Prima pagină » Cancan » Dani Mocanu – un fotbalist mai tare ca Ronaldo. La ce echipe a jucat manelistul

Dani Mocanu – un fotbalist mai tare ca Ronaldo. La ce echipe a jucat manelistul

17 dec. 2021, 12:55,
în Cancan

Dani Mocanu a fost fotbalist, dar a renunțat la sport pentru muzică. Cu toate acestea, cariera sa sportivă este cunoscută și de colegii săi maneliști. În prezent, artistul duce o viață de lux și are o casă foarte frumoasă unde trăiește alături de familia sa. În timpul liber, merge în vacanțe și postează poze pe Instagram.

De la o vârstă fragedă, Dani Mocanu a avut probleme legale. Multe dintre acestea se datorează versurilor și melodiilor sale. Deși cariera sportivă este istorie, Dani Mocanu s-a întors la prima sa iubire în cel mai nou videoclip al său. În versurile melodiei, artistul se compară cu sportivi de talie internațională.

Dani Mocanu, un fotbalist talentat

În trecut, Dani Mocanu a fost fotbalist. Artistul a jucat în echipa Steaua București Junior, iar la 16 ani a fost căpitanul echipei. Însă pentru că nu a avut prea mult succes în acest domeniu, s-a orientat spre muzică. Cariera sa în lumea fotbalului este cunoscută și de colegii săi maneliști. Întrebat ce fotbalist ar putea avea o carieră muzicală de succes, Costi Ioniță a dat un răspuns uimitor.

„Chiar există unul care deja are! Dani Mocanu a fost fotbalist la FC Argeș și FCSB, iar în momentul de față Dani Mocanu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din mediul online!” a spus artistul în cadrul unui interviu

În videoclipul ultimului hit, Dani Mocanu își pune în valoare talentul sportiv. În diferite secvențe, artistul are o minge pe care o ține în mână sau pe cap. La doar o zi de la lansare piesa a devenit rapid hit, strângând peste 716.000 de vizualizări pe YouTube.

“Îmi beau espresso la înălțime – nici Ronaldo nu-i ca mine” spun versurile melodiei

Manelistul a avut probleme legale

Anul trecut, Dani Mocanu a fost condamnat la 6 luni de închisoare. După ce a lansat piesa “Curwa”, artistul a fost acuzat că instigă la ură împotriva femeilor. De asemenea, artistul a fost obligat să predea statului banii câștigați din YouTube. Deși a refuzat să șteargă video-ul, Dani Mocanu a adăugat în descrierea acestuia mențiunea că este doar un pamflet.

De asemenea, artistul a fost acuzat și de rele tratamente împotriva animalelor. Asta s-a întâmplat după ce a avut un leu rănit într-un videoclip.După spusele lui Mocanu, leul trăia cu familia și a fost mușcat de “tatăl său”.

“Au venit autoritățile, l-au luat, l-au închis într-un beci și au zis că au realizat cine știe ce. Mai rău l-au chinuit ei decât l-am chinuit eu. Eu nu l-am chinuit.” a declarat celebrul manelist într-un interviu

Însă cele mai grave acuzații rămân cele de proxenetism, constituirea unui grup infracțional, trafic de persoane și spălare de bani. În 2017, Dani Mocanu a fost închis pentru 24 de ore, alături de fratele său.  În acest caz, manelistul a mai fost acuzat și că a obligat fetele care apăreau în videoclipurile sale să se prostitueze. Mocanu și fratele său au fost eliberați după ce artistul a demonstrat că a câștigat sume mari de bani în mod legal și nu avea nevoie să facă afaceri necurate. Nici până în prezent, acest dosar nu a fost soluționat.

Așadar, Dani Mocanu este un fotbalist talentat și nu ezită să-și arate talentul în cel mai nou videoclip.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024