Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dani Oțil l-a luat de gât pe Răzvan Simion în direct! Scenă neprevăzută în emisiune. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Dani Oțil l-a luat de gât pe Răzvan Simion în direct! Scenă neprevăzută în emisiune. Ce s-a întâmplat, de fapt?

21 apr. 2022, 18:45,
în Cancan ultimă oră

Dani Oțil și Răzvan Simion sunt la cârma aceleiași emisiuni de 14 ani, aducând celor din fața micilor ecrane, zi de zi, momente care mai de care mai interesante sau amuzante. Echipa pe care o formează în fața camerelor de filmat are în spate și o prietenie de o viață, ei copilărind împreună la Reșița

Răzvan Simion și Dani Oțil, scenă surprizătoare în direct, la TV

Pentru că se cunosc de la o vârstă fragedă, pașind ulterior în viață și pe drumul profesional cot la cot, Dani și Răzvan au ajuns la stadiul de prietenie în care-și pot permite orice.
Astfel, pentru ei nu contează că sunt sau nu filmați, căci ei fac și spun absolut tot ce le vine pe moment, spre amuzamentul celor din fața ecranelor.
O astfel de scenă a avut loc și acum, în direct. La primele ore ale dimineții, Dani Oțil a sărit la gâtul colegului de emisiune, totul sub privirile uimite și amuzante ale celor din jurul lor.

Deși secvența pare a fi una agresivă, de fapt, în spatele a ceea ce s-a văzut la TV, stă o poveste, gândită de fostului iubit al Lidiei Buble.

Cei doi prezentatori au recreat o scenă celebră dintr-un film la fel de faimos

Pentru a începe ziua cu zâmbete, ca să le meargă bine până la lăsarea serii, cei doi prezentatori au recreat o scenă celebră dintr-un film la fel de faimos.

„Vreau să avem ceva pentru promo, Dani. Pentru că noi centrăm, noi dăm cu capul”, i-a spus Răzvan Simion colegului său, care imediat s-a conformat.

Astfel, Dani Oțil și-a făcut a doua intrare în platoul emisiunii, de data aceasta, în slow motion (n.r. mișcare lentă), exact ca în ”Chariots of Fire”, filmul din care s-au inspirat, iar deznodământul a fost unul plin de râsete, palme și o strângere de gât imaginară.

Iar după toată această scenă, care, spun ei, le-a ieșit ca la carte, Răzvan Simion a mai avut o idee. De data aceasta, în jocul lui au intrat, nu doar Dani, ci și Cătălin Oprișan și Nicolai Tand. Toți patru au recreat o scenă din celebrul serial animat ”Tom și Jerry”, în care Tom, alături de cei trei prieteni ai săi, se deplasează în șir indian, veseli și gata să își apere spatele unul altuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`