Prima pagină » Cancan » Dani Oțil, despre românii care postesc. “Îl ții că vrei să o faci, nu să…”

Dani Oțil, despre românii care postesc. “Îl ții că vrei să o faci, nu să…”

16 nov. 2021, 11:37,
în Cancan

În cadrul matinalului de la Antena 1, Dani Oțil a vorbit despre românii care postesc. Prezentatorul a spus că nu îi înțelege pe românii care vor mereu să aducă aminte de faptul că țin post. În opinia vedetei de la Antena 1, fiecare persoană ar trebui să țină acest lucru în secret.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți pentru prima dată. Frumoasa blondină, în vârstă de 28 de ani, a devenit mămică și a reușit într-un timp scurt să revină la forma de invidiat.

Ce spune Dani Oțil despre românii care postesc

Postul Crăciunului a început pe 15 noiembrie și durează 40 de zile. În această perioadă, credincioșii se orientează către hrană care nu conține carne sau lactate. Dani Oțil a vorbit în cadrul matinalului pe care îl prezintă despre cei care țin să menționeze că țin post, deși nimeni nu îi întreabă acest lucru.

“Eu, ca proprietar de restaurant, aș vrea să-i îndrum pe cei care vor să țină post, că una este să-l ții și alta este să arăți că-l ții. (…) Eu nu știu de ce țin oamenii neapărat să spună că țin post și că suferă în post. «Aș lua 4 burgeri, domnule ospătar, dar acum sunt în post și fac sacrificiul suprem…».

Dacă ții post, ține pentru tine și pentru legătura ta cu… . Nu mai spune la toți cu cine ai mânca și cu cine ai face dragoste, care nu e soția ta. Că ăla nu e post. Ții post că vrei să o faci, nu să te autoflagelezi”, a spus Dani Oțil.

Anca Hâncu, despre post: “Este și o perioadă de reconectare emoțională”

În cadrul emisiunii, Anca Hâncu, medic generalist și doctor în nutriție, a prezentat cu ce pot înlocui românii carnea și produsele care conțin lactate, în perioada postului Crăciunului.

“Postul este și o perioadă de reconectare emoțională, spirituală cu valorile culturale, cu valorile religioase, precum și cu tradiția. În această perioadă se exclud proteinele și grăsimile de origine animală și atunci, în mod natural, scade sațietatea și crește senzația de foame”, spune Anca Hâncu.

Cine este Dani Oțil

Dani Oțil s-a născut la Reșița, pe 24 August 1980. A început să muncească de la vârstă de 16 ani, iar de la 18 ani se întreține singur. A făcut zece ani de radio și în prezent lucrează în televiziune.

Împreună cu trei băieți a construit o rețea de radio “Național FM” cu 30 de stații în București și cele mai importante orașe din țară. A început să lucreze completând caiete întregi cu ce vedea la tv și ce auzea la radio.

Pe lângă televiziune, Dani este pasionat și de sport, în special de hard enduro, unde a avut rezultate bune, peste așteptări așa cum spune și el.

Emisiunea pe care o realizează, “Neața cu Răzvan și Dani” este urmărită conform statisticilor de câteva sute de mii de telespectatori în fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *