Prima pagină » Cancan » Dani Oțil dispare de pe micile ecrane pentru o perioadă. Decizia a fost luată de șefii de la Antena 1

Dani Oțil dispare de pe micile ecrane pentru o perioadă. Decizia a fost luată de șefii de la Antena 1

20 sept. 2023, 10:01,
în Cancan

Dani Oțil dispare de pe micile ecrane pentru o perioadă, iar decizia a fost luată de șefii de la Antena 1. Vedeta din industria televiziunii nu va mai fi prezentă în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, fiind înlocuit de celebrul cântăreț Florin Ristei.

Artistul era deja prezent în cadrul emisiunii, dar acum va avea un rol mult mai important. Soțul Gabrielei Prisăcariu va fi implicat într-un proiect deosebit, care promite să fie o surpriză plăcută pentru telespectatori.

Dani Oțil dispare de pe micile ecrane pentru o perioadă

În plus, în dimineața de marți, Dani Oțil a surprins urmăritorii săi de pe Instagram prin postarea unui story cu mesajul: „Unde sunt? De ce nu apar la Neatza”. Ulterior, a publicat un videoclip în care se pregătește pentru anumite filme. Imaginile au stârnit și mai mult curiozitatea celor care îl urmăresc în fiecare dimineață pe micile ecrane.

Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost difuzată pentru prima dată în anul 2008, pe Antena 1. Conceptul show-ului a fost creat de regizorul Milky Balbae, iar în perioada anilor 2000-2002, producția a fost prezentată de Horia Brenciu.

Începând cu sezonul 13 al emisiunii, Florin Ristei a devenit parte a echipei, fiind invitat permanent. Se pare că lucrurile merg bine pentru el, deoarece acum a preluat locul lui Dani Oțil în timp ce acesta este implicat într-un alt proiect la Antenei 1. Celebrul cântăreț va forma o echipă solidă cu Răzvan Simion și va aduce multă distracție în casele telespectatorilor în fiecare dimineață.

Dani Oțil a jurizat lupta pentru amulete la Chefi la Cuțite

Ca în fiecare sezon, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu propun să găsească cei mai talentați bucătari care vor putea câștiga trofeul la finalul sezonului. La fel ca și în sezonul trecut aceștia se confruntă între ei pentru a obține amuletele care pot schimba cursul competiției în orice moment.

Înainte de a începe bătălia pentru amulete, Irina Fodor a anunțat că sezonul acesta regulile nu se vor schimba.

„Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri”, a explicat prezentatoarea.

În lupta pentru amuletă, Roxana Blenche a fost alături de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, în timp ce Dani Oțil a jurizat.

Dani Oțil dispare de pe micile ecrane pentru o perioadă în care va lucra la alt proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024