Prima pagină » Cancan » Dana Săvuică nu regretă că a pozat nud. Cu ce se ocupă frumoasa vedetă de când s-a retras din televiziune 

Dana Săvuică nu regretă că a pozat nud. Cu ce se ocupă frumoasa vedetă de când s-a retras din televiziune 

25 ian. 2022, 14:57,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai curtate femei din România, Dana Săvuică, nu regretă că a pozat nud. Aceasta a împlinit zilele trecute 52 de ani și s-a afișat în ipostaze inedite. De-a lungul timpului, Dana Săvuică a făcut furori în lumea mondenă cu formele perfecte și ținutele sexy. Mai mult, fostul model nu ține cont de vârstă și se menține în formă. Iată cu ce se ocupă frumoasa vedetă de când s-a retras din televiziune.

Dana Săvuică, despre pictorialele nud

Dana Săvuică este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton. Vedeta arată spectaculos, având un număr impresionant de urmăritori. Aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare, iar fotografiile în ipostaze provocatoare sunt apreciate de internauți.

Frumoasa și energica Dana Săvuică a provocat de-a lungul timpului controverse în lumea mondenă după ce a pozat goală pentru mai multe reviste de profil. Pictorialul incendiar în celebra revistă Playboy i-a adus celebritatea, fiind prima femeie care a pozat în revistă atunci când a fost lansată în țara noastră.

Vedeta a mărturisit în repetate rânduri că nu regretă pictorialul nud, care avea să o propulseze în atenția publicului.

,,Pentru mine, acel moment a însemnat, pe lângă omagiul adus feminitaţii, eleganţei şi senzualitaţii, amprenta şi semnătura mea asupra showbiz-ului românesc. Eram validată drept una dintre cele mai frumoase femei din România. Nu am regretat niciodată momentul acela, pentru că nu pot spune că m-am dezgolit de tot. Eu le-am spus că vreau să pozez arătând totul, dar să nu se vadă nimic. (…)

Mi-am dorit un pictorial artistic, voiam să pun în evidenţă feminitatea unei femei, nu vulgaritatea.”, a precizat vedeta tv.

La vârsta de 52 de ani, Dana Săvuică se menține în formă și se afișează în ipostaze provocatoare în mediul online. De când s-a retras din televiziune, vedeta are mai multe afaceri și o profesie de invidiat. Recent, aceasta a postat pe rețelele de socializare fotografii din vacanțe de lux, iar ținutele sexy au fost apreciate de urmăritori.

Dana Săvuică a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt trucurile ei de frumusețe.

„Eu mă ocup de aspectul meu fizic și este o întreținere constantă, indiferent de oră, sezon etc. Aceasta presupune mișcare, plimbări prin parc, plimbări cu bicicleta, sport, înot, dar nu trag de fiare. (…) Toate acestea se îmbină armonios cu atitudinea pozitivă și multă creativitate, care pune accentul pe pasiunile mele. Încerc să elimin stresul, să fiu calmă și relaxată!”, a mai declarat aceasta.

O altă vedetă din România care a pozat nud este actrița Paula Chirilă. Aceasta s-a lăsat fotografiată în ipostaze provocatoare, spre încântarea admiratorilor.

Altfel stau lucrurile în privința tinerei artiste Nicole Cherry, care a refuzat să pozeze nud pentru revistele de profil.

Ce profesie surprinzătoare are frumoasa vedetă de când s-a retras din televiziune

Dana Săvuică a fost în ultima perioadă o prezență rară la evenimentele mondene. Multă lume se întreabă cu ce se ocupă fosta prezentatoare tv de când nu mai apare în lumina reflectoarelor. Se pare că frumoasa vedetă a descoperit cheia succesului în afaceri

Aceasta are contracte cu mai multe agenții de turism și este plătită să plece în tot felul de vacanțe, apoi să împărtășească cu ceilalți experiențele din călătoriile de lux pe site-ul său faimos.

Noua profesie i-a rotunjit considerabil conturile, iar vacanțele în locuri exotice o ajută să se mențină tânără și mereu energică.

Recent, vedeta a mărturisit cum este viața ei de când s-a retras din televiziune, dar a vorbit și despre marea ei pasiune, călătoriile.

,,Viața este o călătorie. Nu contează destinația ci bucuria de a trăi clipe frumoase și de a descoperi lumea! Mulțumesc tuturor celor care mă însoțesc în călătoriile mele și care le fac posibile! Mă bucur că toate aceste incursiuni în diferite colțuri ale lumii se reflectă și în dorința voastră de a merge pe urmele mele!”, a mărturisit aceasta.

Dincolo de celebritate, Dana Săvuică a avut parte de multe provocări pe plan personal. Frumoasa vedetă a trecut printr-un divorț dureros de partenerul ei de viață și a provocat uneori controverse în spațiul public. Cu toate acestea, Dana Săvuică nu a ținut cont de criticile celor din jur și a demonstrat tuturor că este o femeie puternică. 

O altă vedetă care a trecut recent prin momente dificile în cuplu este Nicoleta Luciu. Aceasta a fost protagonista unui adevărat scandal după ce au apărut mai multe zvonuri în presă legate de trecutul ei amoros.

Dana Săvuică nu regretă că s-a lăsat fotografiată în ipostaze nud și a recunoscut că pictorialele provocatoare i-au adus și mai multă celebritate. În prezent, vedeta se bucură de succes în afaceri și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *