Prima pagină » Cultural » Dani Oțil, despre remarca răutăcioasă făcută de Andra și Cătălin Măruță la adresa sa

Dani Oțil, despre remarca răutăcioasă făcută de Andra și Cătălin Măruță la adresa sa

23 aug. 2022, 09:27,
BZI.ro, în Cultural

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au format unul dintre cele mai titrate cupluri din România, chiar dacă între ei era o diferență de vârstă de 12 ani. Invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, Dani Oțil a povestit o întâmplare de pe vremea când forma un cuplu cu diva de la Monaco.

Prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit ce s-a întâmplat în episodul în care Andra și Cătălin Măruță au reacționat atunci când l-au văzut împreună cu Mihaela Rădulescu.

Dani Oțil, despre remarca răutăcioasă făcută de Andra și Cătălin Măruță

„Mi-aduc aminte de o scenă mișto. Eram la un restaurant pe Decebal și noi eram aici și Măruță cu Andra la o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp. Ne-am congratulat că știi cum e, starurile-ntre ele… Ne-am salutat așa, de la distanță. Mie nu-mi plac niciodată apropierile astea ca găinile. O parte din acest grup, îți dai seama că nu eu cu Cătălin, s-au îmbrățișat, dar nu s-au luat în brațe”, a glumit Dani Oțil.

Prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit ce au spus Andra și Cătălin Măruță atunci când i-au văzut împreună: „Mihaela a intrat în baie și noi toți așteptam la intrare. Vedeam prin geam discuțiile. Am sesizat că se vorbește de noi și era normal. Țin minte că a ieșit Mihaela și a zis: Băi, ce răutăcioși! Ăștia nu știau că sunt în baie și că-i aud. Prima remarcă a fost: Bă, Mihaela e înaltă, dar ce-o fi văzut la piticul ăla?

Bine, au fost mai mult răutăți, dar nu le discutăm decât la podcastul lui Măruță. Eu o iubesc pe Andra. Îmi place și profesional, și personal, am fost în turneu împreună și mi-am dat seama că nu am cum s-o urăsc. Ăsta-i poporul”.

De ce s-a despărțit Dani Oțil de Mihaela Rădulescu

La începutul relației, multă lumea nu le-a dat mult timp împreună, din cauza diferenței de vârstă. Chiar dacă s-au despărțit în anul 2014, cei doi au rămas în relații bune.

Într-un interviu, Dani Oțil a dezvăluit că Mihaela Rădulescu i-a influențat viața. “Bineînțeles că există viață după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viață. Am avut două relații, a câte șapte ani. Nu am făcut s@x pe lângă. Spun rarisim. Eu și Mihaela ne sunăm de Crăciun. Iau cina cu fete doar daca îmi dau cheia de la casă”, spunea Dani Oțil, în urmă cu câțiva ani.

Cu altă ocazie, prezentatorul de la Antena 1 a făcut dezvăluiri picante din relația pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu. În februarie 2019, cei doi au fost față în față în cadrul unei emisiuni TV, iar Dani nu s-a putut abține să povestească cum a decurs relația lor și cât de geloasa era Mihaela: „Mesajele veneau în valuri, primele erau: Un buchet de flori nu mi-ai luat și tu, măgarule? A urmat valul de mesaje cu „Să iei și apă minerală”, încheiate cu valul: „Tâmpită aia care cântă se uita prea frumos la tine. Să nu îi mai iei interviu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *