Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dani de la Insula iubirii, noi dezvăluiri după despărțirea de Mădălina. Fostul concurent spune că și-a dorit o relație serioasă cu ispita

Dani de la Insula iubirii, noi dezvăluiri după despărțirea de Mădălina. Fostul concurent spune că și-a dorit o relație serioasă cu ispita

18 sept. 2024, 20:20,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Dani și Mădălina de la Insula iubirii au anunțat, în urmă cu câteva zile, că s-au despărțit. Fostul concurent spune că și-a dorit o relație serioasă cu ispita, chiar dacă a înșelat-o prima dată la doar două săptămâni după ce au ajuns în România.

Dani și Mădălina de la Insula iubirii s-au despărțit după șapte luni de relație, iar amândoi spun că nu mai este loc de împăcare. Fostul concurent a înșelat-o la două săptămâni după ce a ajuns în România și spune că și Mădălina ar fi făcut la fel, ba mai mult ar fi fost într-o relație atunci când a venit ca ispită în Thailanda.

Dani de la Insula iubirii, noi dezvăluiri după despărțirea de ispita Mădălina

Dani de la Insula iubirii spune că și-a dorit să aibă o relație serioasă cu ispita Mădălina, chiar dacă a înșelat-o după două săptămâni. Fostul concurent susține că pe atunci nici nu formau un cuplu. Tot el a declarat că i-a fost alături ispitei atunci când a fost intens criticată pentru ce i-a spus Mariei la bonfire. Dani mai spune că și Mădălina l-a înșelat și chiar ispita ar fi fost într-o relație atunci când a plecat în Thailanda.

„Eu cu Mădălina chiar am încercat să avem o relație serioasă, adică să fie o relație. Am încercat să o ajut cu multe chestii, să își dea seama de unele lucruri. Când a primit hate și toată lumea i-a sărit în cap că era nu știu cum, i-am luat apărarea (…) I-am promis de la primul val de hate, de când a avut bonfire-ul cu Maria, i-am spus că indiferent dacă o să fim împreună sau dacă nu o să fim, la testimoniale o să vorbească foarte frumos de tine. Ea în două săptămâni de câte ori nu m-a înșelat?! Ea când a venit pe insulă era într-o relație. Mi-a zis (n.r. că avea pe cineva deja), dar ulterior am aflat că era în două relații”, a spus Dani de la Insula iubirii, într-un live, pe TikTok

„Nu e capabilă de o relație serioasă, nu știe ce vrea de la viață”

Dani mai spune că, deși el și-a dorit ceva serios, ispita nu ar fi vrut la fel și încă nu ar ști ce vrea de la viață, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care ar fi ajuns la despărțire. De altfel, fostul concurent a povestit că, deși au făcut eforturi pentru a rămâne împreună, erau amândoi nefericiți și atunci au conștientizat că mai bine se despart.

„Nu vreau să mai vorbesc, e o fată mișto Mădălina, dar mai are mult de învățat, foarte mult (…) În momentul de față, ea nu e capabilă de o relație serioasă, adică ea încă nu știe ce vrea de la viața ei, darămite ce ar vrea de la viața ei cu o altă persoană”, a mai spus fostul concurent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`