Prima pagină » Actualitate » Daniel Balaciu vrea arest la domiciliu! Ce au decis judecătorii în cazul tentativei de omor a Danei Roba
Daniel Balaciu vrea arest la domiciliu! Ce au decis judecătorii în cazul tentativei de omor a Danei Roba

Daniel Balaciu vrea arest la domiciliu! Ce au decis judecătorii în cazul tentativei de omor a Danei Roba

25 oct. 2023, 11:29, 1 ,
în Actualitate

Soțul Danei Roba, Daniel Balaciu, vrea arest la domiciliu. Acesta a făcut, prin intermediul avocatului ales, numeroase cereri prin care a solicitat schimbarea arestului preventiv cu cel la domiciliu. Daniel Balaciu susține că nu are o vină foarte mare, deoarece soția lui, Dana Roba, l-ar fi provocat să apeleze la violență extremă. Dana Roba a fost la un pas de moarte, după ce craniul i-a fost spart cu un ciocan și a avut mâinile fracturate.

Daniel Balaciu vrea arest la domiciliu!

Daniel Balanciu ar vrea să își ispășească pedeapsa cu închisoarea acasă, chiar dacă a fost aproape de a-și ucide soția, pe Dana Roba. Medicii au reușit să o salveze pe aceasta, care avea răni aproape incompatibile cu viața. Chiar și așa, Daniel Balanciu nu consideră că a făcut un mare rău, ba chiar încă o terorizează cu mesaje.

Magistrații nu s-au lăsat impresionați de explicațiile bărbatului și au respins contestația pe care Daniel Balaciu a formulat-o atunci când i-a fost prelungit arestul preventiv. Mai mult, soțul Danei Roba a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de tentativă la violență în familie, în modalitatea omorului.

Avocatul lui Daniel Balanciu preciza că tentativa de omor ar fi fost, de fapt, provocată chiar de Dana Roba, în urma unei altercații cu soțul său.

„Clientul meu este în arest preventiv. Având în vedere multitudinea de informații false şi inexacte pe care doamna Balaciu le furnizează în mass media, clientul meu m-a rugat pe mine să îi spun varianta lui. În varianta domnului Balaciu, acest incident a fost provocat de către doamna Balaciu, care l-a agresat. Acesta a avut o grămadă de echimoze, pe mâini, pe gât, zgârieturi. L-ar fi lovit cu o socotitoare din lemn, de vreun metru înălțime, după care a început o alercație între cei doi”, a declarat avocatul lui Daniel Balaciu.

Dana Roba: „Degeaba tot face petiții“

Dana Roba, a precizat că Daniel Balanciu nu are nicio șansă să iasă de după gratii.

„Nu are cum să scape de arestul preventiv, degeaba tot face petiții și cereri, dar, na, avocatul lui își face treaba. Niciun judecător nu îi va da drumul acum acasă, îl așteaptă o pedeapsă maximă, pentru fapta sa, de vreo 12 ani de pușcărie. Cum crede el că va ieși acum? I s-au respins toate cererile, dar și contestația pe care o făcuse în urma deciziei de prelungire a arestului preventiv. Oricum, eu mi-am angajat încă un avocat bun pentru acest proces”, a menționat Dana Roba.

Dana Roba a vrut ca, după această perioadă tensionată, să le facă o surpriză fiicelor ei și să le ducă, într-o scurtă vacanță, la Disney, în celebrul parc de distracții din Franța. Numai că, pentru asta ar fi avut nevoie obligatoriu și de acordul tatălui fetelor, pentru a le scoate din țară.

„Voiam să fac o vacanță cu fetele mele, la Disneyland, în Franța, dar pentru a putea pleca din țară cu ele, câteva zile, aveam nevoie de semnătura lui, pentru că nu e decăzut din drepturile de tată și nici divorțați încă nu suntem.

El a zis să vin la arest cu notarul că-mi va da semnătură, ca să le duc în Franța, dar mi-era că iar se răzgândește, tot timpul face așa. Face un lucru bun și apoi nu mai vrea, le mai promiteam și degeaba fetelor și în ultima clipă poate că el nu mai era de acord”, a adăugat Dana Roba.

În ceea ce-l privește pe soțul acesteia, Daniel Balaciu vrea arest la domiciliu, însă magistrații i-au respins solicitarea.

Comentarii
  • Cum adică ”tentativă la violență în familie, în modalitatea omorului” ??? Este infracțiune clară de tentativă de omor calificat cu consecințe deosebit de grave. Minim 20 ani cu executare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *