Prima pagină » Radio » Actualitate » Dana Roba are două fiice cu bărbatul care a maltratat-o. Ce se va întâmpla cu fetele acesteia
Dana Roba are două fiice cu bărbatul care a maltratat-o. Ce se va întâmpla cu fetele acesteia

Dana Roba are două fiice cu bărbatul care a maltratat-o. Ce se va întâmpla cu fetele acesteia

09 iun. 2023, 11:55,
în Radio

Dana Roba are două fiice cu Daniel Balaciu, bărbatul cu care se afla în proces de divorț și care a lovit-o cu bestialitate cu un ciocan. Pentru faptele lui, bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind încarcerat. Din primele informații, se pare că cele două fete ale Danei Roba se aflau la bunici în momentul atacului.

Dana Roba a ajuns la începutul acestei săptămâni la spital, în stare gravă, după ce soțul ei, Daniel Balaciu, a bătut-o cu un ciocan. Aceasta a fost supusă deja mai multor operații pe creier, iar starea ei este stabilă deocamdată. Cunoscuții make-up artistei se întreabă acum ce se va întâmpla cu cele două fiice pe care le are cu soțul agresor.

Dana Roba are două fiice cu bărbatul care a maltratat-o

Dana Roba și Daniel Balaciu locuiau împreună, deși erau despărțiți de mai bine de câteva săptămâni. Cei doi aveau împreună două fiice, pe nume Chantal și Celine. Potrivit primelor informații, înainte să-și atace soția cu ciocanul, Daniel Balaciu le-a dus pe cele două fete la bunici, astfel că nu au asistat la scenele de groază.

În prezent, bărbatul se află în arest pentru 30 de zile, în timp ce Dana Roba este pe patul de spital, după ce a fost operată pe creier. Între timp, fetele Danei Roba vor rămâne, cel mai probabil, în grija bunicilor. Legislația prevede că, în astfel cazuri, copiii minori vor sta în grija familiei extinse.

„Dacă ei nu au familie extinsă, asta însemnând bunici, unchi, mătuși, atunci copiii se vor duce în grija statului. Cam aceasta este regula în ipoteza în care nu avem familie extinsă. Dacă avem familie extinsă, ei se vor duce către familia extinsă și în cele din urmă vom avea parte de o anchetă socială dacă lucrurile vor rămâne așa”, a explicat avocatul Adrian Cuculis.

Din ce cauză a fost bătută Dana Roba

Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, a ajuns în comă la spital după ce soțul ar fi atacat-o cu un ciocan. Bărbatul și-a ieșit din minți și a bătut-o crunt, tot el fiind cel care a anunțat autoritățile atunci când a văzut că Dana Roba nu își revine după loviturile primite. Soțul Danei Roba a fost arestat pentru 30 de zile și va rămâne după gratii până în luna iulie.

Conform surselor judiciare, bărbatul le-ar fi spus anchetatorilor că și-a lovit soția pentru că aceasta ar fi avut un alt iubit. Dana Roba și tatăl fetițelor ei ar fi despărțiți de mult timp, însă locuiesc încă împreună. Soțul make-up artistei ar fi devenit gelos într-o seară în care bruneta ar fi ajuns târziu acasă și și-a ieșit din minți.

Bărbatul le-a dus mai întâi la bunici pe cele două fetițe pe care le are cu Dana Roba, apoi s-a întors acasă la soția sa și a snopit-o în bătaie. Tot el a fost și cel care a sunat la 112 după ce a recurs la gestul extrem, atunci când a realizat că femeia nu își revine. Make-up artista a fost dusă la spital în stare gravă și a fost operată de urgență pe creier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *