Prima pagină » Cancan » Dani Oțil, despre Lidia Buble: „Mă roade. E tot singură…”

Dani Oțil, despre Lidia Buble: „Mă roade. E tot singură…”

25 aug. 2021, 12:25,
în Cancan

Dani Oțil încă are întrebări pentru Lidia Buble, fosta parteneră de viață a colegului său de platou, în ceea ce privește viața sentimentală a acesteia. Venită alături de Cornel Ilie în emisiunea moderată de Răzvan Simion și Dani Oțil pentru a-și promova noul single, blondina a avut parte de o reacție neașteptată.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în urmă cu un an de zile. Aceștia au ales să meargă pe drumuri diferite după o relație ce a durat aproximativ patru ani de zile.

Ce a spus Dani Oțil despre Lidia Buble

Lidia a fost prezentă în platoul de la “Neatza cu Răzvan și Dani” alături de Cornel Ilie de la Vunk. Cei doi și-au promovat piesa „Vino, du-te”, iar Dani Oțil a luat-o la întrebări pe blondină.

Dani Oțil: Nu te-am mai văzut de foarte mult timp, Lidia.

Lidia Buble: Păi dacă nu mai suntem vecini…Sunt foarte bine, mă bucur că piesa merge bine, că ajungem la sufletele oamenilor.

Moderatorul s-a arătat extem de interesat de viața amoroasă a cântăreței pe care o vede mereu “singură în mașină”. Dani a încercat să obțină mai multe informații de la Cornel Ilie, însă fară succes.

Dani Oțil, către Cornel Ilie: Cu cine a venit Lidia la studio? Mă roade, o urmăresc prin oraș și e tot singură în mășină.

Asta mă roade.

Lidia Buble: Era Răducu cu mine, Răducu chitaristul.

Dani Oțil: Lasă că aflu eu despre Lidia mai multe, nu trebuie decât să îmi întind antenele mele de mătușic.

Cum se înțelege Lidia Buble cu Răzvan Simion

Răzvan Simion și-a găsit din nou fericirea alături de o nouă femeie. Acesta formează un cuplu alături de Daliana Răducan. Lidia Buble rămâne în continuare discretă în ceea ce privește relațiile. Cântăreața Jo a dezvăluit că Lidia Buble și Răzvan Simion se înțeleg mai bine de când s-au despărțit.

„Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte.

Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul ‘tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești.

Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia”, a declarat Jo, în cadrul podcastului prezentat de Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu.

Lidia Buble are o mare fobie de care nu a reușit să scape până la această vârstă

Lidia Buble se numără printre vedetele care au răspuns pozitiv invitației de a intra în aventura Asia Express. A făcut-o cu toată încrederea, dar și cu spaima-n sân pentru că ceva îi ține piedică în acest demers. Cântăreața are o mare fobie, iar dacă e să ne luăm după primele ediții de Asia Express, cel mai probabil va fi nevoită să se confrunte cu cea mai mare teamă a ei.

Chiar dacă pare ceva banal, Lidia Buble se teme foarte tare de insecte. Artista a spus-o de nenumărate ori când a și subliniat că este mai mult decât o teamă, ci chiar o fobie pe care a avut-o dintotdeauna. Nu numai că nu poate să atingă insecte, ori să intre în vreun fel în contact cu ele, ci pur și simplu nu suportă nici măcar să le vadă.

„Pentru mine, cel mai urât lucru ar fi să am o probă care să includă insecte de orice fel. Am o fobie, nu că mare… Dacă nu plecam cu acest gând de a câştiga, cred că nu mai avea rost să plecăm de acasă. Sunt convinsă că toţi colegii noştri îşi doresc să câştige. Promitem să luptăm până la ultima suflare să ajungem până-n finală, cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm să câştigăm”, a spus Lidia Buble.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *