După ce s-a aflat cât costă o supă la restaurantul lui, Dani Oțil a avut o reacție neașteptată. Cu ocazia apropourilor comice ale colegului său, Răzvan Simion, prezentatorul TV a făcut o dezvăluire ”din culise”.
Restaurantul lui Dani Oțil creează controverse din ce în ce mai des. După ce s-a zvonit că soacra lui, angajată a restaurantului, ar avea un salariu de 3000 de euro, un alt detaliu a atras atenția pubicului. Iată reacția prezentatorului TV după ce s-a aflat cât costă o supă în localul său!
Dani Oțil, reacție în direct după ce s-a aflat cât costă o supă la restaurantul lui
La matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani” din această dimineață, Răzvan Simion nu s-a abținut și l-a tachinat pe colegul lui de platou, Dani, cu privire la controversele apărute referitor la prețurile preparatelor de la restaurantul său. Cu ajutorul unui banc, prezentatorul a adus în discuție cât costă o supă, iar reacția colegului său a venit cu o dezvăluire și mai amuzantă.
Prezentatorul de televiziune a spus că nu prețul supei reprezintă problema, ci salariul soacrei lui.
Dani Oțil: „A venit cu ziarul în mână și acum are pretenții”
„Știți bancul cu extraterestrul care intră la Dani în restaurant? S-a dus extraterestrul să comande o supă. Se duce la chelner și cere o supă!
– Prețul?
– 100 de lei! Dar nu am mai văzut un extraterestru până acum, zice chelnerul.
– Păi la prețurile astea!
Dar, chiar, Dani, eu nu am deschis articolul ală cu „cât costă o supă la restaurantul lui Dani Oțil!”, a afirmat Răzvan Simion către colegul său.
„Supa nu e o problemă, ci cât ia soacră-mea la restaurant. A venit cu ziarul în mână și acum are pretenții”, a fost replica lui Dani Oțil.
Astfel, prezentatorul TV a schimbat repede subiectul și a revenit la zvonurile despre salariul soacrei lui. Se pare că mama Gabrielei Prisăcariu a fost uimită când a văzut suma vehiculată.