Dana Rogoz nu a pozat în Playboy, dar își surprinde fanii cu fotografii provocatoare. Cum se afișează celebra actriță pe rețelele de socializare

28 mart. 2022, 10:27
BZI.ro, în Cancan

Frumoasa actriță Dana Rogoz nu a pozat în Playboy, dar își surprinde fanii cu fotografii provocatoare. Vedeta s-a afișat de nenumărate ori în ipostaze seminud, fapt care a atras atenția publicului. Mai mult, aceasta a fost criticată de unii pentru pictorialele îndrăznețe și ținutele incendiare.

Recent, Dana Rogoz a făcut furori în mediul online cu fotografii în care apare dezbrăcată și în ipostaze extrem de sexy. Actrița a scris și un mesaj pentru admiratorii ei din mediul online. Iată cum se afișează celebra actriță pe rețelele de socializare.

Dana Rogoz nu a pozat în Playboy, dar face furori în ipostaze provocatoare

La vârsta de 36 de ani, Dana Rogoz are o carieră artistică de succes și o familie superbă de care este tare mândră. Focoasa actriță a provocat nu de puține ori controverse în lumea mondenă cu aparițiile sale incendiare.

Vedeta a făcut furori cu ipostazele nud dintr-un film de succes, dar pune pe jar inimile bărbaților și cu fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare.

Deși nu a pozat în celebra revistă Playboy, Dana Rogoz nu ezită să își etaleze formele fără cusur și se lasă fotografiată în ipostaze îndrăznețe.

Actrița arată spectaculos și se mândrește cu o siluetă fără cusur. Aceasta se bucură din plin de viață alături de soțul ei, Radu Dragomir, iar de când a devenit mămică, artista radiază de fericire.

În pofida criticilor celor din jur, Dana Rogoz își surprinde fanii ori de câte ori are ocazia și pozează sexy. Printre vedetele care au pozat nud se află și Andreea Bălan, dar și celebra cântăreață Anda Adam, care a pozat în revista Playboy la începutul carierei sale artistice.

În ipostaze incendiare s-a pozat și Bianca Drăgușanu, dar și Mădălina Pamfile, care nu regretă pictorialul provocator în celebra revistă pentru bărbați.

O altă actriță care a apărut în ipostaze nud în tinerețe este Cristina Cioran. Aceasta a făcut furori atunci când s-a afișat dezbrăcată de dragul artei pe scena teatrului. În prezent, vedeta este extrem de discretă cu viața privată și se bucură din plin de rolul de mămică alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

Cum s-a afișat îndrăgita actriță în mediul online

Dana Rogoz și-a surprins recent admiratorii de pe rețelele sociale cu fotografii în care apare seminud. Aceasta este complet goală în partea de sus a corpului și acoperită de un buchet de lalele. Fotografiile în ipostaze îndrăznețe au fost apreciate de internauți, vedeta fiind într-o formă fizică de invidiat.

Actrița a postat și un mesaj pentru fani, împărtășind cu aceștia experiențe din viața ei privată. Artista are o relație specială cu admiratorii ei, dorind să fie cât mai apropiată de publicul care o îndrăgește atât de mult.

În cadrul unui interviu, Dana Rogoz a dezvăluit cum este ea dincolo de lumina reflectoarelor și cum reușește să depășească momentele grele din viața sa.

,,Sunt un om cu multă inițiativă și foarte muncitor. În momentul în care îmi propun ceva, sunt determinată să o fac. (…)

Nu sunt un om leneș, urăsc lenea. Sunt om care a tras întotdeauna, nu am așteptat să-mi cadă din cer și m-am și lovit în jurul meu de nu se poate, de oameni care încercau să oprească lucrurile, dar mai mult m-au ambiționat. Situațiile dramatice sunt cele legate de sănătate, de pierderea celor dragi.

În momentele acelea trebuie, pur și simplu, să-ți trăiești suferinta și să accepți că lucrurile astea se întâmplă. (…) Îți trăiești suferinta și după aceea mergi mai departe, ajutată de oamenii care contează în viața ta.”, a declarat aceasta.

Frumoasa actriță Dana Rogoz nu a pozat în celebra revistă Playboy, dar nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu fotografii îndrăznețe. Artista arată spectaculos și face furori cu fizicul de invidiat și ținutele provocatoare de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.

La vârsta de 36 de ani, Dana Rogoz se bucură de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită și fericită alături de soțul ei.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *