Prima pagină » Cancan » Dana Rogoz a făcut publice imagini din casa de la Viscri. „Suntem în plin proces de renovare”

Dana Rogoz a făcut publice imagini din casa de la Viscri. „Suntem în plin proces de renovare”

23 ian. 2024, 12:45,
în Cancan

După ce a terminat de renovat vila din București, acum Dana Rogoz a făcut publice imagini și din casa de la Viscri. Actrița și soțul ei și-au cumpărat această locuință în 2020, iar la acea vreme nu avea nici măcar acoperiș. Pe atunci, când mergeau la Viscri, Dana Rogoz și Radu Dragomir locuiau în rulotă, în curtea proprietății.

Dana Rogoz se bucură de o casă spectaculoasă chiar în centrul Bucureștiului. A avut grijă să se ocupe personal de design-ul interior de-a lungul anilor, astfel că totul este chiar pe placul ei. Deși are tot ceea ce își dorește aici, în anul 2020 a dezvăluit că și-a mai cumpărat o casă cu soțul ei, însă de data aceasta este vorba despre una la sat și nu în aglomerația din orașe!

Dana Rogoz a făcut publice imagini din casa de la Viscri

Dana Rogoz și familia ei petrec mult timp în aer liber, ori de câte ori au ocazia, astfel că ideea de a cumpăra o casă chiar în mijlocul naturii s-a și materializat în anul 2020. Actrița a început încă de pe atunci renovările, fiind vorba despre o casă veche, la care au foarte mult de muncă, după cum se poate observa și în imaginile din galeria foto.

Recent, actrița și familia ei au fost la Viscri, acolo unde și-au cumpărat cea de-a doua locuință. Au dat startul renovările chiar la scurt timp după achiziție, însă în continuare mai au mult de lucru. Își doresc ca totul să fie pe gustul lor și să își pună amprenta în tot ceea ce înseamnă această casă.

„Suntem în plină renovare la Viscri. Mai e încă foarte mult de lucru, dar ca să am o idee mai clară despre câte am făcut deja, e suficient să mă uit pe fotografiile noastre de la început până în prezent”, a scris Dana Rogoz pe contul de socializare.

Dana Rogoz a spus de foarte mult ori că își dorește o casă în natură în urmă cu mai mulți ani, astfel că pandemia a făcut-o să ia această decizie fără a mai sta pe gânduri. Deși au început lucrurile încă de atunci, actrița se așteaptă să mai dureze ceva timp până când pot să meargă în vacanță și să locuiască acolo. Totuși, profită de terenul de lângă casă, unde au fost deseori cu rulota pentru a se relaxa pe deplin.

„După cum vedeţi, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidată, trebuie restaurată, aşa că mă aştept ca renovarea să dureze câţiva ani. Dar momentan ne e foarte bine şi stând în rulotă în curtea ei, făcându-ne planuri de cum va fi, într-o zi”, preciza Dana Rogoz în urmă cu ceva timp.

Și Adela Popescu își construiește casă la țară

Însă nu doar Dana Rogoz a ales să se retragă la țară atunci când simte nevoia de liniște și aer curat. În urmă cu câteva luni, și Adela Popescu a mărturisit că a început construcția unei case chiar la Șușani, satul ei natal, unde locuiesc părinții ei. Deși mulți se întrebau de ce a luat această decizie din moment ce are părinții acolo, aceasta a explicat că familia lor este destul de mare, iar casa părintească devine din ce în ce mai mică de la un an la altul.

„Am început să ne îndeplinim dorințe, acum ne facem casă la Șușani. Oamenii ne spun că de ce băgăm bani într-un loc din care nu vom putea monetiza. Noi investim în ideea de a ne oferi variante atunci când vom avea nevoie de asta. Copiii sunt mici și se bucură real de un astfel de lucru. De aia băgăm așa, vrem să ne bucurăm de anii aceștia”, a precizat Adela Popescu într-un interviu pentru Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *