Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dana Roba susține că fosta soacră nu vrea să își vadă nepoatele! De ce i-ar fi frică femeii să meargă în vizită acasă la make-up artist

Dana Roba susține că fosta soacră nu vrea să își vadă nepoatele! De ce i-ar fi frică femeii să meargă în vizită acasă la make-up artist

28 iun. 2024, 18:41,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Dana Roba a mărturisit pe rețelele de socializare că fosta ei soacră nu vrea să își vadă nepoatele! De ce i-ar fi frică femeii să meargă în vizită acasă la vedetă. Ce a spus make-up artista în mediul online.

Dana Roba a făcut declarații neașteptate despre fosta soacră, susținând că aceasta refuză să își vadă nepoatele.

Dana Roba susține că fostei soacre îi este frică să își viziteze nepoatele

În cadrul unor videoclipuri postate pe InstaStory, Dana Roba a dezvăluit că i-a oferit multiple oportunități femeii de a petrece timp cu nepotele sale, inclusiv propunând să se mute pentru câteva zile pentru a face posibilă întâlnirea.

Cu atât mai mult, Dana Roba a explicat că a încercat să faciliteze vizitele, dar fosta soacră pare să fie influențată de alți membri ai familiei sale în această decizie. Ea a subliniat că fiicele sale nu resimt lipsuri și că depune toate eforturile pentru a le oferi tot ce au nevoie.

„Bunicii nu își doresc să vadă nepoții, pentru că eu am rugat-o pe fosta mea soacră să vină în apartamentul meu, să stea cu fetele câte zile vrea ea. Dacă vrea, eu plec de acasă, mă duc, stau în chirie. 5 zile, trei zile, îmi iau o cazare la un hotel și stau singură acolo dacă ea vrea să vadă copiii. Dar pentru că ea ascultă de ceilalți copii ai ei și de soțul ei, pentru că ei îi este frică de… (…) Ei îi este frică să vină să îmi vadă fetele. Așa că atunci să își retragă cuvintele și să își vadă de viața ei, că fetele nu duc lipsă de nimic. Ba din contră, le sunt făcute toate poftele de către mine. Și lucrez doar pentru ele, fac tot ce îmi stă în putință pentru fete”, a mărturisit Dana Roba pe InstaStory.

Ce s-a întâmplat astăzi la procesul de divorț dintre Dana Roba și Daniel Balaciu

Dana Roba a fost din nou prezentă în sala de judecată pentru a confrunta un moment crucial în procesul său de divorț cu fostul soț, Daniel Balaciu.

„Am fost în această dimineață la procesul de divorț împreună cu fostul meu soț, Daniel Balaciu (…) A trecut un an și câteva săptămâni de când s-a întâmplat acel eveniment nasol. Vreau să specific faptul că astăzi au fost cele zece întrebări (…) Eu a trebuit să răspund la 20 de întrebări. Nu vreau să spun din păcate, pentru că am răspuns cu sinceritate. Am fost întrebată de către el zece întrebări, bineînțeles prin doamna judecător, după care socrii mei au adresat și ei zece întrebări. Ele erau cam așa: „E adevărat că le spuneți fetelor urât despre noi? De ce nu le mai lăsați pe fete la noi? Eu nu le spun nimic urât fetelor despre socrii mei”, a mărturisit Dana Roba pe InstaStory.

Vedeta a adus în discuție unul dintre cele mai șocante momente din viața ei, incidentul tragic care a avut loc acum un an. În acel moment, Daniel Balaciu a atacat-o cu un ciocan, provocându-i răni grave la nivelul capului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *