Prima pagină » Cancan ultimă oră » Daniel Balaciu, soţul Danielei Roba, a fost arestat. Apelul disperat al familiei

Daniel Balaciu, soţul Danielei Roba, a fost arestat. Apelul disperat al familiei

06 iun. 2023, 18:21, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Daniel Balaciu, soţul Danielei Roba, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ieri, în urma unui conflict spontan, acesta şi-a lovit soţia cu un ciocan în cap, în prezenţa celor două fetiţe minore.

Reamintim că, Daniela Roba, fosta iubită a manelistului Nicolae Guţă, a ajuns, ieri, în stare gravă la spital după ce a fost lovită de soț cu un ciocan.

Agresiunea a avut loc în prezenţa celor două fetiţe minor

Agresiunea a avut loc chiar în apartamentul conjugal în prezenţa celor două fetiţe minore. Totul ar fi pornit în urma unui conflict spontan între cei doi soţi. Alarma a fost dată de vecini care au auzit țipetele disperate ale femeii.

Daniela Roba, make-up artist cunoscut şi fosta iubita a manelistului Nicolae Guţă, a fost transportată la spitalul Județean din Timișoara, în stare critică cu o leziune severă la nivelul capului.

Daniela Roba a fost operată de urgenţă şi se află în continuare în stare gravă la ATI

Veștile nu sunt deloc bune la ora actuală despre starea ei de sănătate, căci sora Danei Roba a spus cum se simte make-up artistul după intervenția grea pe care a suferit-o! Din păcate, în continuare Dana Roba este în stare critică, se află la ATI și medicii sunt rezervați în ceea ce o privește.

Sora Danei Roba e distrusă de durere și singurele cuvintele pe care a putut să le transmită au fost acela prin care îndeamnă oamenii care vor să le fie alături în aceste clipe să spună o rugăciune pentru ca Dana Roba să-și revină și să se poată întoarce la fetițele sale.

„Este într-o stare critică în continuare, este foarte grav, e la ATI. Oamenii care vor și sunt alături de noi să se roage pentru ea, să spună o rugăciune, este suficient”, a spus sora Danei Roba, potrivit spynews.

Comentarii
  • Numai aici sunt alte informații. Se pare ca sunt eronate. Poate e bine sa verificați înainte. In alte locuri e menționat ca nu au fost fetițele acolo. E totuși ceva important. La fel și cu apelul, nu ca ar fi fost făcut de vecini…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`