Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dani Oțil, reacție neașteptată după ce a aflat prețul unei supe din propriul restaurant

Dani Oțil, reacție neașteptată după ce a aflat prețul unei supe din propriul restaurant

08 feb. 2022, 19:46,
în Cancan ultimă oră

După ce s-a aflat cât costă o supă la restaurantul lui, Dani Oțil a avut o reacție neașteptată. Cu ocazia apropourilor comice ale colegului său, Răzvan Simion, prezentatorul TV a făcut o dezvăluire ”din culise”.

Restaurantul lui Dani Oțil creează controverse din ce în ce mai des. După ce s-a zvonit că soacra lui, angajată a restaurantului, ar avea un salariu de 3000 de euro, un alt detaliu a atras atenția pubicului. Iată reacția prezentatorului TV după ce s-a aflat cât costă o supă în localul său!

Dani Oțil, reacție în direct după ce s-a aflat cât costă o supă la restaurantul lui

La matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani” din această dimineață, Răzvan Simion nu s-a abținut și l-a tachinat pe colegul lui de platou, Dani, cu privire la controversele apărute referitor la prețurile preparatelor de la restaurantul său. Cu ajutorul unui banc, prezentatorul a adus în discuție cât costă o supă, iar reacția colegului său a venit cu o dezvăluire și mai amuzantă.

Prezentatorul de televiziune a spus că nu prețul supei reprezintă problema, ci salariul soacrei lui.

Dani Oțil: „A venit cu ziarul în mână și acum are pretenții”

„Știți bancul cu extraterestrul care intră la Dani în restaurant? S-a dus extraterestrul să comande o supă. Se duce la chelner și cere o supă!

– Prețul?

– 100 de lei! Dar nu am mai văzut un extraterestru până acum, zice chelnerul.

– Păi la prețurile astea!

Dar, chiar, Dani, eu nu am deschis articolul ală cu „cât costă o supă la restaurantul lui Dani Oțil!”, a afirmat Răzvan Simion către colegul său.

„Supa nu e o problemă, ci cât ia soacră-mea la restaurant. A venit cu ziarul în mână și acum are pretenții”, a fost replica lui Dani Oțil.

Astfel, prezentatorul TV a schimbat repede subiectul și a revenit la zvonurile despre salariul soacrei lui. Se pare că mama Gabrielei Prisăcariu a fost uimită când a văzut suma vehiculată.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`