Prima pagină » Cancan » Daniel Buzdugan și soția lui, în imagini de cuplu inedite. „Lumea pentru mine ești tu”

Daniel Buzdugan și soția lui, în imagini de cuplu inedite. „Lumea pentru mine ești tu”

21 aug. 2024, 11:38,
în Cancan

Daniel Buzdugan și Monica, soția lui, apar în imagini de cuplu inedite, grație vacanței pe care cei doi au petrecut-o în Creta și în Franța. Astfel, locurile pitorești vizitate au activat latura romantică a lui Buzdu, care a însoțit fotografiile cu frumoase cuvinte. În ceea ce o privește pe Monica Buzdugan, partenera de viață a omului de radio, aceasta preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Se cunosc de 31 de ani, au doi copii adolescenți, au profesii diametral opuse, dar formează una dintre cele mai sudate familii. Daniel Buzdugan și soția lui, în imagini de cuplu cum rar au arătat până acum, potrivit LPF.

Daniel Buzdugan și soția lui, în imagini de cuplu inedite

Daniel Buzdugan a fost și anul acesta în Creta, insula grecească pe care o consideră o a doua casă, dar și în Franța, unde a descoperit locuri minunate. A fost alături de soția lui, Monica Buzdugan, și de cei doi copii ai lor, Luca (17 ani) și Maria (15 ani). Locurile pitorești au activat latura romantică a lui Buzdu, care a așezat cuvintele, pe Instagram, cu multă tandrețe.

„Lumea pentru mine ești tu, este orice loc în care tu ești: lumea suntem noi doi și celelalte două suflețele care ne pozează acum și care strigă: tati, gata cu pozele că ne e foameee”, este mesajul publicat de Daniel Buzdugan din vacanță.

Și nu doar mesajul e special, ci și pozele tandre cu discreta lui soție, care apare foarte rar în public. Toată lumea îl știe pe Daniel Buzdugan, dar puțini știu cum arată și cu ce se ocupă soția lui. Matinalul de la Radio ZU a povestit că partenera lui este medic stomatolog, de aceea preferă discreția și să stea departe de lumina reflectoarelor.

Cum și-a cunoscut Daniel Buzdugan partenera de viață

În urmă cu câțiva ani, Daniel Buzdugan povestea cu umor despre modul în care a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soție.

„Am agăţat-o pe stradă cu un reportofon. Prin 1993 făceam o emisiune pentru un post de radio în Iași. Tocmai ieșisem dintr-o relație și eram în căutări. Am zis să profit de statutul meu de om care lucrează în mass-media și am abordat-o pe stradă cu ceva pentru radio.

I-am cerut numărul de telefon, spunându-i că așa e deontologic la noi, că pentru orice voce care intră pe post trebuie să avem niște date. Apoi am sunat-o, am invitat-o în oraș și așa a început totul”, a povestit Daniel Buzdugan pentru publicația Taifasuri.

Omulș de radio a cerut-o de soție abia după 10 ani. Totul s-a întâmplat în Grădina Botanică din Iaşi, care era locul lor preferat. Marea cerere a avut loc chiar de ziua cunoscutului om de radio, pe 23 septembrie 2003.

Ce meserie are Monica Buzdugan

Monica și Daniel au avut o înțelegere legat de expunerea familiei, despre care Buzdu a povestit, pe vremuri, în revista Taifasuri.

„Aşa m-am înţeles cu Monica, soţia mea. Ea este medic stomatolog şi mulţi îi spun că ar trebui să profite de statutul pe care îl are ca să atragă mai mulţi pacienţi. Dar ea îşi doreşte să vină lumea la ea pentru profesionalismul său, nu pentru notorietarea soţului. Ei nu îi place lumea asta, nu ar vrea să meargă pe stradă, să o comenteze lumea şi să o strige «doamna Buzdugan»”, a mai relatat vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
19 august 2024
19 august 2024