Prima pagină » Cancan » Dana Rogoz, întrebată dacă și-ar mai dori un copil. Ce le-a răspuns fanilor soția lui Radu Dragomir

Dana Rogoz, întrebată dacă și-ar mai dori un copil. Ce le-a răspuns fanilor soția lui Radu Dragomir

15 nov. 2021, 11:03,
în Cancan

Recent, Dana Rogoz a fost întrebată dacă își mai dorește un copil. În cadrul unei emisiuni de televiziune, acesta a dezvăluit dacă are în plan să își mărească familia cu încă un membru. Actrița este căsătorită cu Radu Dragomir din anul 2012 și au împreună doi copii. Chiar dacă a devenit mamă, Dana a continuat să fie activă din punct de vedere profesional. La doar 7 luni de când a născut, actrița a plecat în Slovacia pentru filmările unui scurt metraj.

Dana Rogoz a jucat în seriale cunoscute ca La Bloc, State de România și Îngerașii. Pe lângă meseria de actriță, este și prezentatoare de televiziune. În anul 2018, a prezentat reality show-ul Mă însoară mama, alături de prezentatorul Gabriel Coveșanu. De asemenea, actrița are și un blog pe care scrie despre subiecte de fashion, lifestyle, beauty și parenting. Anul trecut, blogul său a împlinit 10 ani de activitate.

Dana Rogoz, despre un al treilea copil

Dana Rogoz și soțul său au împreună doi copii, Vlad și Lia. Vlad are 7 ani și jumătate, iar Lia are un an și câteva luni. Deoarece fiul său este mai mare, Dana are grijă să îl implice foarte mult în creșterea fiicei sale. La început, acesta nu a fost foarte încântat să aibă o soră. Dar, după ce Lia s-a născut, acesta și-a asumat foarte bine rolul de frate mai mare, îi place să o facă să râdă și să aibă grijă de ea. Într-un interviu acordat unei publicații române, Dana Rogoz a dezvăluit că l-a asigurat pe Vlad că îl va iubi la fel de mult și după ce sora lui va veni pe lume. Dar se pare că Dana și Radu sunt luați prin surprindere de comportamentul fiicei lor.

„Cred că surprizele vor veni de la Lia. Ea este geloasă când îl iau pe Vlad în brațe”, a mărturisit Dana Rogoz.

Lia s-a născut pe data de 20 mai 2020. Imediat după naștere, actrița a distribuit o poză emoționantă pe rețelele de socializare. În cadrul acestei postări, aceasta le-a dezvăluit și numele fiice sale, care până atunci fusese ținut secret. După acest fericit eveniment, în cadrul unui show televizat, Dana Rogoz a fost întrebată dacă va mai urma și un al treilea copil. Ca răspuns la această întrebare, actrița a declarat că nu își mai dorește să mai rămână gravidă, iar Vlad și Lia vor rămâne singurii urmași ai cuplului.

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt împreună de 11 ani

Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au căsătorit în anul 2012. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale celebrului serial La Bloc, de pe Pro TV. Deși între ei este de o diferență de 18 ani , îndrăgita actriță a declarat că pentru ea cel mai important este să se simtă bine împreună, iar vârsta este doar un număr. Cununia religioasă a avut loc la Palatul Mogoșoaia. Înainte de Dana, Radu Dragomir a fost căsătorit cu Ozana Oancea, cu care are un copil. Vlad, primul copil al cuplului, s-a născut pe data de 1 martie 2014, iar Lia, pe data de 20 mai 2020. Dana Rogoz și Radu Dragomir colaborează și pe plan profesional. Actrița a primit rolul principal în filmul Mo, care a fost regizat de către soțul ei. În altă ordine de idei, Dana Rogoz și Radu Dragomir nu au de gând să mai facă și un al treilea copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *