Prima pagină » Cancan » Dana Săvuică s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri. Ce spune frumoasa vedetă despre divorț și actualul partener de viață

Dana Săvuică s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri. Ce spune frumoasa vedetă despre divorț și actualul partener de viață

31 mai 2022, 08:48,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Dana Săvuică, s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri. Aceasta a pus pe jar inimile multora și a făcut furori în rândul publicului masculin. După o căsnicie de peste 25 de ani, Dana Săvuică a ajuns la divorț de Răzvan Stanciu, iar de atunci a evitat să se afișeze la evenimentele mondene cu un alt bărbat. Cu toate acestea, iubește din nou și se declară o femeie împlinită. Iată ce spune frumoasa vedetă despre divorț și actualul partener de viață.

Dana Săvuică s-a iubit cu bărbați faimoși din România

Dana Săvuică este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton la vârsta de 52 de ani. Frumoasa vedetă arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Aceasta are o carieră de succes în televiziune, însă de ceva vreme s-a retras din lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, Dana Săvuică are succes în mediul online și câștigă sume impresionante din activitatea sa de colaborare cu mai multe agenții de turism.

Dincolo de succesul pe plan profesional, Dana Săvuică a avut parte de multe provocări în viața privată. Vedeta a fost curtată de bărbați celebri din showbiz-ul autohton, unul dintre ei fiind Cătălin Botezatu.

,,Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri.”, a dezvăluit aceasta.

Dana Săvuică a avut un mariaj longeviv de peste 25 de ani alături de Răzvan Stanciu, încă infidelitatea soțului a determinat-o să se despartă de acesta.

„Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele.”, a declarat Dana Săvuică.

În prezent, aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat pe care îl cunoaște încă din adolescență, însă nu dorește să ofere prea mult detalii despre cel care i-a cucerit inima.

O altă vedetă care a avut un trecut amorors controversat este Tania Budi. Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu nu s-a căsătorit până acum și nu are copil, însă este încrezătoare că își va întâlni jumătatea. Aceasta își asumă relațiile de dragoste și se bucură din plin de viață la vârsta de 54 de ani. Și îndrăgita artistă Anda Adam s-a iubit cu mai mulți bărbați faimoși și a făcut furori în spațiul public încă de pe vremea când a pozat în celebra revistă Playboy.

Ce spune frumoasa vedetă despre fostul soț și motivele pentru care a amânat divorțul

Dana Săvuică este extrem de apreciată de publicul autohton. Frumoasa vedetă este într-o formă fizică de invidiat și atrage privirile tuturor cu silueta fără cusur și ținutele sexy. Dincolo de celebritate, Dana Săvuică a trecut prin momente dificile pe plan personal. Aceasta a divorțat de soțul ei după 25 de ani de căsnicie, după ce a aflat că partenerul îi este infidel.

Mai mult, vedeta a mărturisit că se gândea la divorț de mai mult timp, însă a amânat momentul de teama reacțiilor din partea familiei, a prietenilor și a presei.

,,Îmi plăcea să proiectez imaginea de familie perfectă pentru că îmi era frică de ce o să spună părinții, presa, apropiații, dar nu am mers la un psiholog. Sunt încăpățânată. Eu am refulat în proiecte, nu am încetinit, m-am ocupat de mine și m-am iubit pe mine.”, a declarat vedeta tv.

În prezent, aceasta și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat pe care îl cunoaște încă din adolescență. Dana Săvuică a precizat că iubitul ei nu își dorește să apară în public și intenționează să fie extrem de discreți în ceea ce privește relația lor de dragoste.

„Suntem într-o relație de câțiva ani buni de zile, dar nu am vorbit despre el pentru că mi s-a părut… una este viața, intimă, dragostea și relația. Sincer, nici nu vrea. Nu e genul care să caute celebritatea, nu e genul acela de bărbat care să devină și el vedetă pe lângă persoana publică cu care a intrat în relație. E un tip cu picioarele pe pământ.”, a mai precizat aceasta.

Dana Săvuică a a ajuns la divorț după 25 de ani de căsnicie, însă în prezent se declară o femeie fericită și împlinită alături de actualul iubit. Vedeta se bucură din plin de celebritate și de apreciererea publicului autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *