Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dani Oțil se visa cadru didactic, dar toate planurile i-au fost date peste cap! Cine l-a făcut să renunțe?

Dani Oțil se visa cadru didactic, dar toate planurile i-au fost date peste cap! Cine l-a făcut să renunțe?

06 apr. 2022, 22:45,
în Cancan ultimă oră

Dani Oțil este unul din cei apreciați și îndrăgiți prezentatori TV din România. Cu toate acestea, puțină lume știe că, de fapt, vedeta de televiziune își dorea o altă carieră pe când era în băncile școlii.

Iată motivul pentru care acesta a ales să renunța la visul său de a se face cadru didactic! De ce nu s-a mai făcut Dani Oțil profesor?!

Prezentatorul TV a mărturisit că își dorea din tot sufletul să se facă profesor

Dani Oțil se visa la catedră încă din momentul în care era un elev. Acesta visa că o să fie cu catalogul în mână, în fața elevilor, însă plnurile sale au fost date total peste cap. Prezentatorul TV a mărturisit că își dorea din tot sufletul să se facă profesor, indiferent de materie, însă lucrurile nu au stat exact așa cum și-a dorit el, iar într-o zi toate planurile lui au fost năruite.

„În toată școala generală și în liceu eu mi-am dorit să fiu profesor, cadru didactic. Nu mă interesa ce aș preda. Mă pricepeam mai mult sau mai puțin la multe, dar îmi doream asta. O singură persoană, nu vreau să-i dau numele, profesoară de o limbă străină care părea tot timpul tracasată, stresată, nemulțumită de faptul că e nouă acolo și deși era foarte bună ca profesionist, latura asta se clătina serios”, a povestit Dani Oțil.

Dani Oțil: „Eu m-am gândit că noi îi aducem în nefericirea asta”

Acesta a dezvăluit că avea o profesoară care l-a pus serios pe gânduri și, în cele din urmă, a ales să renunțe la această idee deoarece o vedea mereu nefericită.

„Eu eram în prima bancă și tot timpul mă întrebam; ”Oare eu o să fiu ca dânsa?”. Adică profesional să bubui, dar să fiu tot timpul atât de nefericit. Și eu îmi aduc aminte că ani de zile eu m-am gândit că noi îi aducem în nefericirea asta, noi copiii, dar de fapt nu era așa. Noi eram singurul element pozitiv din viața ei. De asta nu m-am făcut profesor. Se vedea că suferă, încât mi-a rămas în minte”, a mai povestit Dani Oțil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *