Prima pagină » Radio » Actualitate » Dana Săvuică nu crede că Stephan Pelger s-ar fi sinucis. „Să vedem ce spun medicii legiști”

Dana Săvuică nu crede că Stephan Pelger s-ar fi sinucis. „Să vedem ce spun medicii legiști”

09 iun. 2023, 09:26,
în Radio

Dana Săvuică, o părietenă apropiată a lui Stephan Pelger, nu crede că designerul s-ar fi sinucis și aduce câteva argumente în acest sens. Fostul fotomodel precizează că designerul era o persoană plină de viață, dar mai ales era foarte atașat de mama sa, de care trebuia să aibă grijă. Reamintim că Stephan Pelger a fost găsit decedat în cursul zilei de joi, în locuința sa din București.

Vestea că Stephan Pelger s-a stins din viață a șocat o întreagă țară, însă cei mai afectați sunt acum apropiații regretatului designer. Cu ultimele puteri, Dana Săvuică a făcut o serie de declarații despre această tragedie, spunând că nu crede că amicul ei ar fi recurs la gestul necugetat.

Dana Săvuică nu crede că Stephan Pelger s-ar fi sinucis

Dana Săvuică este în stare de șoc după ce a aflat că prietenul ei, Stephan Pelger, a murit! Vedeta nu crede că bărbatul ar fi recurs la gestul necugetat. Cei doi aveau o relație de prietenie și se vedeau din când în când, ea susținând că nu l-ar fi văzut capabil pe Stephan să-și ia viața. Aceasta mai spune că nu ar fi dat semne că ceva rău se întâmplă cu el, cunoscându-l drept o persoană extrem de veselă.

„Sunt șocată, n-am cuvinte. Eram prieteni. Eu știam că totul era ok. Recent am fost în Bali și am purtat o rochie din colecția lui și l-am tăguit, iar el mi i-a trimis inimioare. Mi-a dat o rochie și la Concertul ABBA, de anul trecut, de la Londra. Ne vizitam, eram prieteni. Nu foarte apropiați, nu mergem la petreceri împreună, dar mergeam la el și îmi alegeam haine.

Clar că s-a întâmplat ceva, să așteptăm să vedem ce spun medicii legiști. Eu nu cred că s-ar fi sinucis, nu cred asta. Era plin de viață, avea o efervescență artistică și umană… Și, în general, nu-mi place să fac speculații. Îmi închipui ce este acum în sufletul mamei lui, el o iubea enorm, era extrem de atașat de ea, n-avea cum să se sinucidă, pentru că el trăia și pentru mama lui, care are nevoi speciale și avea grijă de ea, nu știu ce s-a întâmplat”, a declarat Dana Savuică.

Cătălin Botezatu știa că Stephan Pelger are probleme

Chiar și Cătălin Botezatu a rămas surprins la auzirea tristei vești potrivit căreia Stephan a murit. Designerul susține că bărbatul părea că este bine atunci când s-au văzut ultima dată și nimic din comportamentul său nu ar fi prevestit tragedia care avea să se petreacă.

Cu toate acestea, însă, Cătălin Botezatu a mai precizat că, într-adevăr, știa că Stephan se confruntă cu probleme, printre care și de ordin financiar, însă s-a gândit că, cel mai probabil, bărbatul va reuși să treacă peste.

„Nu știu ce s-a întâmplat, m-am gândit că ceva s-a întâmplat, nu îmi vine să cred. Acum câteva săptămâni era foarte happy, și-a făcut un implant de păr… Și eu iau medicamente de dormit, că nu pot să dorm, dar nu medicamente puternice, iar eu cred că depresia ține de fiecare. El a mai avut probleme și esențiale… și financiare. În fiecare an mergea la familia lui în Germania, mai era puțin ajutat… Dacă s-a sinucis… nici nu știu… nu faci așa ceva. Toate antidepresivele astea…”, a spus Cătălin Botezatu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *