Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dani Oțil, mesaj neașteptat chiar la nunta lui. Ce le-a spus părinților Gabrielei de față cu toată lumea

Dani Oțil, mesaj neașteptat chiar la nunta lui. Ce le-a spus părinților Gabrielei de față cu toată lumea

31 iul. 2023, 18:41,
în Cancan ultimă oră

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios astăzi, 30 iulie, la o biserică din București. Evenimentul a fost unul cu totul special, căci Tiago, băiețelul lor de doi ani, a fost cavaler de onoare, îmbrăcat foarte elegant, a avut chiar și papion.

Mirele și-a făcut apariția la o biserică din București, alături de familie. Îmbrăcat într-un costum negru, foarte elegant, cu cămașă albă, Dani Oțil a oferit câteva declarații.

„Nu mă întrebați nimic până după meci. E clar că ei își doresc victoria, au venit mai mulți moldoveni, mult mai mulți, dar și noi vom trage tare, sperăm ca Dumnezeu să fie alături de noi. Iertați-mă. Este un moment important. Bineînțeles că nu (nr. nu are emoții)”, a declarat Dani Oțil, potrivit Spynews.

Gabriela Prisăcariu: „Port rochia pe care am visat-o din copilărie”

Mireasa a ajuns puțin mai târziu, însoțită de naș, de Tinu Vidaicu, care îi e părinte spiritual celor doi, alături de Roxana Ionescu. Îmbrăcată într-o rochie foarte elegantă, cu un voal lung pe cap, Gabriela Prisăcariu a fost numai un zâmbet la eveniment.

„Port rochia pe care am visat-o din copilărie. Mai am și altă ținută de schimb, dar vom vedea!”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru Cancan.

Cel care a impresionat pe deplin a fost Tiago, fiul lor, care a fost cavaler de onoare la nunta părinților. A fost extrem de elegant îmbrăcat, aproape la fel ca tatăl lui.De la biserică, invitații s-au îndreptat către localul unde are loc petrecerea.

Dani, discurs neașteptat la nuntă

De asemenea, Dani Oțil a ținut un discurs la nuntă prin care i-a mulțumit Gabrielei că s-a căsătorit cu el.

„Eu am făcut nuntă pentru mine, pentru soția mea și pentru nași, dacă nu vă place ceva nu mă interesează. (…) Vreau să-i mulțumesc în primul rând soției mele pentru că mi-a dat o șansa la 40 și un pic de ani să fiu și eu căsătorit. Vreau să le mulțumesc și părinților ei pentru că au făcut-o și au crescut-o, puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine în poze, vă rog eu mult photoshopați-mă. Vreau și eu să par de dimensiuni normale. Vreau să le mulțumesc și rudelor”, a spus Dani, la nunta lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`