Prima pagină » Cancan » Dana Săvuică nu ține cont de vârstă și se bucură de viață. Ce spune vedeta despre actualul iubit

Dana Săvuică nu ține cont de vârstă și se bucură de viață. Ce spune vedeta despre actualul iubit

18 apr. 2022, 14:25,
în Cancan

Una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, Dana Săvuică, nu ține cont de vârstă și se bucură de viață. Aceasta face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene și se mândrește cu o siluetă perfectă. Dincolo de celebritate, Dana Săvuică s-a confruntat cu momente grele în viața privată și a trecut printr-un divorț controversat. Aceasta iubește din nou, însă este extrem de discretă când vine vorba de bărbatul care i-a cucerit inima după despărțirea de fostul soț. Iată ce spune vedeta despre actualul iubit.

Dana Săvuică nu ține cont de vârstă și arată spectaculos

La vârsta de 52 de ani, Dana Săvuică se bucură din plin de viață și face furori de fiecare dată când apare în lumea mondenă. Vedeta se mândrește cu un corp de invidiat și pune pe jar inimile bărbaților cu fotografii în ipostaze provocatoare. Nu de puține ori aceasta a provocat controverse în showbiz-ul autohton, fiind sancționată de unii pentru pictorialele nud în celebra revistă Playboy.

Cu toate acestea, vedeta își asumă aparițiile incendiare și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii provocatoare. De ceva vreme, Dana Săvuică s-a retras din televiziune și se bucură de succes în afaceri. Aceasta câștigă sume impresionante din propria imagine și este protagonista unor campanii de promovare.

Dana Săvuică se bucură în prezent de succes și este apreciată de public. Aceasta a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine la vârsta de 52 de ani și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

„Nu trebuie să mă invidieze careva pentru că am și eu hachițele mele. Primul lucru pe care l-am învățat și, e o experiență îndelungată, mai ales în lumea modei, am învățat să-mi cunosc foarte bine corpul și știu să-l îmbrac, astfel încât să ascund micile defecte și să-mi pun în valoare ceea ce am mai frumos.

Eu am renunțat la carne de mult. Eu sunt o femeie la 52 de ani, vrei să-ți spun și cuvântul menopauză, care hormonal distruge absolut tot echilibrul nostru? Trebuie să fim cu mare băgare de seamă, atunci când ne facem un plan de nutriție, dar asta nu înseamnă că nu mâncăm și noi o mică prăjitură măcar o dată pe săptămână, o înghețată, un pahar de vin roșu seara. (…)

Eu mă ocup de aspectul meu fizic și este o întreținere constantă, indiferent de oră, sezon etc. Aceasta presupune mișcare, plimbări prin parc, plimbări cu bicicleta, sport, înot, dar nu trag de fiare.”, a declarat Dana Săvuică.

O altă vedetă care arată spectaculos și se menține în formă este Anna Lesko. La vârsta de 43 de ani, aceasta pune pe jar inimile bărbaților și nu ezită să își etaleze formele perfecte ori de câte ori are ocazia.

Ce spune frumoasa vedetă despre bărbatul misterios care i-a cucerit inima

Dana Săvuică are o carieră impresionantă și o poveste de viață pe măsură. Aceasta i-a surprins pe toți în urmă cu câțiva ani când anunța că se desparte de partenerul ei de viață după un mariaj longeviv. După divorțul de comun acord, Dana Săvuică a evitat să se afișeze alături de un alt bărbat, însă aceasta a recunoscut recent că iubește din nou și se declară o femeie fericită alături de cel care i-a cucerit inima.

Cei doi nu s-au afișat împreună la evenimentele mondene, iar Dana Săvuică nu a dorit să divulge identitatea acestuia.

„Eu n-am renunţat niciodată la dragoste! Eu, după divorţ, n-am rămas înrăită. Am ieşit din acea căsnicie cu pofta de-a experimenta viaţa în continuare, cu pofta de-a iubi din nou. Dar mi-a trebuit o perioadă în care să mă curăţ de tot ce a fost rău în trecut şi să intru într-un nou capitol al vieţii mele.”, a declarat aceasta.

Dana Săvuică nu a dorit să ofere mai multe detalii despre iubitul ei, însă a mărturisit că se cunosc de mai mulți ani, încă din tinerețe, iar după o perioadă de timp cei doi au avut ocazia să se reîntâlnească. În prezent, frumoasa vedetă se declară fericită și împlinită alături de iubitul ei misterios, care nu dorește să apară în lumina reflectoarelor.

,,Îl cunosc de aproape 30 de ani. Și cum e că noi ne-am cunoscut prima oară când aveam 17 sau 18 ani, când trebuia să dau la facultate. (…) Ne-a plăcut unul de altul, dar eram prea tineri și concentrați pe a intra la facultate, după care el a plecat în America și a rămas acolo și știi cum e… fiecare pe drumul lui. Ne-am revăzut după o perioadă și cumva dintr-una în alta s-a închis cercul. (…) Este alături de mine de câțiva ani buni.”, a mărturisit vedeta tv.

La fel de discretă cu viața privată este și Sabrina Preda. Frumoasa jurnalistă are o carieră impresionantă în televiziune, însă dincolo de celebritate vedeta este o apariție rară la evenimentele mondene. Aceasta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor. Sabrina Preda are succes pe plan profesional, iar în viața privată se declară o femeie împlinită.

La vârsta de 52 de ani, Dana Săvuică se mândrește cu o siluetă perfectă și face furori de fiecare dată când apare în lumea mondenă. Aceasta se bucură din plin de viață și este extrem de apreciată de publicul autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *