Prima pagină » Cultural » Dani Oțil deține un restaurant de lux și câștigă sume impresionante. Ce a spus Mihai Bobonete despre afacerea îndrăgitului prezentator

Dani Oțil deține un restaurant de lux și câștigă sume impresionante. Ce a spus Mihai Bobonete despre afacerea îndrăgitului prezentator

27 iun. 2022, 09:32,
BZI.ro, în Cultural

Pe lângă succesul în televiziune, Dani Oțil deține un restaurant de lux și câștigă sume impresionante. Acesta și-a încercat norocul și se pare că a dat lovitura cu restaurantul său în București, unde mănâncă mai multe celebrități de la noi. Dani Oțil a provocat în ultima vreme controverse, iar mai mulți colegi de breaslă au fost uimiți de prețurile ridicate, fiind un restaurant mult prea scump, chiar și pentru cei care nu se uită la bani când vine vorba de răsfăț. Iată ce a spus Mihai Bobonete despre afacerea îndrăgitului prezentator.

Dani Oțil deține un restaurant de lux și se bucură de succes în afaceri

Celebrul prezentator Dani Oțil și-a încercat norocul în afaceri și se pare că a dat lovitura. Acesta și-a deschis propriul restaurant de lux în București, iar câștigurile sale sunt impresionante. În faimosul local mănâncă mai multe vedete din showbiz-ul autohton. Dincolo de celebritate și de cariera în televiziune, Dani Oțil se bucură de succes în afaceri și a demonstrat tuturor că este un bun antreprenor.

Mulți colegi de breaslă s-au declarat încântați de serviciile oferite de restaurantul lui Dani Oțil, însă nu au lipsit nici glumele sau remarcile negative.

Dani Oțil a lucrat foarte mult la promovarea propriului restaurant, iar pe site acesta prezintă serviciile oferite clienților și principiile după care își conduce afacerea.

„Meat and meet.” Acesta este sloganul reper după care ne ghidăm în fiecare zi. Este ceea ce îi face pe oameni să se conecteze, să râdă și să simtă că nimic nu e imposibil atunci când ești înconjurat de mâncare bună și oameni minunați. Aici, la The Grill, dăm o mare importanță fiecărui ingredient iar scopul nostru principal este să folosim doar produse proaspete, de cea mai bună calitate. (…)

Respectăm mâncarea, precum și fiecare client ce ne trece pragul, de aceea am creat acest univers cu gusturi naturale, cu preparate făcute în casă, o atmosferă confortabilă și un serviciu personalizat, pentru oamenii ce caută experiențe culinare de cea mai bună calitate.”, scrie pe site-ul restaurantului deținut de Dani Oțil.

Dincolo de succesul impresionant în televiziune și în afaceri, Dani Oțil se declară un bărbat împlinit și în viața privată. Prezentatorul are o soție superbă, iar de când este tată radiază de fericire.

De viața de familie se bucură din plin și prezentatorul Mihai Jurca. Acesta este extrem de discret când vine vorba de viața privată, însă se mândrește cu frumoasa lui soție. Și celebrul actor Mihai Rait a ajuns la vârsta marilor împliniri, bucurându-se de apreciererea publicului autohton.

Ce a spus Mihai Bobonete după ce a mâncat la restaurantul lui Dani Oțil

Mihai Bobonete a intrat în restaurantul deținut de Dani Oțil și s-a bucurat din plin de mâncarea din faimosul local. Cu toate acestea, actorul a avut parte de o mare surpriză atunci când a văzut nota de plată, la masă fiind și Răzvan Simion.

Mihai Bobonete a povestit întâmplarea trăită cu mult umor, în cadrul unei emisiuni.

„Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. (…) Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă. M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin.”, a mărturisit amuzat acesta.

La rândul lui, Dani Oțil a reacționat, făcând o serie de precizări cu privire la prețurile din restaurantul său.

„Datorită prietenilor mei, „datorită”, a venit ospătarul nostru la mine și a zis că după Bobonete, Răzvan și alții, la noi se zice că e scump, dar nu e așa scump. El mi-a zis să facem niște postări să vadă lumea că ei fac mișto. (…) A zis că sunt mulți care au prețurile altfel față de noi, deci nu e scump la mine. (…) La mine, și prietenii mei plătesc. Gratis nu. Nu îmi place treaba asta.”, a declarat prezentatorul.

Dani Oțil se bucură de succes în afaceri, iar restaurantul său de lux din București îi aduce venituri impresionante. Prezentatorul se declară un bărbat împlinit și pe plan personal alături de frumoasa lui soție. Acesta are o carieră de succes în televiziune și se bucură de aprecierea publicului autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *