeaba, iar acum la CSM, probabil idem. Ai ajuns să te contrazici cu un agent de la poliția rurala, care apropos, e mai coerent ca tine. Rușinos pentru un magistrat!!!

  • Politistii au procedat corect. Procuror e la job, pe sosea e tot conducator auto si trebuie sa respecte regulile.

  • Aroganță ,tupeu ,intimidare la adresa polițiștilor ,făcute la un înalt nivel,de un vicepreședinte CSM ,fost șef DIICOT !!!
    Sunt curios ,ce rezultate a avut ca șef DIICOT și câți bani s-au cheltuit pt.acele rezultate ,dar și pt.acțiunile fără rezultate!
    Curtea de Conturi își face treaba în instituțiile statului?
    In concluzie,cred că se poate spune că a fost o atitudine creatoare de trafic de influență?

  • Păi cu ce a greșit procurorul, ce abuz a făcut, nu a făcut nici un abuz! La un moment dat, a și zis omul:” cum vorbiți cu mine așa, așa vorbiți cu infractorii, când veți vorbi cu ei așa, atunci puteți vorbi și cu mine”. Pentru că omul știa ce știa. Pe de altă parte, cum să oprești un vehicul pentru că te-a depășit, spunadu -i că a încălcat legea, când chiar tu ai încălcat legea? E ceva de neconceput pentru o țară civilizată și nu una bananieră precum este Romania. Păi dacă cu un procuror a făcut așa, nici nu vreau să mă gândesc cum făceau cu oamenii simpli. Din punctul meu de vedere și nu numai, ci cred că chiar și specialiștilor în justiție și în materie de legi, polițiștii au încălcat legea și mai mult au făcut abuz de putere, nu procurorul.

  • Dosarul prin care ungurii, prin BBC, au vrut sa denigreze Romania-jos palaria….Mafia imobliara de pe Copou reactioneaza domnule procuror…reactioneaza…mafia imobiliara din Iasi.Beietii sunt de la Ordine publica si atat…security champ.

  • Trebuia sa i se retina permisul de conducere. A coborat din masina fara incuviintarea politiei.
    Nu e tarziu nici acum. Filmarea confirma !!!

  • Fiola i-a puso?

  • spiridusul vesel

    Se grabeste procesul de pe Sararie?
    Sau e o incercare de atac asupra procurorului din partea mai multor grupuri de interese din oras?
    Cred ca Claudiu mai vrea sa planga la ancheta inca odata .
    Disperare mare sa nu se duca printsorul pe camera …ca ii fac baieii curul bocanc.
    Impartim bilete sa vedem care tabara are castig de cauza…daca se lasa cu arestari e clar cine castiga.

  • o radiografie corectă a societății noastre in momentul de față ! dacă ai ajuns intr-o funcție,vezi doamne cine is eu versus dacă mi s-a pus pata pe tine te-am ars indiferent cine ești !

  • Onordricianu

    Domnule, filmare e veche au scos-o abia acum cu un scop gen campanie kompromat. Omul a fost șefu la „crimă orghanizată” cum spune el dar până în 2018. Acum e vice la csm1909, un fel de club-sindicat al magistraturii.
    Deci, ori e fake ori e mai demult incidentul.
    Pentru că nu cred că s-ar fi recomandat în 2023 cu o funcție pe care nu o mai deține de 5 ani. La un moment dat chiar polițistul îi spune puteați fi și președinte eu în locul dumnealui replicam dar vicepreședinte se pune .
    Deci nimic adevărat

  • Într o tara normala la o ora de la consumarea incidentului procurorul își înainta demisia din sistemul de justiție, ori prim procurorul tarii îl dădea afara din magistratura, repet, asta s ar fi întâmplat într o tara normala

  • Mă deranjează comentariile unor pupincuriști ,probabil din sistem ,care-l apără în câteva dintre ele pe acest cioban noduros în comportament și gândire ! Asta e România scursurilor oficiale ajunse pe nedrept în funcții uriașe ! Huuuoooooo !!

  • Cred că ai dreptate.Sa nu ne îmbătăm cu apa rece.Este posibil sa fie un comportament disimulat,sa de-a bine ,,unde trebe”.
    Anul trecut,la poliția Raducaneni,DNA-ul a început o anchetă pentru presupuse fapte de corupție.Politistii s-au denunțat între ei.Un prim rezultat a fost decapitarea șefului ,care în octombrie 2022 a ieșit la pensie.
    Ancheta,probabil că este în curs și polițiștii din zona,bănuind că sunt înregistrați pot face exces de zel in aplicarea legii,arătând că ei nu trec cu vederea chiar și unui procuror, încălcarea legii.Normal că se autocenzurează in convorbiri,normal că nu se mai întâlnesc și nu se mai cunosc cu infractorii cu care stăteau bot in bot și care erau ajutați,normal că și infractorii ,,știu ce comportament să aibă” și,,ce să vorbească la telefon”.Practic,deodată devin polițiști model!
    E o variantă și aceasta.Sa joci teatru …
    Sa speram că în cazul acesta nu a fost așa.
    Știm că sunt ,,Tătuci” unși cu toate alifiile,care ,,să de-a sfaturi bune”,să facă strategii…
    Înregistrările să iasă bine!

  • Nici un politist din judet nu are curajul sa-l opreasca pe procurorul CHIFAN!!! Ala pleca demult si i-aduceau gaborii actele acasa. Horo a fost un domn ca a vorbit cu ei!!!!

  • pulitia isi cauta vaca furata prin sat

  • Pt. cine nu ştie,aşa arată un parvenit.

  • Imaginile sunt din serverele politiei…oamenii … sunt si la politie ca datele stocate nu sunt destinate publicitatii?????

  • Un cetățean curios

    @Goliat
    Interesant ca ești la zi cu faptul ca Secția 5 Rurala ar avea nevoie de un sef, care ar mai trebui și „sa facă curatenie”. Ma întreb cati cetățeni de rand, care nu fac parte din sistem, au aceasta informație încât sa poată face propuneri ca ale tale.
    Sau poate ești vreun coleg de breala neasumat, dar iubitor al opțiunii „Petitii online” de pe site-ul IPJ Iasi? 🙂

  • La Valoarea lui mă așteptam să aibă șofer personal .

  • Punctele de penalizare cum i s-au aplicat domnului procuror? Întreb pt un prieten…sau lui nu i se retine permisul pt cumul de puncte datorita funcției pe care detine???

  • Trebuia arestat procuroru asta ,cel tarziu a 2 a zi . Bagat in arest preventiv , judecat si condamnat .

    Ce marlet , ce prostovan . Puscarie baiii

  • Eu le dadeam la m..e . Daca depasesti masina militiei esti tras pe dreapta de parca ai fi in Coreea de Nord.

  • Mlaștina & țânțarii

    Domnul procoror a zis c-a fost cuprins ”emoție”. Se întâmplă și la case mai mari, cu condiția să aibă la bază Mihail Kogălniceanu”, cu licență la Sibiu, pe Cibin. Deci, nu ne suflăm mucii în ceaunul de fasole, unu la mână. Apoi, zicea ceva de Gâtlan. Așteptăm, cu viu interes, punctul de vedere al Gâtlanului. Care, mâine, va avea brusc treabă în altă parte, oricât ar fi de pretin cu domnul procoror. Pentru că, am zis, așa ceva nu se face. Însă, asta e cea mai mică problemă a d-lui procoror, în momentul de față. Niște domni din Ministerul Dreptăților ard de nerăbdare să-l întrebe ceva. Iar acolo nu ține figura cu ”emoția”.

  • @Goliat..cât de prost poți fi. Ai același IQ ca și David vacaruuu satului

  • Laiku , pensionar și salariat

    El , ia provocat fiind că nu a semnalizat în timp ce efectua depășirea, prea arogant sa semnalizeze….

  • tablagiu David îți cauți vaca furata prin sat ? Te uti în oglinda și îți aranjezi freza? Ai dat în bâlbâieli. Ce ATITUDINE te-a deranjat? Învață codul bunelor maniere, că prea ai stat la coada vacii… Sunt mulți care nu semnalizează și mai trec și pe rosu. Ai dat porcul la șefi ca să umbli prin sate ca un tablagiu. Până la urma tot un avertisment ai dat… Acum îți tremura c-ru.. Nu știi ce te așteaptă.

  • Bine că nu a fost oprit în trafic domnul procuror de Alupului…
    Îi cerea șpagă 200 de. Euro să treacă cu vederea contravenția…,dacă nu-l cunoștea…

  • tablagiu David îți cauți vaca furata prin sat ? Te uti în oglinda și îți aranjezi freza? Ai dat în bâlbâieli. Ce ATITUDINE te-a deranjat? Învață codul bunelor maniere, că prea ai stat la coada vacii… Sunt mulți care nu semnalizează și mai trec și pe rosu. Ai dat porcul la șefi ca să umbli prin sate ca un tablagiu. Până la urma tot un avertisment ai dat… Acum îți tremura c-ru.. Nu știi ce te așteaptă..

  • Haideti, mai lăsați, lăsați și cu poliția lu pește prăjit! Luați 100 de petenți, sau faceti control la 100 de dosare și vedeți ce ,,a muncit” asa mult poliția! Știu sa facă numai mizerii de astea ieftine! Știu numai sa facă circulație! Da de prinsul hoților nu s ar ocupă doc, sau sa rezolve dosarele cu AN ale oamenilor care sunt victime! Numai în ultimele 2 săptămâni au fost prinși în flagrant vre o 10 polițiști care luau șpagă! Alții se puțuiau prin post, în loc sa muncească și numai mizerii din astea ieftine! Are cineva acum curajul sa declanșeze un control la toate unitățile de poliție?! O sa fie rezultate beton ! Cat despre,,cameramanul” de serviciu, sunt convins ca nu rămâne așa! Avea el voi sa filmeze așa și sa facă imaginile publice?! Nu prea cred !
    A, și încă ceva, nu prea vă vede nimeni să opriți ,,borcoii tatuați ” în trafic ! De ce ? Vă este frică?! Sau de ce? Știți numai să stați la pandă și să ardeți oameni pentru greșeli cât de cât minore?!

  • @Eduard… se pare ca, tu ar trebui sa ajungi la răcoare în sencunda 2, atât de proost poți fi. Nu ai înțeles nimic din articol.

  • Daniel-Mircea

    Habar nu am cine este procurorul si cine sunt politistii implicati, de aceea fac doar analiza pe text. „Din cauza mea aveti 15” sugereaza o diminuare de 15%. Daca voia sa spuna „datorita”, atunci auto-demasca un abuz in serviciu, deoarece afirma o interventie in favoarea crearii unui avantaj si isi asuma meritul in acest sens. Ca si cum Politia Romana ar fi o feuda si trebuie pupata mana binefacatorului. Ca exercitiu de imagine, va puteti inchipui o astfel de situatie in Germania sau in SUA? Sau, mai degraba, in Rusia? Ca sa stim incotro bate vantul …

  • Un fleac, m-au ciuruit …. niște băieți di la țară

  • Mlaștina & țânțarii

    & Lupul sătul (oricât ai mânca azi, mâine tot și se face foame). Iar dobermanii de pază vor avea o părere. Nu ești deloc perspicace. Filmarea publicată e contra-atacul preventiv al polițiștilor. Realizând cu ce au de-a face n-o mai pot da la întors. E ori la bal, ori la spital. Problema e preluată deja de media națională. Iar Ministerul Justiției arde de nerăbdare să-l intervieveze. Ce se mai întâmplă la Iași e total neinteresant.

  • jenica stai jos

    Jenica, nu te pricepi la nimic, stai jos! Ai 4! Ce „date de stare civila”?!?… Esti bolnav?

  • @Van Damme – într-o tara normala te expulza pe tine primul, la cât ești de bâtă. Ce ai consumat înainte de mesajul trimis? Hihihi.

  • Mare porc, vier în toată regula, pute de la o poștă a pișat. Cum să o dai în legitimație când încalci regulile de circulație și ai funcția pe care o ai? Capul la cutie, ți-o asumi și gata. Atitudinea spune tot, un jeg de om care se crede deasupra legii, ca mulți alții.

  • Groh, groh, groh, spuse individul.

  • ,,david si …,,goliat” !!! Ați b…t p..a , pe romanește, pentru vedetismul ăsta! O să vedeți! …La 1.30 noaptea , urmareați in oglindă dacă vă semnalizează pt depasire cei din spate sau cirezile cu vaci furate ? Eu zic asa ; Din filmare reiese ca l ati intersectat cu Horo’ si cand circula in directia opusa, corect? Nr lui de mașina si in general al sefilor din institutiile din județ le stim si noi civilii d’apăi voi ” politistii rutieri rurali” !!!! ..apoi in secunda 2 v-ati sunat seful ( cms nechifor c. care a avut dosar facut de diicot pe cand era la rutiera ) si lati intrebat ?; boss, a trecut Horo’ prin ogradă la noi, ce facem! Si bossulica zice; ” pe el, pe mama lui”! Cam asta a fost tot! Razbunare si provocare ! Restul e cancan! N ati precizat noaptea cand l ati abordat , ” rutieriștilor rurali” ! Fiti pe faza , urmeaza episodul 2 !

  • ”Voi nu știți cu cine vorbiți”. Ba știm acum, cu o balegă care se crede mai presus de lege pe șosea. Mistrețule, te supui controlului poliției și lași orice comentarii legate de funcție, ulterior n-ai decât să faci ce vrei dacă te crezi abuzat. După cum se vede în filmare, polițistul îți cere permisul și tu îi arăți legitimația și ameninți că suni la IPJ. Asta e intimidare și amenințare în timpul serviciului. Se pare că tu ai mâncat animalele furate.

  • Ma opresti?Imi spui motivul!Folosesti sistemul video?Imi aduci la cunostinta imediat la pornirea acestuia!Dar, daca imi spui ca tu te-ai uitat in oglinda si ai observat ca nu am semnalizat intentia de depasire, iar ulterior imi bagi ca am depasit viteaza fara proba video si fara radar…ai cam pus-o.Dosar penal pentru abuz in serviciu…si pentru cel care a divulgat imaginile nedestinate publicitatii din serverele politiei!

  • Cred ca doar facandu-se ublice ac3ste informatii putea dilovedi cine face legea. Pe strada esti om de rand. Faptul ca esti procuror bv tie, ai muncit sa ajungi procuror. Nu accept ca nici un bugetar platit din taxele platite de mine sa te simti zeu in orice context. Nu uita 18 milioane de romani platesc taxe si impozite din care esti platit. Si nu accept sa cred ca asemenea specimene merita sa ne judece sau sa ne bage la zdup cand gresim. Ca om esti 0. Ca profesionist nu te contesta nimeni. Sunt curios maine iesi la pensie? Ce va face DNA-ul? E abuz de putere sa fluri legitimatia si sa ameninti niste amarati de politisti ce si-au facut treaba? Bravo politistilor! Asa va vrem!

  • După 6 luni nu o sa mai auzim de acest polițist Toate tunurile vor fi puse pe el, pe șefii lui și chiar pe ministru. În tara aceasta procurorii sunt ca frații și vor acționa pentru a scapa tara acesta de spagari si cerșetori. Nu oricine are dreptul sa arunce cu piatra, mai ales dacă sunt polițiștii. În perioada următoare vom auzi de multe flagrante, abuzuri și arestări. Va fi frumos cand se va da drumul la câini.

  • Oare daca era in Germania sau USA si o ardea asa cum proceda politia acolo?

  • Am văzut înregistrarea. Procurorul Horodniceanu, pe care-l cunosc, s-a comportat ca un bou. Probabil este obișnuit cu milițieni slugarnici. La pretențiile lui de mare luptător cu mafia, a fost făcut de un agent de poliție, care a demonstrat că știe carte mai multă și se poate controla. Să căștige cam de 10 ori mai mult decăt un polițist, chiar dacă s-a văzut că este analfabet ( din cauza lui au crescut salariile polițiștilor !!! ), nu este în regulă, dar la noi e posibil orice …

  • Le-a platit cu aceeasi moneda si bine a facut! De cand politia de la sate desfasoara activitati de prevenire la regimul circulatiei? De unde stiau ei ca masina lor circula cu 50 km/h? Poate avea mai putin. Si chiar daca era asa exista marja de 10 km/h. Vrajeala de doi lei. Au vazut o masina mai scumpa si s-au gandit sa sicaneze soferul.

  • Mini stresul Educatiei

    Dar ce-aveti cu buticul universitar,,Mihail Kogălniceanu”?
    Mai sunt magistrați care-au frecventat cursurile acestei universități și sunt la egal cu cei care au terminat dreptul la,,A.I.Cuza”.
    Sunt care au fost și pe la,,Spiru Haret”.
    Top….

  • Primul comnetariu e 100% adevarat si tipic romamesc,manevra anti procuror,aia nu opreau de capul lor,masinile sefilor de servicii sunt stiute si de femeia de servici,acei politisti vor beli p..a pe romaneste pentru aceste stouri,nu degeaba a trecut ala de 2 ori dus intors,au msucat o idiotii😅😅😅

  • Un jeg de procuror

  • GOI-MUL SARAC SI NIMIC !!

    DACA ATI STI SI CEVA ?? ATI AFLA CA ACEST PERSONAJ ARE SI ESTE OCROTIT DE ANUMITI OAMENI SAU INTERESE,SERVICII ?? AROGANTA O DA ANUMITE POZITII SOCIALE SI PRIVILEGII ?? VOI SARACILOR SI NIMICILOR NU O STITI ?? DE ACEEA NOI STAPANII VOSTRI ?? FACEM ASTA ??

  • Și uite-asa,putem sa ne dam seama că un procuror,prin puterea care o are,poate interveni în rezolvarea unei probleme pentru cineva,cum vrea dumnealui.Executi ce spune procurorul.El poate face albul negru și negrul alb.Il poate înfrunta cineva pe procuror?Funcția oferă multa putere.

  • Am indoieli mari legate de motivul opririi autovehicolului respectiv în trafic, cat si despre cei 2 polițiști. Nu îi tin partea procuroruluu, dar până la urmă care era motivul opririi?! Și, era în fisa postului sa filmeze si sa facă publice imaginile?! Suna cam a abuz în serviciu! Pe lege, dacă facem control rutier, observăm si constatăm contraventia, sau încălcarea legii, oprim, întocmim acte, aplicam legea si gata. Asta e ! Ce au făcut ăia?! Stai sa vezi de acum amenzi pentru întârzieri pe la parchet, cercetări penale si pază pe la use!

  • Lege și ordine

    SA VA FIE RUSINE CA VA LUATI DE UN OM CORECT PRECUM HORODNICEANU CARE A AVUT CURAJUL SA SE IAA TRANTA CU TOTI BORATII DE MAFIOTI AI IASULUI SI NU NUMAI! CE VRETI SA SE FACA PRES IN FATA ANALFABETILOR DE POLITISTI CARE AU ACȚIONAT LA ORDIN SA IL DENIGREZE? TARA DE MAFIOTI!

  • Potrivit art. 2 din OUG 195/2002, îndrumarea, supravegherea și controlul respectării normelor de circulație pe drumurile publice se înfăptuiește de către poliția rutieră. Aveau “domnii” politisti asemenea delegari? Nu aveau dreptiul sa-l opreasca pentru abateri de la normele rutiere. De aici si revolta procurorului. Trebuie cercetati disciplinar si nu numai.

  • @despre. Politia judiciara e una, iar cei de la ordine publica e altceva…asemanator politiei locale..sa nu jignim nivelul de competenta a structurii judiciare.

  • Faza cu bluza polițistului că nu e conforma,seamănă cu faza cu pantalonii unui alt polițist.Asta după ce acel polițist vroia sa aplice legea corect,dar dăduse peste amicul șefului în trafic.Si pantalonii nu erau conformi.Asta era problema principală!

  • Ave voie polițistul sa facă asta?! Eu am mare îndoieli legate de capacitățile mintale ale frustratului care a filmat ! Ce a vrut sa dovedească????

  • Comentează nimici și nenimici, cine știe cunoaște, sunt grupuri de interese.

  • Realitatea amara

    Bun,polițiștii aceștia au avut curaj in fața procurorului,dar sunt alții,care n-au curaj să oprească o muzică care e data la maxim și tulbura liniștea,care țin dosarele cu anii in cercetare până se prescriu faptele,care fac copii la probele din dosare și le pun la dispoziția făptuitorilor înainte de a da o declarație,care falsifică probe,până și înregistrări de la 112,care în timp ce cercetează se întâlnesc cu făptuitorii acasă la ei,mai la o treabă,mai la un păhărel,care sunt de fapt corupți de la debutul in profesie.
    Sunt polițiști buni dar și alții care n-au ce căuta în sistem,dar au văzut filme cu polițiști când erau mici și au vrut și ei să poarte uniforma! Și când sunt prinși cu ocaua mica,sunt victime.Sa le plângem de milă.

  • Sa ne cacam in “perciunii” tai..si n barba ta…ca te o gasit astia de rurala.! Aveti cuvantul meu de onoare ca e manevra facuta si i o facuto bine…mai bine decat cu rurarala nu exista…te o facut taranii!!!

  • Afara din magistratura cu acest bufon cu atitudine aroganta.
    De ce asta crede ca nu poate fi legitimat de catre Politia Romana?
    Cine este increzutul acesta care vrea sa intimideze prin natura functiei sale?
    Felicitari politistului (mai sesizeaza cineva mai devreme) care il corecteaza „datorita, nu din cauza”!
    Oare a inteles acesta la ce s-a referit politistul?

  • A vrut pedeapsa maximă o să o primească . Toți cocalari vociferează de parcă s-au antrenat toți la aceleași săli de arte marțiale.

  • Am mari semne de îndoială în ceea ce privește veleitățile acestui iddiot care a oprit masina, a filmat și a făcut publice imaginile. Haideți un pic să privim din alt unghi situația. Patrula respectivă era constituită din 2 agenți de ORDINE ȘI SIGURANȚĂ PUBLICĂ, si nu de POLIȚIE RUTIERĂ. Conform fișei postului și atribuțiilor de serviciu, aceștia trebuiau și trebuie să se ocupe de Ordinea PUBLICĂ, de siguranța PUBLICĂ și nu de făcut circulație, mai exact de prins hoți, infractorii, cei care comit infracțiuni, cum ar fi spărgătorii, agresorii, talharii, violatorii, hoții din societăți comerciale, etc și nu să stea la capra podului și să oprească mașini. În același timp, înțeleg că zona respectivă este una plină de probleme, cazuistică, dosare penale, plângeri penale, dosare penale cu autori neidentificați și petiții nerezolvate, iar nemulțumirile cetățenilor din zonă sunt majore legate de aceste aspecte. În tot acest timp, polițiștii lu’peste stau la capra podului si cu toate că ei sunt de polițiști de ordine și siguranță publică, ei fac circulație. Cum vine asta?! Și-ar dori cineva să fie în locul unei persoane din zonă cu casa spartă si hoții neprinsi?! Mai înțeleg totodată că zmeii satelor de prin zonă de pe acolo, cu partzuri de mașini de pe acolo (bineînțeles prevazute cu antene radio anti-radar) si care circulă cu tot felul de figuri si abateri la regimul rutier, nu prea sunt opriți. Ne poate demonstra asta cineva cu vre-un proces verbal?! Nu prea! Eu unul, personal, nu sunt deloc de acord cu ce a făcut polițistul pește, mai ales cu imaginile video pe care a reușit el la o ceașcă de rachiu să le strecoare în mediul online. Si nici nu il văd bine!

  • fost coleg de scoala

    daniele ai nasu cam pe sus ,vezi ca daca cazi de sus e dureros …..

  • Skitu Pocreaca

    Da hoții de animale și spărgătorii de aici din zonă nu i-ar prinde! Stau numa la șoseaua băieții, la agățat permise. Dacă îi chemi că s a întâmplat nustiu ce, vin cam după o oră, o oră și ceva și atunci boșumflați. Asta era, ei stau pe principală la agățat permise.

  • Să urmărim cum vor reacționa ceilalți speciali ,șefii procurorului, cum vor aplica legea .Dacaacesta nu este demis înseamnă că trăim într-o țară bananiera. Să așteptăm.

  • Din cauza sau datorită
    Și este procuror șef
    Vai de noi
    De asta avem în țară numai corupți

  • Daca pt doua filmulete cu tuns gardul viu l a suspendat pe Danilet pentru acest scandal penibil ce va zice CSM ?

  • Daca pt doua filmulete cu tunsul gardului viu puse pe Tik tok l a suspendat pe Dantlet pe acest penibil ce i face?

  • Cazul seamana destul de mult cu cazul procurorului sef Badarau, din anii 90. Si atunci era noapte, si atunci un politist se plimba singur pe camp… dupa ce primise un telefon de la SRI, ca sa lase naibii somnul si sa mearga in camp ca sa constate infractiunea. Ata alba se cam vede si dupa repeziciunea derularii faptelor ulterioare, a sesizarii din oficiu a inspectiei judiciare si a mobilizarii media. Luati-va popcorn, showl abia incepe.

  • Sa facă si la americani asa, sa vadă cum il mai cunoaste toata lumea.Cred ca are aere de portocală.

  • Sa facă si la americani asa, sa vadă cum il mai cunoaste toata lumea.

  • o fi crezut cä dacä e procuror isi poate permite orice , nimeni nu-l poate trage de minecä. Afarä cu el din magistraturä .

  • si-a läsat perciuni si barbä cioc ,icä sä arate mai bine . Pe naiba ,parcä e un spälätor de masini O fi avind si o amantä pe undeva . Trebuie cercetat pungasul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *