Prima pagină » Actualitate » Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu, și-a pregătit hainele înainte de înmormântare: „Ea mi le-a dat și mi-a zis…”

Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu, și-a pregătit hainele înainte de înmormântare: „Ea mi le-a dat și mi-a zis…”

28 mai 2024, 10:52,
în Actualitate

Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu, și-a pregătit hainele înainte de înmormântare, conștientă de sfârșitul iminent.

Dana Rotariu s-a stins din viață duminică dimineață, 26 mai, la ora 4.00, la vârsta de 61 de ani. Soțul ei, Iosif Rotariu, este profund îndurerat de pierderea soției sale, care a fost o luptătoare curajoasă și o ființă extrem de dăruitoare.

Dana Rotariu și-a pregătit hainele înainte de înmormântare

Anul trecut, Dana a luptat cu curaj împotriva cancerului de colon, suferind două intervenții chirurgicale în Turcia. Din păcate, boala a recidivat, afectând și plămânii. Cu o tărie de caracter de nezdruncinat, Dana a ales să-și înfrunte destinul cu demnitate. În ultimele clipe ale vieții, a dorit să-și aleagă personal ținuta pentru înmormântare, demonstrând o iubire profundă și o responsabilitate excepțională pentru cei dragi.

„Este îmbrăcată într-un costum de culoare albă. Ea mi-a ales hainele înainte să moară. Aveam deja hainele, pentru înmormântare, deja pregătite, erau pregătite din timp. Ea mi le-a dat și mi-a zis, înainte să se întâmple tragedia, cu ce să se îmbrace”, a spus Dana Rotariu, pentru Click!

Kassandra a împărtășit durerea pierderii mamei sale pe pagina sa de Facebook

Dincolo de statutul de soție a unui fotbalist celebru, Dana Rotariu a fost o ființă cu o inimă imensă. Ea a oferit dragoste și o viață mai bună a doi copii adoptați: Cristian, care se confruntă cu diabet, și Kassandra, o adolescentă cu o poveste de viață marcată de suferință. Abandonată de bunica sa, Kassandra a suferit peste 50 de intervenții chirurgicale până la vârsta de 18 ani. Dana a luptat cu o tenacitate remarcabilă pentru binele copiilor săi, devenind un simbol al speranței și al dragostei materne necondiționate.

Kassandra a împărtășit durerea pe pagina sa de Facebook:

„Din păcate mama mea frumoasă nu mai este printre noi, este într-un loc mai bun, unde nu mai simte durerea”, a scris Kassadra, pe pagina sa de Facebook.

Trecerea în neființă a Danei a creat o durere profundă în sufletul familiei Rotariu. Soțul îndurerat, Iosif Rotariu, a declarat pentru aceeași sursă că cei doi copii ai cuplului sunt profund marcați de pierderea mamei lor.

„Kassandra și băiatul nu mai vorbesc deloc, parca au muțit, nu mai scot un sunet. Plâng în continuu. Eu o să am grijă de ei, normal, vedem cum ne organizăm, ce și cum”.

Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu, și-a pregătit hainele înainte de înmormântare fiind conștientă de situația dificilă pe care a traversat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *