Prima pagină » Cancan » Dana Săvuică a făcut furori pe vremea când a pozat goală. Ce spune vedeta despre aparițiile sale îndrăznețe

Dana Săvuică a făcut furori pe vremea când a pozat goală. Ce spune vedeta despre aparițiile sale îndrăznețe

21 iun. 2022, 10:04,
în Cancan

Una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton, Dana Săvuică, a făcut furori pe vremea când a pozat goală. Aceasta a cucerit publicul de la primele apariții pe scenă, remarcându-se în modelling de la o vârstă fragedă. Frumoasa blondină a fost propulsată în atenția tuturor după ce a pozat în celebra revistă Playboy, însă a avut parte de critici dure din partea familiei. Iată ce spune vedeta despre aparițiile sale îndrăznețe.

Dana Săvuică a încins imaginația multor bărbați pe vremea când a pozat goală

Celebra Dana Săvuică a fost și este mereu în atenția publicului autohton. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și se bucură din plin de viață. Aceasta a trecut printr-un divorț dureros după un mariaj longeviv, însă iubește din nou și are parte de aprecierea tuturor.

La vârsta de 52 de ani, Dana Săvuică arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Aceasta nu ezită să se afișeze și în prezent în ipostaze incendiare, spre încântarea admiratorilor vedetei.

Dana Săvuică a făcut furori pe vremea când a pozat goală într-o celebră revistă dedicată publicului masculin, la scurt timp după ce s-a retras din lumea modei.

,,Când mi s-a propus să apar prima pe coperta Playboy din România aveam 29 de ani şi mă retrăgeam din modă. De-aia am şi acceptat să apar pe coperta revistei. O dată pentru că am fost prima din România şi ştiam că o să rămân în istoria showbizului românesc, am împământenit astfel numele meu în showbizul românesc. Apoi, era astfel o retragere frumoasă din modeling, pentru că modeling înseamnă să ştii să te foloseşti de calităţile tale fizice.”, a declarat aceasta.

Aparițiile provocatoare ale vedetei au declanșat un val de reacții din partea familiei, însă deși la început părinții Danei Săvuică nu au fost de acord cu profesia fiicei lor și cu pictorialele incendiare, ulterior au acceptat dorința acesteia de a deveni celebră.

Dana Săvuică a dezvăluit cum a reacționat tatăl ei în momentul în care i-a spus că își dorește o carieră în modelling.

,,A avut o reacţie de dezamăgire. A zis „dar eu am băgat atâţia bani în tine şi am făcut atâtea eforturi ca să fac din tine un om integru, ca tu să te duci apoi să te unduieşti pe podium şi să te râvnească bărbaţii?“. I-am spus atunci „tocmai pentru că tu mi-ai oferit această educaţie, tu chiar crezi că eu te-aş face de râs? (…)

Din ‘90 până în ‘99, cât am fost model şi am devenit manechin pentru toate casele de modă şi toti designerii, tata a văzut că niciodată nu am lăsat loc de interpretări greşite, n-am apărut cu scandaluri în ziare, cu mine şi cu nu ştiu ce bărbaţi la braţ. A văzut că tot timpul prezentam lucruri frumoase, haine decente, niciodată nu am făcut nimic să-i fac pe ei să se simtă prost. Şi atunci mi-a zis „fă-o, sunt convins că o să fie ceva frumos şi artistic, ceva de care o să fiu mândru.“, a mărturisit vedeta tv.

Printre vedetele care au pozat în celebra revistă Playboy se află și frumoasa actriță Ioana Ginghină. Aceasta a pus pe jar inimile bărbaților cu pictorialul incendiar și a fost propulsată în atenția publicului autohton. Și Natalia Mateuț își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în care apare goală. Tânăra prezentatoare se bucură din plin de viață și își asumă aparițiile îndrăznețe.

Ce spune frumoasa vedetă despre pictorialele sale provocatoare

Dana Săvuică s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și are succes în afaceri. Aceasta câștigă sume impresionante din propria imagine și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Frumoasa blondină își asumă trecutul amoros controversat și aparițiile îndrăznețe. Mai mult, aceasta nu regretă că a pozat nud și se bucură din plin de viață.

,,Pentru mine, acel moment a însemnat, pe lângă omagiul adus feminitaţii, eleganţei şi senzualitaţii, amprenta şi semnătura mea asupra showbiz-ului românesc. Eram validată drept una dintre cele mai frumoase femei din România. Nu am regretat niciodată momentul acela, pentru că nu pot spune că m-am dezgolit de tot. Eu le-am spus că vreau să pozez arătând totul, dar să nu se vadă nimic. (…) Mi-am dorit un pictorial artistic, voiam să pun în evidenţă feminitatea unei femei, nu vulgaritatea.”, a declarat aceasta.

La vârsta de 52 de ani, Dana Săvuică arată spectaculos și nu regretă că a pozat goală. Vedeta își asumă fiecare apariție publică și se află într-o formă fizică de invidiat. Aceasta nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu fotografii incendiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024