Prima pagină » Cultural » Dani Oțil și Ștefan Bănică nu s-au putut abține și și-au aruncat „săgeți” în direct. „La vârsta ta mai asculți de-o …”

Dani Oțil și Ștefan Bănică nu s-au putut abține și și-au aruncat „săgeți” în direct. „La vârsta ta mai asculți de-o …”

22 ian. 2024, 09:13,
BZI.ro, în Cultural

Dani Oțil și Ștefan Bănică au avut un moment în care nu s-au putut abține și au făcut remarci amuzante în timpul unei emisiuni în direct acum câțiva ani. Ștefan Bănică și Dani Oțil sunt doi dintre cei mai faimoși bărbați din industria showbiz-ului.

Primul este un artist extrem de iubit, în timp ce cel de-al doilea este un prezentator de televiziune cu o carieră de lungă durată.

Cei doi au avut relații cu Mihaela Rădulescu

Deși carierele lor sunt diferite, Dani și Ștefan au un lucru important în comun – amândoi au avut relații în trecut, în perioade diferite, cu Mihaela Rădulescu.

Cei doi s-au întâlnit frecvent, Ștefan Bănică fiind adesea invitat în emisiunea prezentată de Dani Oțil alături de Răzvan Simion. Într-una dintre aceste întâlniri, însă, prezentatorul și cunoscutul cântăreț nu au mai putut să se abțină și au început să se provoace reciproc cu replici aspre, chiar în timpul emisiunii.

Toate aceste evenimente au avut loc acum mulți ani, în 2019, la scurt timp după ce Dani Oțil a făcut publică relația cu Gabriela Prisăcariu, un model cunoscut. În același timp, a trecut mai mult de un an de când Ștefan Bănică s-a căsătorit pentru a treia oară, refăcându-și viața sentimentală alături de Lavinia Pîrva.

Dani Oțil și Ștefan Bănică s-au „certat” în direct

În aceea zi, Ștefan Bănică a fost invitat în emisiunea lui Dani Oțil și Răzvan Simion pentru a discuta despre concertul său de Crăciun, care se afla la cea de-a 18-a ediție. Dani Oțil l-a felicitat pe cântăreț într-un mod ironic, menționând că unii oameni, în 18 ani, reușesc să aibă deja a treia soție, făcând o aluzie la căsătoriile pe care artistul le-a avut.

Ștefan Bănică nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns prezentatorului cu aceeași măsură, acesta tocmai intrând într-o relație cu Gabriela, o tânără domnișoară cu conexiuni importante în industria modei. Chiar dacă toate aceste replici păreau a fi glume între Dani Oțil și Ștefan Bănică, tensiunea dintre ei a fost resimțită atât de către ceilalți participanți din platou, cât și de către telespectatori, care nu au putut uita discuția dintre ei.

Chiar și în zilele noastre, momentul în care prezentatorul și artistul se contrazic reciproc este foarte popular pe internet, chiar dacă au trecut mulți ani de întâlnire lor în platoul emisiunii.

„Dani Oțil: Îți dai seama că, în 18 ani, unii au devenit de mai multe ori părinți, alții sunt la a treia nevastă…

Ștefan Bănică: Dacă unii sunt la a treia nevastă, alții cică n-o mai lălăie. Mi-a șoptit o păsărică despre faptul că s-au luat frumos, s-au așezat la casele lor… Iar pasiunea lor pentru modă se și vede!”

Dani Oțil: Ștefan, ai zis că ți-a șoptit o păsărică. La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?”

Ștefan Bănică: Da, la vârsta mea mai ascult de-o păsărică! Iar asta, doamnelor și domnilor, vine de la această pălincă!”, a fost discuția, aparent în contradictoriu, dintre Dani Oțil și Ștefan Bănică, la sfârșitul căreia artistul a băut pălincă dintr-un pahar aflat pe masa din fața lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *