Prima pagină » Actualitate » Dani Mocanu a fost reținut după scandalul de la peco – FOTO, VIDEO

Dani Mocanu a fost reținut după scandalul de la peco – FOTO, VIDEO

24 aug. 2022, 09:19,
BZI.ro, în Actualitate

Dani Mocanu a fost reținut după ce în urmă cu câteva zile a fost implicat într-un scandal cu bâte la un peco din Argeș. Alături de acesta a mai fost reținut şi fratele manelistului.

Nu este prima oară când Dani Mocanu are probleme cu legea. În urmă cu câteva luni, manelistul a fost reținut după ce a amenințat cu un cuțit pe un tânăr.

 

Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore

Așadar, pe numele lui Dani Mocanu a fost emis un mandat de reținere pentru 24 de ore. În aceeași situație se află si fratele manelistului. Cei doi sunt acuzati de tentativă de omor după ce mai multe persoane au fost implicate într-o bătaie în toată regula intr-un peco din Argeș.

” În noaptea de 18 spre 19 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că la o stație peco din Pitești ar fi avut loc o stare conflictuală, în cadrul căreia un bărbat ar fi fost agresat. La momentul sosirii polițiștilor, la fața locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală. Polițiștii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar în cauză se desfășoară cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Cei doi vor fi prezentați în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Dani Mocanu a fost implicat în mai multe scandaluri

Dani Mocanu este un manelist aflat în topul cântăreților de profil din România. Deține cel mai mare canal de youtube de pe piața de profil, iar melodiile lui au fost ascultate de sute de milioane de ori. Mocanu nu are deloc probleme financiare, câștigurile din evenimente private și din monetizarea google fiind extraordinar de mari. În schimb, problemele lui Dani Mocanu sunt de aspect legal. A fost împlicat, în ultimii ani în numeroase scandaluri legate de videoclipurile sale, dar și de o presupusă rețea de proxenitismpe care acest ar fi controlat-o.

Dani Mocanu a fost sub lupa autorităților după ce într-un clip de-al manelistului au apărut mai mulți jandarmi. Un alt clip care a atras reacții vehemente a fost cel în care a apărut un leu. Protecția animalelor a intervenind spunând că starea de sănătate a leului este vizibil slăbită.  Un alt eveniment nefericit pentru manelist a fost momentul în care în clip au apărut mai multe femei ținute în lanțuri. Clipul, care avea o denumire sugestivă, a fost analizat de consiliul de combatere a discriminării. Concluzia a fost cea că manelistul a adus mari prejudicii femeilor prin apariția în spațiul public a unui videoclip de acest fel.

Așadar, mirajul banilor pare că îl afectează teribil pe manelistul care s-a pocăit și s-a retras pentru câteva luni din spațiul public spunând că pentru el este foarte importantă mântuirea. În încheiere, Dani Mocanu a fost reținut alături de fratele său și pentru că nu este la prima abatere, s-ar putea să mai stea 30 de zile în spatele gratiilor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *