Prima pagină » Cancan » Dana Rogoz și-a renovat casa din Capitală. Și Andreea Esca s-a minunat când a văzut imaginile

Dana Rogoz și-a renovat casa din Capitală. Și Andreea Esca s-a minunat când a văzut imaginile

19 ian. 2024, 14:01,
în Cancan

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, și-au renovat casa din Capitală, care a devenit acum o adevărată bijuterie imobiliară. Actrița susține că și-a investit toți banii câștigați de-a lungul carierei, dar a meritat. Mai mult, în afara acestei locuințe, Dana Rogoz și soțul ei mai au o casă în localitatea Viscri.

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, și-au transformat vila din centrul Bucureștiului într-o adevărată bijuterie imobiliară. După renovări și consolidare, imaginile sunt desprinse, parcă, dintr-o revistă de arhitectură.

Dana Rogoz și-a renovat casa din Capitală

Dana și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, şi-au achiziţionat, în 2013, o casă veche, construită în anul 1895, într-un cartier central din Capitală, mai exact în zona Grădina Icoanei, potrivit LPF.

„Câştig salariu de la 8 ani şi deci am investit în reparaţii tot ce am câştigat în 25 de ani de carieră”, spunea Dana Rogoz pe propriul blog, cu ani în urmă, când casa ei era în plin proces de renovare.

„A fost o casă de la 1900, pe care noi am restaurat-o, am consolidat-o, deci a fost un mare șantier. Țin minte că nu exista tavan, chiar ningea în acest spațiu. În partea de sus e mansarda noastră, care e un open space, unde stăm cu prietenii. Avem și o bucătărie, care are nevoie de o schimbare, avem și o terasă, unde eu mă simt foarte bine”, povestea Dana într-un interviu mai vechi.

Acum, vedeta a publicat mai multe imagini de tipul „înainte-după”, cu superba ei locuință.

„Casa noastră arăta ieri (n.r. – 16 ianuarie) exact că în prima imagine. Da, nu am renunțat încă la decorațiuni, asta că să vedeți cât de lent am început anul. Dar tot ieri am făcut cu Vlad o călătorie în timp pe Google Map și i-am arătat cum am cumpărat noi casă (slide 4), etapă de renovare și consolidare (slides 2 & 3) – când în cartier era numită «Casă cu ţepuşe», dar și formă ei de dinainte de achiziție (slides 5 & 6).

Din păcate Google nu ne ajută să vedem și cum arată casă la 1895, când a fost construită. Cert e că noi, prin studiul istoric prin care l-am făcut, am încercat să o aducem cât mai aproape de formă inițială, înainte să fi fost mutilată de alte renovări. Va place transformarea?”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Și prietena ei, Andreea Esca a reacționat și s-a minunat de transformare, distribuind imaginile.

Dana Rogoz a publicat imagini superbe după renovare

Iată ce povestea Dana Rogoz pe blog despre amenajarea locuinței. „Amenajarea mansardei noastre e gata! De fapt, e aproape gata. Și cumva aproape e fix ce îmi doresc. Pentru că orice spațiu al casei tale rămâne într-o oarecare măsură în schimbare. Odată cu trecerea anilor apare un alt tablou, o altă măsuță de cafea, o altă veioză… iar spațiul își schimbă atmosfera treptat.

Noi nu am pornit acum cu gândul că vrem cu totul altceva decât aveam deja. Nu ne-am propus să schimbăm cu totul amenjarea mansardei, știind de la bun început cum va arăta proiectul final și ce piese noi trebuie să cumpăr. Nu, am luat-o pas cu pas, bucurându-ne de proces.

Am pornit acum 1 an, știind că vrem să schimbăm bucătăria. Apoi, pardoseala epoxidică s-a crăpat, așa că ne-am hotărât să punem parchet. Alb sau natur? Natur a rămas, într-un final, și tare mă bucur că nu ne-am ținut de planurile inițiale, cu “totul alb, totul alb, totul alb…”!

E mult mai cald în varianta aceasta. Cadou de Crăciun ne-am cumpărat canapeaua maro. De Revelion, nu am mai plecat prin țări prea îndepărtate și am economisit banii de bilete de avion pentru plata bucătăriei pe comandă. Apoi au venit scaunele de dining vintage, comandate din Germania. De Paște ne-am făcut cadou boxa. Iar acum câteva zile au ajuns măsuțele de cafea și, ultimul, covorul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *