Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dana Săvuică, mesaj pentru oamenii care critică femeile, în funcție de vârstă

Dana Săvuică, mesaj pentru oamenii care critică femeile, în funcție de vârstă

06 iul. 2022, 20:30,
în Cancan ultimă oră

La 52 de ani, Dana Săvuică arată extraordinar. Vedeta are o siluetă de invidiat și își trăiește viața din plin, dovadă stau fotografiile postate în mediul online din toate vacanțele în care a mers.

Deși este o femeie fără inhibiții căreia nu îi este frică de „ce o să spună lumea”, mereu apare câte o persoană care îi judecă alegerile sau o care are o anumită reacție la modul în care pozează vedeta. Despre acest lucru, Dana Săvuică a decis să vorbească, deoarece că nu îi înțelege pe oamenii care critică femeile, în funcție de vârstă.

Vedeta, judecată de oameni pentru modul în care arată

Dana Săvuică a observat că femeile încep să fie aspre judecate după ce trec de o anumită vârstă, lucru care o deranjează. Vedeta nu întțelege de ce femeile sunt jignite de alte persoane, deoarece, susține ea, dacă o femeie a trecut de o anumită vârstă, nu înseamnă că nu mai are voie să fie frumoasă, să se îngrijească, să călătorească, să iasă în oraș sau să iubească.

„Îmi doresc să am o viață cât mai lungă și mai plină, adică aș vrea să-mi păstrez feminitatea, frumusețea, să mă îngrijesc, să arăt bine, să fiu sănătoasă. Mi-aș dori foarte mult să rămân pe val, ca să zic așa, pentru că oamenii au tendința să uite de cei care trec de o anumită vârstă. Mă uit în jur și uneori mai aud comentarii de genul: «Aoleu, ai vârsta mamei mele». Presupun că ei nu-și dau seama, dar ei o jignesc pe mama lor. Adică ce înseamnă că, dacă a trecut de o anumită vârstă, nu mai trebuie să fie frumoasă, să se îngrijească, nu mai are dreptul la viață, nu mai are dreptul să călătorească, să iasă în oraș, să iubească, să facă sex?”, a declarat Dana Săvuică.

Dana Săvuică a renunțat la carne

Cât despre siluetă, Dana Săvuică a decis șă renunțe la carne și le-a sfătuit pe celelalte femei să își facă un plan plan de nutriție.

„Eu am renunțat la carne de mult. Eu sunt o femeie la 52 de ani, vrei să-ți spun și cuvântul menopauză, care hormonal distruge absolut tot echilibrul nostru? Trebuie să fim cu mare băgare de seamă, atunci când ne facem un plan de nutriție, dar asta nu înseamnă că nu mâncăm și noi o mică prăjitură măcar o dată pe săptămână, o înghețată, un pahar de vin roșu seara. Hai să nu mai fim restrictivi că ne-am săturat de atâtea restricții!”, a spus vedeta, pentru Click.ro

Dana Savuică a divorțat de soțul ei, Răzvan Stanciu, în 2016, pe cale amiabilă, la notar. Vedeta a declarat la acea vreme că i-a fost greu sa renunțe la mariajul de 25 de ani. Însă motivele despărțirii au fost clare și niciunul dintre ei nu a încercat să le ascundă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024