Prima pagină » Actualitate » Daniel Dines s-a despărțit de amanta însărcinată? Iuliana Doroftei s-a întors de la Londra, dar miliardarul nu a așteptat-o la aeroport!
Daniel Dines s-a despărțit de amanta însărcinată? Iuliana Doroftei s-a întors de la Londra, dar miliardarul nu a așteptat-o la aeroport!

Daniel Dines s-a despărțit de amanta însărcinată? Iuliana Doroftei s-a întors de la Londra, dar miliardarul nu a așteptat-o la aeroport!

22 dec. 2023, 08:54, 5 ,
în Actualitate

Se pare că Daniel Dines s-a despărțit de amanta însărcinată. Iuliana Doroftei, amanta miliardarului Daniel Dines, s-a întors în țară, cu o cursă de la Londra, care a aterizat pe ”Otopeni”. Daniel Dines nu a așteptat-o la aeroport. Fosta câștigătoare de la ”Bravo, ai stil!” a fost ajutată de un tânăr, care i-a cărat bagajele.

Daniel Dines s-a despărțit de amanta însărcinată?

Iuliana Doroftei s-a întors în România, dar iubitul ei, Daniel Dines, nu a așteptat-o la aeroport.

Alături de un amic a apărut Iuliana, dar la aeroprot nu a fost așteptată de nimeni. Focoasa șatenă și-a cărat singură troller-ul, în timp ce un tânăr s-a ocupat de celelelte bagaje. Un black-cab a comandat, pentru că urma o cursă lungă, până la casa părinților, undeva, într-un sătuc de lângă Mangalia.

Iuliana nu s-a grăbit, iar prima oprire a fost la un McDonalds din cartierul Colentina. A comandat, atât pentru ea, cât și pentru prietenul pe care l-a avut ca însoțitor în cursa Londra – București. Cei doi au mâncat repede, apoi taxiul a plecat fără băiatul care-i ținuse de urât. El a rămas în drum, Iuliana, cu nerăbdarea de a ajunge cât mai repede la casa părintească.

În jurul orei 02.00, Iuiana a ajuns în satul Dulcești, undeva, pe lângă Mangalia.

Daniel Dines i-a oferit multă atenție Iulianei Doroftei

Daniel Dines a ”înnebunit-o”, practic, pe frumușica șatenă cu diferite atenții și cu o purtare ireproșabilă, însă cireașa de pe tort a fost prima plimbare cu avionul privat Gulfstream, de 70 de milioane de dolari, pe care doar Elon Musk și Jeff Bezos și-l permit.

A făcut chiar zeci de mii de kilometri, din toate colțurile lumii, pentru a ajunge la amanta lui, care locuiște în Londra. Practic, a înconjurat planeta de două ori și jumătate cu al lui privat-jet!

Acum, afaceristul, fondator al companiei UiPach, este în America, pe pârtiile de ski. De altfel, acesta ar putea să petreacă și Crăciunul în America, într-o stațiune luxoasă.

În tot acest timp, Iuliana va sta la mama acasă, în sătucul de lângă Mangalia.

Recent, pe Instagram, Iuliana a postat o fotografie în care apare pe un iaht, într-un costum de baie din două piese. Unii dintre fani au observat că amanta lui Daniel Dines a acumulat câteva kilograme în ultimele luni, fiind întrebată dacă nu cumva și-a făcut și implanturi mamare. Iuliana Doroftei a negat cu fermitate ultima variantă, însă în privința greutății a lăsat un mesaj prin intermediul căruia lasă de înțeles că, într-adevăr, este însărcinată.

Acum, se pare că Daniel Dines s-a despărțit de amanta însărcinată, care s-a întors de la Londra, dar n-a fost așteptată de omul de afaceri la aeroport.

Comentarii
  • Vasilică din Pascani vă urează la mulți ani

    Exraordinar, de nemaivazut…nici nu pot pregati masa de Craciun, nu pot manca….vai de mine…..mă doare fix in cur de ei ….bla bla bla….. moare mâța că nu știe de ei !!!!!

  • Tipa l-a inselat cu Elon Musk, copilul nu ii apartine. Nu conteaza, duoa ce naste intra in politica sau face cont pe OnlyFans, nu e nici o tragedie.

  • Asa se intampla cand alergi dupa bani. Ramai gravida si fara barbat. Acum o sa isi caute un baiat cumsecade de la ea din sat.

  • Interesant este si cum a ajuns in patul lui

  • lidia buble..tot la fel a facut..a ajuns o mare scroafa….face de rusine familia ..biserica penticostala deva….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`