Prima pagină » Cancan » Dani Oțil, ironii la adresa Lidiei Buble! Ce a spus despre noul ei iubit

Dani Oțil, ironii la adresa Lidiei Buble! Ce a spus despre noul ei iubit

12 nov. 2021, 12:30,
în Cancan

Dani Oțil a lansat o serie de ironii la adresa Lidiei Buble cu privire la noua relație pe care vedeta o are. Din câte se pare actorul Harlys Becerra, în vârstă de 37 de ani, a cucerit-o iremediabil pe cântăreață. Lidia a recunoscut faptul că de aceasta dată dragostea a luat-o pe nepregătite.

Artista se simte extrem de fericită în brațele noului ei iubit cu toate că nici de această dată nu a reuşit să-l convingă pe tatăl său să îi „acorde” o şansă şi să îl cunoască pe actualul ei partener. Cântăreața se trage dintr-o familie numeroasă unde regulile au fost extrem de stricte.

Lidia Buble, despre noul iubit

Lidia Buble a vorbit deschis despre noua relație și despre sentimentele pe care le trăiește acum.

„Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc.

Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap.

Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a spus Lidia Buble.

Dani Oțil, ironii la adresa Lidiei Buble

Invitat în podcastul lui Speak, Dani Oțil a avut o serie de remarci cu privire la noul iubit al cântăreței. Prezentatorul tv a spus că de-a lungul timpului a citit în presă multe subiecte despre persoanele publice care nu erau descrise cu subiect și predicat, acestea primind anumite apelative.

Astfel, Dani Oțil a vorbit în mod uşor ironic la adresa Lidiei Buble și a iubitului ei, actorul cubanez Harlys Becerra. ”Și acum, Lidia Buble cum e cu ăsta? Cu ăsta… cu cubanezul? N-ați văzut? Acum este frumușelul cu barbă. Ăsta! Cine-i, mă, ăla, Frumușelul cu barbă? Acum, sincer!”, a spus Dani Oțil în podcast-ul lui Speak.

Cine este Harlys Becerra

Harlys Becerra s-a născut pe 11 iunie 1984, în Cuba. Presupusul iubit al Lidiei Buble este un bărbat înalt și musculos, acesta avînd o înălțime de 1.82 metri. Actorul este cunoscut pentru aparițiile sale în producții precum: ””Vis a vis”, ”Bounty Hunters ”, ”Rețeaua Cubaneză”, ”A opta victimă”.

Actorul a fost cucerit definitiv de Lidia Buble care în trecut a încins mințile bărbaților cu ipostazele provocatoare în care apărea pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`