Prima pagină » National » Daniel Chelcea, noul director al DSP Sibiu, a făcut primele declarații
Daniel Chelcea, noul director al DSP Sibiu, a făcut primele declarații

Daniel Chelcea, noul director al DSP Sibiu, a făcut primele declarații

19 nov. 2020, 09:09,
în National

Daniel Chelcea, noul director al DSP Sibiu, a fost ieri prezentat în mod oficial. Fostul director al DSP Sibiu, Gabriel Budescu, și-a dat demisia invocând motive personale chiar înainte ca municipiul să intre în carantină, noile cazuri de coronavirus cunoscând o explozie iar situația fiind scăpată de sub control.

Potrivit colonelului Chelcea, şi funcţia de director adjunct de la DSP va fi ocupată tot de un militar.

Daniel Chelcea, noul director al DSP Sibiu, a făcut primele declarații

Daniel Chelcea a făcut primele declarații din postura de director al DSP Sibiu.

”Este, în mod evident, o situație dificilă. Vă asigur că personal voi depune toate eforturile necesare pentru a gestiona cât mai bine activitatea la Direcția de Sănătate Publică Sibiu. Am avut parte, în această dimineață, de discuții cu o mare parte a angajaților, urmând ca în continuarea zilei să vedem exact unde sunt situațiile de urgență și găsirea de soluții pentru aceste situații. Am încredere că împreună vom depăși cu bine această situație”, a declarat noul director al Direcției de Sănătate Publică Sibiu, col. dr. Daniel Chelcea.

Noul director a refuzat să preia întrebări din partea presei.

Directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Liliana Coldea, a demisionat

Liliana Coldea, directorul Spitalului Clinic Județean de Urgenta Sibiu, a demisionat ieri din funcție.

„Astăzi, 18 noiembrie 2020, la ora 12:52, a fost înregistrată demisia cu nr.19002/18.11.2020 a doamnei dr. Coldea Liliana din funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, din motive personale, începând cu data de 19.11.2020. Imediat ce vom emite dispoziția cu desemnarea unui manager interimar până la ocuparea postului prin concurs, o vom transmite presei”, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.

Vicepremierul României, Raluca Turcan, a precizat miercuri, 18 noiembrie 2020, faptul că Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, fiind la conducere directorul Liliana Coldea, este verificat de structura Corpului de control al Ministerului Sănătăţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *