Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au vorbit despre divorț. Ce a declarat soția prezentatorului: „Nu are dreptul ăsta, să fie fericit”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au vorbit despre divorț. Ce a declarat soția prezentatorului: „Nu are dreptul ăsta, să fie fericit”

31 aug. 2022, 21:40,
în Cancan ultimă oră

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un copil. Cei doi au o relație foarte frumoasă și sunt destul de deschiși cu lucrurile din viața lor, nu se ascund și sunt destul de activi pe rețelele de socializare, acolo unde se tachinează unul pe celălalt, destul de des.

Cu toate că au o relație destul de sudată și au împreună și un copil, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au vorbit pe o rețea de socializare despre un subiect foarte sensibil, divorțul.

Ce a declarat Gabriela Prisăcariu despre posibilitatea divorțului

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu se ascund de lumina reflectoarelor și împărtășesc multe din experiențele din viața lor, în mediul online. În prezent, Dani și soția se relaxează împreună cu copilul, în vacanță, la malul mării.

Avâd în vedere că sunt activi pe rețelele de socizlizare, cei doi au decis să petreacă timp și cu urmăritorii lor, răspunzându-le la curiozitățile pe care aceștia le au. În discuțile cu fanii, cei doi au abordat, din nou, tema divorțului. De multe ori, Dani și Gabriela au vorbit despre motivele care ar putea să îi separe, chiar dacă au un copil, pe micuțul Tiago.

Fanii lor au fost foarte curioși și au întrebat dacă prezentatorul și frumoasa blondină ar putea să concureze la o cunoscută emisune de aventură, unde concurenții trec prin momente foarte dificile.

Gabriela a declarat că soțului ei i-ar face plăcere să participe la acel show, dar ea consideră că ar putea exista posibilitatea unui divorț, în cazul în care ar deveni participanți ai emisiunii.

„Da, doar dacă vreți să divorțăm. Dani ar vrea, dar nu are dreptul ăsta, să fie fericit”, a spus Gabriela.

Ce a mărturisit Dani Oțil despre soția sa, Gabriela

Gabriela Prisăcariu are o siluetă de invidiat, iar aparent nu ține nicun fel de dietă, deoarece soțul ei a declarat că blondina este o gurmandă și că mănâncă destul de mult. Astfel, pentru că în respectiva emisiune, mâncarea este limitată, le-ar fi imposibil să participe. Mai mult, Dani a explicat că din această cauză, certurile lor ar fi destul de dese.

„Deci, nu, pentru că unii dintre noi facem urât la foame (n.r. Gabriela Prisăcariu)”, a precizat prezentatorul TV.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, declarații despre al doilea copil

Fanii nu s-au oprit aici cu întrebările și au vrut să afle dacă cei doi își mai doresc un copil. Dani nu a oferit un răspuns clar, ținânu-și fanii în suspans. Soția lui a dat de înțeles că momentan, vor să se axeze pe Tiago și că vor rămâne în formula de trei.

„Eu știu că vă doriți să fim mai obosiți de atât, dar e ok, deocamdată suntem suficienți de obosiți”, a declarat Gabriela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
28 octombrie 2024
28 octombrie 2024