Prima pagină » Cancan » Dana Roba își vinde apartamentul. Ce preț vrea pe locuință

Dana Roba își vinde apartamentul. Ce preț vrea pe locuință

03 ian. 2024, 12:42,
în Cancan

Dana Roba vrea să își vândă apartamentul în care a fost aproape de a-și pierde viața. Care este prețul solicitat pentru acesta?

Dana Roba a luat o decizie radicală chiar la începutul anului 2024! Make-up artistul a intrat în noul an motivată să scape de urmele trecutului, motiv pentru care a hotărât să vândă apartamentul în care aproape și-a pierdut viața. În vara anului 2023, ea a fost agresată de soțul ei, Daniel Balaciu, în timp ce dormea. A intrat în comă și medicii i-au dat șanse mici de supraviețuire.

Dana Roba își vinde apartamentul

În prezent, Dana Roba sa recuperat complet, a revenit la rutina zilnică, a redescoperit dragostea și petrece timp alături de cele două fiice ale sale. Make-up artistul a anunțat că intenționează să vândă apartamentul în care a fost aproape de a-și pierde viața.

Dana Roba solicită suma de 100.000 de euro pentru apartamentul său din Timișoara, pe care dorește să îl vândă complet mobilat. Prin intermediul banilor obținuți din vânzarea „apartamentului groazei”, Dana Roba intenționează să achizitioneze o casă pentru fiicele sale, în apropierea Timișoarei, în apropierea salonului pe care l-a deschis recent. Vedeta a dezvăluit că motivul pentru care dorește să vândă apartamentul este de a le ajuta pe fetele sale să scape de amintirea teribilă a nopții în care mama lor a fost aproape de a-și pierde viața.

„Aș vinde apartamentul, cu tot cu mobilă, cu suma de 100.000 de euro, ca să le cumpăr o casă, pe pământ, fiicelor mele, cu 2-3 camere și bucătărie, undeva, lângă Timișoara, aproape de salonul meu de înfrumusețare.

Aș vinde apartamentul mai degrabă ca să scape fetele mele de amintirea cumplită din acea noapte, în care tatăl lor m-a adus în pragul morții.

Eu, personal, m-am mai obișnuit, pot dormi, am remobilat frumos, ca la hotel. La urma-urmei, în acest apartament sunt banii mei, munciți de mine”, a declarat Dana Roba, pentru Playtech.

Ce operație trebuie să facă Dana Roba

Dana Roba se află încă în procesul de recuperare după ce a suferit răni grave din partea soțului ei. Ea se pregătește să treacă printr-o intervenție estetică pentru reconstrucția craniului. Make-up artistul a dezvăluit că această operație este o dificilă, care va duce la pierderea părului. Aceasta perspectivă o întristează, deoarece nu dorește ca fiicele ei să o vadă din nou fără păr.

„Va fi o operație grea, mă vor tăia, de la o ureche la alta, îmi vor trage pielea capului în față, apoi îmi vor pune în zona frunții o plăcuță din titan, după care mă vor coase”, a declarat Dana Roba, pentru sursa citată mai sus.

Acum, Dana Roba vrea să își vândă apartamentul pentru suma de 100.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`