Prima pagină » Cancan » Dani Oțil, despre soția sa. „A născut acum 7 săptămâni și este și dânsa grasă” 

Dani Oțil, despre soția sa. „A născut acum 7 săptămâni și este și dânsa grasă” 

05 nov. 2021, 10:42,
BZI.ro, în Cancan

Dani Oțil și soția sa, Gabriela Prisăcariu în vârstă de 28 de ani, au devenit părinți pentru prima dată pe 11 septembrie. Din acel moment, viața acestora li s-a schimbat radical. De curând, frumosa blondină și-a reluat job-ul de model deși a născut de puțin timp.

Acum câteva luni a fost din nou la înălțime când a avut prima ședință foto unde le-a arătat tuturor forma ei de invidiat. În ultima ediție a emisiunii de matinal pe care soțul ei o prezintă, Gabriela Prisăcariu a avut și prima defilare de modă.

Ce a spus Dani Oțil despre soția sa

Gabriela a purtat o salopetă extrem de mulată, care i-a scos în evidență toate formele voluptoase și i-a accentuat talia de viespe, iar pe deasupra a purtat o geacă. Obiectul vestimentar era prevăzut cu un fermoar pe care frumoasa blondină a ales să nu îl închidă până sus pentru a-și pune în evidență bustul generos.

Dani Oțil nu a stat mult pe gânduri și a taxat gestul soției sale cu mult umor.

,,Să vă explic de ce nu s-a închis până sus, a născut acum 7 săptămâni și este și dânsa grasă, e normal, altfel se închidea până sus”, a spus Dani Oțil în ultima ediție a emisiunii pe care o prezintă.

Gabriela Prisăcariu este într-o formă de invidiat

Cu toate că a născut de puțin timp, Gabriela a reușit să topească rapid kilogramele în plus fară să țină o dietă anume. Potrivit celor spuse de chiar de ea, în momentul de față nu are poftă de mâncare, iar acest lucru pare să o fi ajutat foarte mult.

„Nu am slăbit repede, adică am mai bine de două luni de când am născut. Din 20 de kilograme mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată.

Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză. Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Cine este Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu are vârsta de 28 de ani și s-a născut pe 22 noiembrie 1992 în Botoșani. Copilăria și-a petrecut-o în satul Tudora alături frații și sora ei. Frumoasa șatenă a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

Ajunsă în cadrul emisiunii „Supermodels by Cătălin Botezatu”, Gabriela a fost considerată de către celelalte concurente o “scorpie”, datorită caracterului ei.

Aceasta este obsedată de curățenie, iar celorlalte fete le era extrem de greu să se acomodeze cerințelor Gabrielei. Pentru a ajunge la nivelul la care este acum, frumoasa șatenă a fost nevoită să muncească enorm.

Blondina a recunoscut de multe ori faptul că, Cătălin Botezatu a ajutat-o extrem de mult pe plan profesional și că o bună parte din succesul ei i se datorează acestuia.

Cei doi au rămas în continuare prieteni, drept urmare că aceasta încă predă la Kids Academy unde Cătălin Botezatu este acționar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *