Prima pagină » Cancan » Dani Mocanu a umilit-o pe Emily Burghelea. Ce imagine rușinoasă a făcut publică

Dani Mocanu a umilit-o pe Emily Burghelea. Ce imagine rușinoasă a făcut publică

15 sept. 2020, 08:54,
BZI.ro, în Cancan

Dani Mocanu a umilit-o grav pe Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct. Manelistul a publicat o fotografie rușinoasă cu blonda. Totodată, și mesajul transmis de Dani este cu tentă sexuală, iar comentariile au fost pe măsură.

Dani Mocanu o „tăvălește” public pe Emily Burghelea! Manelistul a postat o secvență ilustrată din clipul său video în care apare și fosta asistentă TV. Iar prin această imagine nu face altceva decât să o denigreze pe blondă.

Dani Mocanu a umilit-o pe Emily Burghelea

De curând, Emily Burghelea a apărut în noul videoclip al lui Dani Mocanu. Cu toate acestea, interpretarea artistică nu i-a adus laude fostei asistente, ci mai degrabă o cale dură spre batjocură. Astfel, cântărețul, renumit cu piese celebre în trending, a luat-o peste picior într-o formă extrem de înjositoare pe tânăra fashionistă.

El a postat pe Facebook o imagine cu Emily, în care tânăra se uită spre cântăreț cu gura deschisă. Dani Mocanu a scris în descriere: „Ce va inspiră blonda ???”, cu o ușoară ironie. Astfel, manelistul i-a lăsat pe fani să-și imagineze vrute și nevrute… din punct de vedere sexual.

„Vreau sa fac și eu un trio cu voi” (Rompetrol autostrada); „Ar vrea să petreacă o noapte cu regele vizualizărilor din România și se gândește că poate o refuzi”; „Oral agresiv direct pe platoul de filmări”; „Mare Pornistă!”; „Daniel Mocanu, deja era udă toată, abia aștepta să deschizi șampania în felu tău de a o face”, sunt câteva dintre comentariile ironice ale românilor la postarea lui Dani Mocanu.

Idilă formată pe platourile de filmare?

În clipul existent pe YouTube, Emily Burghelea se afișează în ipostaze destul de apropiate de Dani Mocanu. Astfel, toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva s-a legat o poveste de iubire între cei doi. Răspunsul este nu, dar trebuie să recunoaștem faptul că sunt niște actori foarte buni, care și-au jucat rolul cu mult profesionalism.

Cine este iubitul misterios al lui Emily

De curând, Emily Burghelea a postat câteva rânduri care au ieșit din tipare. Plecată prin țară, la munte acum, după ce a călcat litoralul cât a fost vara, Emily a postat un mesaj misterios. Blondina a scris câteva rânduri care vorbesc de iubit, de surprize, de plâns de bucurie.

„Te iubesc de multă vreme și totuși TU reușești să mă surprinzi mereu! În vârf de munte, unde oamenii sunt rari și brazii deși, unde nu există magazine, la zeci de kilometri depărtare de oraș, unde nici măcar taxiurile nu urcă… TU ai reușit să trimiți acest buchet superb de flori tocmai de la București și ai reușit să mă faci să plâng de bucurie. Este prima dată când stau departe de tine mai mult de două zile… Mi-a fost greu dar TU ai știut cum să-mi alini dorul! Te iubesc, te iubesc, te iubesc! ❤️ Ne vedem în cateva ore”, a scris Emily pe Instagram, în dreptul fotografiei în care ține în brațe un mare bughet de flori.

„E Dani Mocanu”, „Nu mai pot de voi doi”, „Când îl vei prezenta?”, „Frumos gest de iubire”, „Te iubesc, ești o fată frumoasă”, sunt comentariile pe care Emily le-a primit imediat.

Acum, indiferent cine este iubitul ei, Dani Mocanu a umilit-o pe Emily Burghelea și credem că acestuia nu-i pică bine aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *