Prima pagină » Cancan » Dani Oțil se află la vârsta marilor împliniri, după ce Gabriela Prisăcariu l-a făcut tătic. Ce imagini de familie postează pe Instagram

Dani Oțil se află la vârsta marilor împliniri, după ce Gabriela Prisăcariu l-a făcut tătic. Ce imagini de familie postează pe Instagram

16 nov. 2021, 15:29,
în Cancan

Dani Oțil a devenit tată la vârsta de 41 de ani, iar copilul este prezent în mai toate postările sale de pe Instagram. Matinalul de la Antena 1 și Gabriela Prisăcariu au fost felicitați de către alte vedete celebre, ca Diana Munteanu și Adelina Pestrițu. Dani și Gabriela au anunțat numele fiului lor în urmă cu ceva timp, însă celor doi le-a fost greu să se hotărască cum îl va chema pe fiul lor. Dani Oțil prezintă emisiunea Neața cu Răzvan și Dani, alături de Răzvan Simion. Cei doi sunt prieteni din copilărie și au foarte multe amintiri frumoase împreună.

Soția sa, Gabriela Prisăcariu, are o carieră de succes în modelling. Între cei doi există o apreciabilă diferență de vârstă, dar și de înălțime, Dani Oțil având 1,7 metri. Cu toate acestea, nimic nu poate sta în calea fericirii și iubirii lor.

Dani Oțil a ajuns la vârsta marilor împliniri

Dani Oțil are 41 de ani. Acesta s-a născut pe data de 24 august 1980. De ani buni, acesta prezintă emisiunea Neața cu Răzvan și Dani de pe Antena 1. El și Răzvan Simion, co-prezentatorul emisiunii, sunt cei mai buni prieteni. În vara acestui an, Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu. După ceremonie, îndrăgitul prezentator a postat pe Facebook o poză pentru a celebra fericitul eveniment alături de fani.

„Domnul și Doamna Oțil”, a scris Dani, în descrierea pozei.

Petrecerea de după eveniment a fost restrânsă. Aceasta a avut loc în restaurantul lui Nicolai Tand, bucătar șef. Primul copil al cuplului s-a născut pe data de 11 septembrie 2021. Numele acestuia este Luca Tiago, însă celor doi părinți le-a fost destul de greu să se hotărască.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, foarte activi pe Instagram

Gabriela Prisăcariu este cea care i-a oferit primul copil lui Dani Oțil. Aceasta are o carieră de succes în modelling. În trecut, a participat în emisiunea Supermodels by Cătălin Botezatu. De la începutul relației cu Dani Oțil, presa este mai tot timpul pe urmele sale. Când a aflat că este însărcinată, ea și Dani au postat pe rețelele de socializare un mesaj în stilul lor caracteristic. Tot pe rețelele de socializare, cei doi au anunțat și numele copilului.

De când au devenit părinți, copilul este prezent în mai toate postările de pe Instagram. Recent, soția Dani Oțil a postat pe rețelele de socializare o filmare în care petreceau alături de prieteni, dansând pe manele. Este un lucru bine știut că Dani Oțil nu este mare fan al manelelor. Cu toate acestea, soția sa nu s-a putut abține să fredoneze melodiile din local. Pe tot parcursul evenimentului, Dani Oțil i-a cerut soției sale să pastreze discreția și să nu-l filmeze.

Ce amintiri din copilărie are Dani Oțil

Dani Oțil și Răzvan Simion sunt cei mai buni prieteni și au împreună multe amintiri frumoase. Cei doi se cunosc încă din copilărie și s-au susținut în momentele grele. Atunci când s-a născut primul copil al lui Răzvan, Dani l-a primit să stea la el. Pe acea vreme, Răzvan Simion nu își permitea să plătească o chirie separată. Copii lui Răzvan Simion au crescut alături de Dani Oțil, fapt pentru care el le este ca un unchi. Dani Oțil și Tudor, fiul cel mic al lui Răzvan, au o pasiune comună. Cel mic a moștenit de la unchiul său iubirea pentru motoare. În cadrul emisiunii Neața, Răzvan și Dani au depănat amintiri din perioada adolescenței. În copilărie, părinții lui Dani erau ocupați, așa că el a avut mai multe bone. Dincolo de toate acestea, Dani Oțil a ajuns la vârsta de 41 de ani și se mândrește pe Instagram cu familia sa frumoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *