Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dana Roba și Daniel Balaciu, față în față la tribunal! Cine sunt martorii aduși de fostul ei soț

Dana Roba și Daniel Balaciu, față în față la tribunal! Cine sunt martorii aduși de fostul ei soț

11 oct. 2024, 19:43,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Dana Roba și soțul ei, Daniel Balaciu, nu au divorțat încă. Astăzi, cei doi au stat din nou față în față la proces, atunci când au fost audiați și martorii aduși de fostul ei partener, mai exact soacra și cumnata Danei Roba.

Dana Roba spune că își dorește cât mai repede să divorțeze de tatăl fiicelor ei, cu care s-a întâlnit astăzi la procesul de divorț. Make-up artistul a povestit și cum a decurs înfățișarea, atunci când spune că încă soțul ei în acte a avut un comportament cel puțin neașteptat.

Dana Roba și Daniel Balaciu, față în față la procesul de divorț

Deși spune că a încercat să își păstreze calmul, Dana Roba s-a enervat la culme atunci când Daniel Balaciu îi trimitea pupici și îi făcea cu ochiul, în timpul înfățișării de astăzi. Make-up artistul a mărturisit că a fost surprinsă să vadă că fostul partener se comportă ca și când nimic nu s-a întâmplat, în condițiile în care ea a fost la un pas de moarte, în urmă cu mai bine de un an.

„După cum știți, astăzi am fost la procesul de divorț și bineînțeles că m-am întâlnit din nou cu demonul și călăul Daniel Balaciu, care a încercat în urmă cu un an să îmi ia viața, lovindu-mă cu 15 lovituri de ciocan în cap (…) Vreau să vă spun că comportamentul lui față de mine era unul ca și când nu s-a întâmplat nimic (…) M-am enervat foarte tare, ceva ce nu pot să vă explic. Adică pe bune?! Tu vrei să mă omori și acum te faci că mă pupi și îmi faci cu ochiul?! (…) Au fost audiați martorii (…) Eu nu l-am înșelat niciodată pe Daniel Balaciu și nu am avut timp, în primul rând, și eu am frică de Dumnezeu. Știți foarte bine că între noi discuțiile, înjurăturile și blestemele cu moartea din partea lui au început în urma operației mele de dezlegare de trompe pentru că omul nu și-a dorit să mă dezleg la trompe și bineînțeles că atunci l-a amenințat și pe doctorul meu care m-a operat”, a spus Dana Roba, pe Instagram.

Își dorește custodie totală a celor două fetițe

Dana Roba a mai spus că la dosarul de divorț a atașat și dovezile care arată că își poate crește singură cele două fetițe. Make-up artistul a mai declarat că a plătit deja taxele pentru ca ele să învețe la o școală bună și spune că fiicele ei nu își mai doresc să aibă vreo legătură cu tatăl lor, de aici și faptul că își dorește custodie totală.

„La dosarul de divorț am pus și chitanțele de la școală, cum că am plătit 6.000 de euro școala și mai trebuie să mai plătesc 1.000 de euro înainte de finalul anului școlar (…) Abia aștept ziua aia în care vor veni executorii și jandarmii după fete, o aștept cu brațele deschise, pentru că am încredere în copiii mei și îmi cunosc copiii foarte bine și copiii mei au încredere în mine și nu o să o părăsească pe mama lor niciodată”, a mai spus make-up artistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`