Prima pagină » National » Dani Oțil are datorii de la 18 ani. Prezentatorul de televiziune a primit o veste neplăcută de la bancă

Dani Oțil are datorii de la 18 ani. Prezentatorul de televiziune a primit o veste neplăcută de la bancă

21 feb. 2022, 21:15,
în National

Dani Oțil a recunoscut public că are datorii la bancă de la 18 ani, atunci când și-a făcut primul credit, iar în această dimineață a primit vești proaste în legătură cu acest subiect.

Soțul Gabrielei Prisăcariu a făcut anunțul chiar la Neatza cu Răzvan și Dani. Banca l-a înștiințat pe prezentatorul TV cât mai are de plată până termină datoriile. În 12 ani, colegul lui Răzvan Simion a achitat jumătate din creditul la bancă.

Dani Oțil a primit vești proaste de la bancă

Dani Oțil a aflat astăzi că, după 12 ani în care a plătit lunar creditul la bancă, mai are de plată tot atâția ani până când va termina complet.
Prezentatorul de la Antena 1 a mai spus că a vândut garsoniera în care a locuit pe vremea când avea o relație cu Mihaela Rădulescu. O familie din Focșani a cumpărat garsoniera pentru fiul care va veni să studieze în Capitală.

Totodată, Dani Oțil a mai spus că i-ar fi plăcut să aibă și el propria locuință cu mulți ani în urmă, atunci când a venit la București.

“După 12 ani de plată la bancă, am descoperit că mai am tot atâta… Deci am o săptămână… Am vândut garsoniera, am pre-vândut-o de fapt, mai am de adus trei acte. Fericita posesoare este o familie din Focșani, pentru viitorul copil care vine la facultate. Mi se pare foarte tare, dacă ai mei făceau asta…Nu am păstrat garsoniera din cauza la sărăkie”, a spus Dani Oțil la Antena 1, în cadrul matinalului.

Dani Oțil: „Eu vreau pe fii-miu să îl las așa cum m-au lăsat ai mei”

Întrebat de ce nu a păstrat garsoniera pentru fiul său, Luca Tiago, prezentatorul a spus că vrea ca băiatul să învețe să se descurce singur, exact așa cum au făcut părinții săi cu el.

“De ce nu am păstrat-o pentru fii-miu? Pentru că eu vreau pe fii-miu să îl las așa cum m-au lăsat ai mei…Când am venit la București, era sa pierdem si ultimul tren. A urcat el, (n.r. Răzvan) si eu aveam costumele și demo-urile din prezentare. Mi-am dat seama ca nu o sa mai pot prinde trenul și el mi-a zis dă-mi costumele. Pana la urmă am prins trenul.Dacă rămâneam la Timișoara, probabil acum eram vreun director de ceva… acum, aici sunt a șaptea spiță…”, a mai declarat vedeta de televiziune.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`