Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dana Roba cere o pedeapsă mai dură pentru Daniel Balaciu. Vedeta a avut un alt proces

Dana Roba cere o pedeapsă mai dură pentru Daniel Balaciu. Vedeta a avut un alt proces

26 sept. 2024, 22:20,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Dana Roba cere o pedeapsă mai dură pentru Daniel Balaciu și a contestat condamnarea de șapte ani de închisoare. De asemenea, azi a avut loc procesul cu foștii socrii. Make-up artistul a dezvăluit ce pretenții au aceștia, în ceea ce le privește pe fetițele ei.

Procesele cu Daniel Balaciu ale Danei Roba continuă! În luna octombrie va avea loc un nou termen important între cei doi. Până atunci, însă, Dana Roba s-a întâlnit cu foștii socrii în instanță, unde și-au exprimat pretențiile pe care le au în ceea ce privește timpul petrecut alături de cele două fetițe ale ei.

Dana Roba cere o pedeapsă mai mare pentru Daniel Balaciu

În luna iulie a acestui an, Daniel Balaciu a fost condamnat la șapte ani de închisoare, după ce și-a bătut crunt soția, până când ea a ajuns într-o baltă de sânge. Pedeapsa i s-a părut prea mică Danei Roba, astfel că a decis să facă contestație și să ceară o condamnare mai aspră pentru fostul ei soț.Dana Roba și Daniel Balaciu se vor întâlni, din nou, în instanță în luna octombrie a acestui an, când va avea loc un nou termen în cazul acestui proces. Atunci fostul soț al vedetei dacă pedeapsa de 7 ani de închisoare se va menține asupra lui sau judecătorii vor lua o altă decizie, în urma contestației.

În momentul în care a aflat de pedeapsa pe care fostul ei soț a primit-o, Dana Roba a declarat că acest lucru îi va încuraja pe alți bărbați să îi urmeze gestul, fiind o pedeapsă mult prea ușoară. De asemenea, a precizat că astfel Daniel Balaciu ar avea șanse să fie eliberat mai repede de termen.

Make-up artistul a avut proces cu foștii socrii

Dana Roba a avut, astăzi, un alt proces, de această dată cu foștii socrii. Aceștia și-au exprimat dorințele pe care le au cu privire la timpul pe care fetițele Danei Roba și ale lui Daniel Balaciu să îl petreacă la ei acasă, spunând că vara cele două stea patru săptămâni.

„Acum vin de la procesul cu foștii mei socrii, care bineînțeles, doresc vizita nepoților și au niște pretenții foarte mari, gen vara copiii să stea patru săptămâni la sat, în fundul grădinii, nu au copii acolo, în condiții în care nu au cum să mai stea acolo, după ce fiul lor a făcut ce a făcut, mi-a dat cu ciocanul în cap și știți foarte bine prin ce am trecut.

Plus tot al doilea weekend să stea la ei. Binînțeles că astăzi am avut instanța finală și mâine vom primi rezultatul, cum vor pute și dacă vor putea merge fetele mele la ei. Dacă fetele refuză să meargă atunci când va veni poliția cu executorul, ei nu le pot lua cu forța și bineînțeles eu, ca mamă, mă lupt pentru treaba asta ca ele să nu mai ajungă să stea la masă cu ei niciodată”, a declarat Dana Roba, pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`