Prima pagină » Cancan » Dani Boy a călcat strâmb în relația cu Mădălina Maricuț. Cu cine a înșelat-o la 2 săptămâni după Insula Iubirii

Dani Boy a călcat strâmb în relația cu Mădălina Maricuț. Cu cine a înșelat-o la 2 săptămâni după Insula Iubirii

29 aug. 2024, 11:38,
în Cancan

Dani Boy, unul dintre concurenții de la Insula Iubirii, a călcat strâmb și în relația cu Mădălina Maricuț, cu care plecase din Thailanda. Astfel, vorbele fostei sale partenere, Maria, s-au adeverit, bărbatul arătându-și adevărata față. Astfel, Dani Boy ar fi atentat la fosta iubită a lui Beni, fostă ispită masculină.

Dani Boy și Maria și-au spus adio în ultima ediție de la Insula Iubirii. După ce și-au aruncat în față cuvinte grele, cei doi au mers pe drumuri separate. Chiar și așa, concurentul a încercat s-o împace pe fosta lui iubită, chiar dacă spusese că vrea să plece cu ispita. Încurcate sunt căile dragostei, însă cert este că blondina l-a refuzat definitiv. N-a mai existat cale de întoarcere, potrivit Cancan!

Dani Boy a călcat strâmb în relația cu Mădălina Maricuț

După ce s-a încheiat emisiunea Insula Iubirii, Dani Boy s-a cuplat cu ispita Mădălina, însă relația lor a fost sortită eșecului. Astfel, vorbele Mariei, fosta lui parteneră, s-au adeverit: tânărul a călcat strâmb și-n noua relație.

Să vezi și să nu crezi! Ca-n filmele de comedie s-a desfășurat idila dintre Maria, Dani Boy, Mădălina și… Beni! Da, ați citit bine. După ce s-au încheiat filmările show-ului din Thailanda, blondina s-a cuplat cu Beni, când nimeni nu se aștepta.

Nici Dani n-a stat prea mult pe gânduri în relația lui cu Mădălina. S-a combinat cu ispita, nu doar la cartelă. Doar că, vorbele fostei lui iubite s-au adeverit. El a călcat strâmb și-n noua relație. Mădălina a reușit să treacă peste acest lucru și i-a acordat o șansă, în ciuda faptului că spune că nu acceptă trădările.

Cu cine s-a cuplat Dani Boy după ispita Mădălina

Ei bine, tânăra cu care s-ar fi întâlnit Dani Boy este nimeni alta decât fosta iubită a lui Beni. Cel din urmă crede că „rivalul” său și-a dorit să fie ținut la curent în legătură cu povestea dintre Maria și Beni, așa că s-a combinat cu fosta lui parteneră.

„Beni: El s-a combinat cu ea, de fapt, să afle chestii despre mine și despre Maria.
Mădălina: Nu am trecut niciodată peste trădare, nu pot să concep așa ceva, însă fiind circumstanțele respective și ieșind dintr-o relație de 5 ani și jumătate, am zis ok, nu știe nici măcar el ce se întâmplă cu el. Am încercat să-i găsesc scuze.”

În cele din urmă, Dani ar fi realizat că are sentimente reale pentru Mădălina. El a susținut, la interviul de după emisiune, că în acest mod și-a dat seama că-și dorește ceva mai mult alături de ispita de la Insula Iubirii.

„Dani Boy: Mi-am dat seama atunci că sentimentele mele față de Mădă sunt reale.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
29 august 2024
29 august 2024