Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dani Oțil a luat pe toată lumea prin surprindere cu ultimele dezvăluiri făcute în direct

Dani Oțil a luat pe toată lumea prin surprindere cu ultimele dezvăluiri făcute în direct

18 mai 2022, 19:15,
în Cancan ultimă oră

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi nu nu sunt într-o relație de foarte mult timp, însă lucrurile între au evoluat rapid. S-au căsătorit, iar la scurt timp s-a născut fiul lor, Luca Tiago, de care cei doi sunt tare mândri.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt cuplu-vedetă care știu cum să își țină fanii în priză zi de zi. Prezentatorul și modelul, pe lângă faptul că se iubesc la nebunie, împart și același simț al umorului foarte bine dezvoltat.

Gabriela Prisăcariu: „Da, ne căutăm bonă, iar”

Cei doi părinți se implică total în creșterea băiețelului, însă au parte și de ajutor din partea unei bone sau mai bine zis aveau.

În urmă cu câteva ore, pe contul ei de pe rețelele de socializare, Gabriela Prisăcariu a anunțat, fără a da prea multe detalii, că au rămas din nou fără bonă și acum caută pe cineva care să o ajute să aibă grijă de fiul ei.

„Trebuie să scriem o carte despre bone. Știu, mai există.(…) Da, ne căutăm bonă, iar”, a dezvăluit în urmă cu câteva zile Gabriela Prisăcariu pe contul ei personal de Instagram.

Iată că nu a trecut multe de la declarațiile blondinei, iar Dani Oțil a luat prin surprindere pe toată lumea cu ultimele dezvăluiri făcute chiar în cadrul emisiunii de matinal pe care o prezintă

Dani Oțil, dezvăluiri neașteptate: „ Nu am fost părăsit de atâtea femeie, cât am fost acum de bone”

Prezentatorul TV nu s-a putut abține să nu facă puțin haz de necaz pe acest subiect. Astfel că în urmă cu câteva ore, Dani Oțil a făcut un anunț total neașteptat în direct. Vedeta de televiziune a afirmat că niciodată nu a fost părăsit de atâtea femei cât a fost părăsit de bonele pe care le-a angajat până acum să aibă grijă de fiul său.

„Nu știu, nu știu ce se întâmplă. Nu am fost părăsit de atâtea femeie, cât am fost acum de bone niciodată în viața mea. Din contră, schimbam iala la ușă să nu mă mai caute și acum… Uite și tu ce situație”, a declarat Dani Oțil în cadrul emisiunii de matinal pe care o prezintă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *