Prima pagină » Cancan » Dana Roba, implicată într-un scandal cu fosta soție a lui Beni. Ce acuzații își aduc cele două

Dana Roba, implicată într-un scandal cu fosta soție a lui Beni. Ce acuzații își aduc cele două

21 nov. 2023, 13:09,
în Cancan

Dana Roba a ajuns să fie implicată într-un scandal cu fosta soție a lui Beni, Iulia Istrate, cele două aruncându-și cuvinte grele. Iulia Istrate și Beni au fost căsătoriți până acum doi ani și au împreună trei copii. Mai mult, Dana Roba susține că Beni a fost înșelat de mama copiilor săi cu un văr de-al lui.

Dana Roba este implicată într-un conflict fără precedent, la câteva luni după ce și-a oficializat relația cu Beni, bărbatul alături de care și-a regăsit fericirea după ce soțul ei a mutilat-o cu ciocanul. Însă, puțină lume știe că actualul ei partener a fost căsătorit înainte să o reîntâlnească pe Dana, având și 3 copii cu fosta lui soție, Iulia Istrate. Acum, make-up artistul și fosta parteneră a iubitului ei se află în mijlocul unui conflict de zile mari.

Dana Roba, implicată într-un scandal cu fosta soție a lui Beni

La câteva luni după ce Dana Roba a dezvăluit că are un nou iubit, s-a aflat faptul că Beni, actualul partener al vedetei, a fost căsătorit până acum 2 ani, după spusele Danei, având și trei copii cu fosta lui soție, Iulia Istrate. În prezent, Dana Roba și Iulia Istrate au ajuns la cuțite, aducându-și reciproc acuzații dure.

Make-up artistul spune că fosta soție a lui Beni nu este de acord ca cei trei copii ai lor să aibă vreo legătură cu ea. Mai mult, vedeta o consideră pe Iulia vinovată pentru faptul că ea și Beniamin s-au despărțit în urmă cu mulți ani, pe vremea când au format, pentru prima dată, un cuplu. În plus, Dana a acuzat-o pe aceasta că l-ar fi înșelat pe Beni chiar cu verișorul său.

„Îmi pare rău pentru copilașii lui Beni, că nu poate să fie puțin mai implicat și în viața lor și că sunt mai mult cu fosta soacră, dar asta este viața. Beni va avea o altă familie, face parte acum din familia noastră. Una dintre fetițe mi-a spus zilele trecute: «Mama, abia aștept să te căsătorești cu Beni să îi spun și eu tată». Mi-au dat lacrimile.

De când este cu mine ea a devenit recalcitrantă, probabil se consideră și o mare vedetă, ea a fost la o emisiune culinară. Ea se crede o persoană altfel. Beni a fost părăsit în relația lor, nu el a părăsit-o sau să o înșele. Ea s-a îndrăgostit de un alt bărbat. Eu nu pot și nu îmi doresc să am prietenie cu fosta nevastă a lui Beni. Ea este cu vărul lui Beni, ea l-a părăsit pe Beni pentru vărul lui primar”, a spus Dana Roba, potrivit Spynews.ro.

Fosta soție a lui Beni a ieșit la atac

Iulia Istrate a răspuns acuzațiilor lansate asupra ei de Dana Roba, arătându-se deranjată de faptul că make-up artistul ar vorbi despre ea și despre copiii ei. Mai mult, fosta soție a lui Beni a povestit că Dana Roba ar fi jignit-o și chiar i-ar fi spus că, acum, Beni are altă familie.

În plus, fosta soție a lui Beni a făcut declarații și despre tatăl copiilor ei, declarând că bărbatul este o persoană agresivă și că ea ar fi încercat să o atenționeze pe Dana Roba, cunoscând situația prin care vedeta a trecut cu tatăl fetițelor sale, însă fără vreun rezultat.

„Da, am avut o discuție cu Dana! M-a deranjat foarte mult că începuse să se bage în viața mea și i-am cerut fostului soț ca Dana să nu implice copiii sau pe mine în discuții. (…) Ea în loc să fie fericită că este cu el și că s-au regasit… M-a deranjat ceea ce a spus, mai exact, că familia lui, a lui Beni, este ea, fetițele ei și viitorul lor copil. Ceea ce este foarte greșit. El este de vină pentru că îi acceptă să vorbească așa. Familia lui sunt copiii lui, apoi ea, din punctul meu de vedere.

Odată ce divorțezi, este logic că au fost acolo niște probleme, pe care ea nu le știe. Eu am încercat să îi explic ei, despre Beni, că este un om agresiv, eu am încercat doar să îi deschid ochii, impresionată de povestea ei. (…) Nu am de gând să spele ea cu mine pe jos, nu am de gând să intru în jocul ei, sincer. Ea nu mai termină, este la infinit cu ea, este o persoană de ultima speță”, a spus Iulia Istrate, fosta soție a lui Beni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *