Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dana Roba și fosta soacră s-au întâlnit la tribunal chiar în procesul pe care femeia i l-a deschis make-up artistei. Și-au aruncat cuvinte grele

Dana Roba și fosta soacră s-au întâlnit la tribunal chiar în procesul pe care femeia i l-a deschis make-up artistei. Și-au aruncat cuvinte grele

31 iul. 2024, 23:59,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Dana Roba și fosta soacră s-au întâlnit la tribunal în urmă cu o zi, chiar în procesul pe care femeia i l-a deschis make-up artistei. Cele două au făcut un scandal uriaș la judecătorie, și-au aruncat vorbe grele și reciproc și-au spus că sunt mincinoase. Ce își dorește cu ardoare mama bărbatului care a lovit-o pe Dana Roba cu ciocanul în cap.

E scandal mare între Dana Roba și fosta ei soacră, Rosa, femeia care acum i-a deschis un proces make-up artistei prin care cere instanței să-i permită să poată să-și ia nepoțelele la ea. Dana Roba nici nu vrea să audă de așa ceva, cu atât mai mult cu cât femeia i-a adus acuzații grave, iar make-up artista nu poate să uite prin ce calvar a trecut în urmă cu un an atunci când fiul ei, soțul Danei Roba, a lovit-o cu ciocanul în cap aproape omorând-o.

Dana Roba și fosta ei soacră au făcut scandal uriaș la tribunal. Ce cuvinte grele și-au aruncat

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Dana Roba a mărturisit că în urmă cu doar două zile ea și mama soțului ei s-au întâlnit la tribunal, acolo unde a avut loc un prim termen în procesul cu fosta ei soacră. Cele două și-au aruncat cuvinte dure, după cum a spus Dana Roba. Acestea au pornit cearta și reciproc s-au făcut mincinoase.

În sala de judecată, Dana Roba și fosta soacră au fost interogate și prezenți au fost și martorii. S-a decis să se dea încă un termen în proces, asta pentru ca judecătorii să poată analiza toate dovezile pe care fosta soacră, dar și Dana Roba, le-au depus la dosar.

„Am fost astăzi la proces cu Rosa, fosta mea soacră, vrea să vadă fetele. Ea care nu m-a ajutat cu 5 lei de când s-a întâmplat nenorocirea, de când a vrut fiul ei să mă omoare, acum vrea să vadă fetele. A fost interogatoriul atât al meu, cât și al lor, au fost prezenți martorii, s-a stabilit ca până în august să se analizeze toate CD-urile, tot ce am depus eu și ce au depus. Am stat făță-n față cu ea la judecătorie”, a spus Dana Roba, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

„Ea mi-a zis că nu îmi e frică de Dumnezeu să mint”

Dana Roba susține că avocata ei a întrebat-o pe fosta soacră dacă recunoaște că ea a fost mereu singura sursă de venit din casă, iar femeia ar fi mințit și ar fi spus că nu este adevărat.

„Ea mi-a zis că nu îmi e frică de Dumnezeu să mint, dar ea minte. A întrebat-o avocata dacă recunoaște că eu eram singura sursă de venit a familiei și soțul ei a zis că nu, că din banii lui de pensie am reușit eu să întrețin doi copii și că ne-a cumpărat casă. Niște mincinoși. Eu lupt până în pânzele albe pentru copiii mei. Acum socrii merg să facă o cerere la Protecția Copilului că să vină și să vadă în ce condiții pot să le crească pe fete în casa lor”, a mai spus Dana Roba.

Dana Roba trebuie să se opereze

Cu toate că a tot amânat operația pe care trebuie să și-o facă la nivelul craniului, Dana Roba spune că va trebui să facă și această operație în viitorul apropiat. Make-up artista susține că e foarte posibil să facă intervenția în iarna acestui an, însă momentan e foarte ocupată și nu a avut timp să se programeze.

„Eu momentan nu am timp să mă operez, lucrez foarte mult, să vedem în iarna asta. Trebuie să mă operez obligatoriu, neapărat trebuie să o fac”, a mai zis make-up artista pentru Spynews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *