Prima pagină » National » Daniel Ghiţă lansează un atac la adresa ministrului muncii, Violeta Alexandru: Nu ați făcut nimic. E prostituție modernă
Daniel Ghiţă lansează un atac la adresa ministrului muncii, Violeta Alexandru: Nu ați făcut nimic. E prostituție modernă

Daniel Ghiţă lansează un atac la adresa ministrului muncii, Violeta Alexandru: Nu ați făcut nimic. E prostituție modernă

06 aug. 2020, 12:57,
George Cristian în National

Fostul luptător K1, Daniel Ghiţă, lansează un atac dur la adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru. Motivul pentru care Daniel Ghiţă a reacţionat este vizita de intimidare a ministrului Muncii la o asociaţie care acuza faptul că autorităţile nu au făcut nimic în legătură cu traficul de copii.

Daniel Ghiţă lansează un atac la adresa ministrului muncii, Violeta Alexandru

Daniel Ghiţă, cunoscut sportiv roman, a reacţionat dur la adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru. Reacţia fostului luptător vine în contextul în care aceasta a efectuat o vizită de intimidare la o asociaţie care a lansat o serie de acuzaţii. Conform asociaţiei şi a informaţiilor din presa, autorităţile statului ar apăra traficul de copii din România.

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, luptătorul K1 considera că ministrul nu are habar de ceea ce se întâmpla în sistem şi că nu s-a făcut nimic un an de zile:

„Doamna Ministru Alexandru, sunteți de o incompetentă inadmisibilă ! Ministru, care este pusă pe o funcție, fără să aibe habar de nimic! Nu aţi făcut nimic un an de zile. Eu o numesc “ Prostituția modernă “ ! Hai pe funcții și vrem să implementăm legi, care exista deja,dar cel mai grav vă bateți joc de niște copile ?”  susţine Daniel Ghiţă

Violeta Alexandru nu are respect pentru victime şi îşi bate joc de copii

Daniel Ghiţă nu lasa garda jos şi în continuarea postarii o face pe actualul ministru al Muncii incompetenţă şi ca DGASPC-urile nu fac nimic pentru a preveni traficul de copii. Acestea din urmă nu au nici cea mai mică idee de faptul că există domicilii fictive în care stau copii, sunt falsuri, abuzuri şi că nu ştiu să citească o sentinţă judecătorească.

” Nu aveți respect pentru victime, și cel mai grav vă bateți joc de niște copii, care sunt deja victime ale societății! Nu vă este ruşine ? Sunteți pe această funcție, doar să vă bateți joc de romani? Și copiii au ajuns bătaia de joc ?

DGASPC -urile nu fac nimic, nu este o noutate pentru nimeni! Am pățit-o și eu! Domicilii fictive, abuzuri, fals în înscrisuri, și cel mai grav habar nu au să citească o sentința judecătorească! Nu fac nimic își bat joc de copii, cu legea în mână!”

Nu dai spaga, nu ai drepturi, susţine Daniel Ghiţă

În incheiera postarii publicate pe Facebook, Daniel Ghiţă susţine că dacă nu dai spaga nu rezolvi nimic în sistemul de stat. În altă ordine de idei, Ghiţă doreşte explicaţii oficiale legate de vizita Violetei Alexandru la ONG-ul cu pricină:

” Trăim, că se fac raportate de expertiză judiciară, din poveștile unora, fără ca să fie persoană prezentă! Fără ca persoană să fie psihilog, să citească dosarul penal, și fără să te vadă personal, persoana fiind parte vătămată! Ca să înțelegeți cum stă treaba în România!

Dacă nu dai șpagă, nu ai drepturi!

Șpagă învinge legea! Aceasta este metoda! Șpaga peste tot și cine dă șpaga mai mare se scriu rapoarte false, se fac domicilii fictive, abuzive, anchete sociale fără probe. Se scrie ce doriți, dacă dați șpagă!

Vă solicit, doamna Alexandru să îmi răspundeți public, ce căutați Dvs la un ONG , să speriaţi copilele, dacă nu sunteți în vizită oficială ?

Aveți atribuții de psihiatru sau detectiv ?

Aţi adus ceva pentru acești copii marginalizați ? Aţi ajutat aceste ONG urî ?

Ce s-a întâmplat cu fata care a ajuns cu copilul pe străzi ? Aveați nevoie de copil pentru adopție ?

Așteptăm, noi, toți romanii să știm unde este acest copil și de ce nu a putut Mama să stea la acest ONG și să-şi crească în liniște copilul?

Respectele mele, doamnei Iana Matei pentru munca depusă! Dacă aveți nevoie de ajutorul meu, și al tuturor românilor, nu ezitați să ne contactaţi, că suntem prezenți!

Și copiii săraci au drepturi, nu sunt ai nimănui! Sunt copiii noștri!

O copilă abuzată nu este prostituată, doamna Ministru! Cei care sunt puși pe funcții și nu sunt competenţi, ce sunt?

Când faci ceva pentru status și bani?

Demisia, urgent! Rușinea României!

Incompetenții din GuWerner! (…)
, scrie Ghiță pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *