Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dana Roba, dezvăluiri șocante, la un an după ce a fost aproape ucisă în bătaie! Ce a aflat de la fiicele sale

Dana Roba, dezvăluiri șocante, la un an după ce a fost aproape ucisă în bătaie! Ce a aflat de la fiicele sale

15 iul. 2024, 20:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Dana Roba a trecut prin momente de groază în urmă cu un an, atunci când, în timp de dormea, soțul ei, Daniel Balaciu, a atacat-o cu bestialitate cu un un ciocan și a lovit-o în cap, dar și pe corp. Vedeta a ajuns la spital mai mult moartă decât vie, iar medicii nu îi dădeau prea multe șanse de supraviețuire.

Ca printr-o minune, Dana Roba și-a revenit și a avut puterea să-și reia viața, deși felul în care aceasta arăta după ce a fost bătută cu bestialitate nu dădea de înțeles că va mai putea vreodată să fie la fel ca înainte.

Dezvăluirile șocante ale Danei Roba, la un an după ce a fost batută de soț

Vedeta le-a întrebat pe fiicele sale de ce nu le-a spus bunicii lor, imediat după agresiune, adevărul că ea a fost bătută cu ciocanul în cap. Răspunsul celor mici a lăsat-o pe make-up artistă fără cuvinte.

Se pare că tatăl lor le-ar fi amenințat că dacă vor spune cuiva ce s-a întâmplat atunci el o să „le omoare cu bătaia și le va rupe gura”, după cum a povestit Dana Roba.

„Le-am întrebat pe fete că de ce nu le-au spus bunicii lor pe drum, anul trecut, că tata i-a dat mamei cu ciocanul în cap, de ce nu i-ați spus, iar fata cea mare a zis că tati ne-a spus că dacă îi spunem bunicii ce ți-a făcut ție o să ne omoare cu bătaia, a zis că o să ne rupă gură”, a spus Dana Roba, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cu informația pe care a aflat-o, Dana Roba ne spune că îi va fi de mare folos de acum înainte și la procesul pe care îl are cu încă soțul ei, pentru ca acesta să primească ani grei de închisoare.

„Acum mi-au zis fetele treaba asta, aceste lucruri m-au ajutat foarte tare în proces”, a mai spus Dana Roba.

Daniel Balaciu, soțul Danei Roba, condamnat la 7 ani de închisoare

În urmă cu doar câteva zile, Daniel Balaciu și-a primit pedeapsa, iar acesta va avea de săvârșit 7 ani de închisoare, dar trebuie să plătească și daune în valoare de 90.000 de euro, însă va avea și mai multe interdicții.

Totuși, pedeapsa nu e însă cea la care Dana Roba se aștepta, astfel că vedeta e foarte supărată și a spus la Antena Stars că nu va lăsa lucrurile așa și că va face orice e posibil pentru ca soțul ei să primească cât mai mulți ani în închisoare pentru că a vrut să-i distrugă viața.

„Nu sunt ușurată, nu am nu am răsuflat ușurată, pentru că în România femeile nu au nicio protecție, nicio siguranță. Acest lucru nu face altceva decât să îi convingă pe ceilalți viitori criminali să își omoare nevestele și să le bată, că oricum șapte ani nu sunt mulți. Șapte ani mergi la pușcărie, ești protejat, ai dreptul omului, mai scrii o carte, mai ești cuminte, în patru ani ieși afară.

Mi se pare că nu e judecată dreaptă. Dar, sperăm ca la Curte să i se schimbe încadrarea”, a declarat Dana Roba, la Știrile Antena Stars

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *